La compra minorista de BTC va augmentar la prima trimestral, però les institucions van reduir les posicions llargues

Market Watch Weekly és una revisió dels mercats i desenvolupaments criptogràfics cada setmana.

La concentració de més de 1.000 dòlars de Bitcoin al cap de setmana li va permetre recuperar la majoria de les seves pèrdues entre setmana. La moneda digital líder va reduir la pèrdua setmanal fins a l’1,34% després de tancar a 19.162 dòlars segons el preu de l’índex OKEx BTC. Aquest augment va ser un alleujament per als toros després que BTC hagués provat 17.600 dòlars dues vegades durant la setmana. 

La forta pujada del cap de setmana també es reflecteix en la prima dels futurs. La base de tres mesos anualitzada de futurs OKEx BTC ja ha superat el 14%, amb nivells similars vistos el 24 de novembre, quan BTC va pujar a nivells de 19.400 dòlars. Això demostra que la confiança del mercat en la tendència dels preus durant els propers tres mesos continua sent molt forta. A més, aquesta prima prima trimestral proporciona oportunitats als arbitratges.

Els futurs de BTC es van estabilitzar durant tres mesos. Font: esbiaixar

Els grans monedes no superen els resultats, mentre que OKB guanya un 10%

El retrocés de Bitcoin a mitjans de setmana va deixar que gairebé tots els principals monedes altcoins no poguessin superar-los durant la setmana. L’èter (ETH) i la litecoïna (LTC) van caure un 2,23% i un 2,52%, respectivament. malgrat això, 

XRP va patir una venda i va perdre el 17% del seu valor l’última setmana després del final del llançament de SPARK per als titulars de XRP. Un dels aspectes més destacats entre els principals monedes d’alt va ser OKB, que va guanyar més del 10% en els darrers set dies. En general, els principals monedes no van aconseguir desenvolupar una tendència independent i el domini de Bitcoin no ha canviat molt. 

Devolucions setmanals de les principals criptomonedes, del 12 al 7 al 12/13. Font: TradingView

SushiSwap es converteix en el màxim guanyador de la fusió de yearn.finance

Al sector DeFi, el valor total bloquejat va assolir els 15.000 milions de dòlars per primera vegada el dimarts passat, però aquest nombre va caure en el retrocés de Bitcoin. I, al mateix temps, el preu de molts tokens DeFi importants va baixar la setmana passada.

Valor total bloquejat a DeFi. Font: Pols DeFi

Uniswap (UNI) va caure un 10,23%, tot i que el seu volum de set dies encara ocupava el 60% del comerç DEX, segons el Dades de Dune. El mercat es manté alcista a SushiSwap (SUSHI), que va augmentar un 7,32% la setmana passada, a l’esperar més alça de la seva fusió amb yearn.finance. El compost (COMP) també va augmentar un altre 5% durant la setmana, mentre que la majoria de les fitxes DeFi van caure del 5% al ​​15%. 

Devolucions setmanals de les principals fitxes DeFi, del 12 al 7 al 12/13. Font: TradingView

Els inversors institucionals redueixen significativament les posicions llargues


CME va llançar els últims futurs de Bitcoin (a partir del 8 de desembre) dades de posició el 12 de desembre. Bitcoin funcionava en un rang estret d’uns 1.000 dòlars, sense una direcció clara durant el període de report. 

L’interès obert va caure encara més, passant d’11.812 a 11.750, de nou al nivell que tenia fa tres setmanes. Tot i que el preu de la BTC no ha experimentat cap retrocés significatiu durant el període informat, sembla que els inversors institucionals han reduït les seves posicions per al control del risc.

Dades futures CME Bitcoin: interès obert. Font: Quanl

Les posicions llargues dels gestors d’actius van caure de 626 a 544, mentre que les posicions curtes van augmentar de 0 a 11, expressant la manca de confiança en què BTC trenqui nous màxims.

Dades de futurs CME Bitcoin: nombre de gestors d’actius, llargs i curts. Font: Quanl

Les posicions llargues dels fons palanquejats van caure de 4.509 a 4.365, mentre que les posicions curtes van disminuir simultàniament de 9.375 a 9.354.

En general, la preferència dels inversors institucionals per obtenir beneficis i reduir les seves participacions al final de l’any s’ha revelat a partir de les últimes dades d’informes.

Dades de futurs CME Bitcoin: nombre de fons apalancats, llargs i curts. Font: Quanl

Mirant cap endavant aquesta setmana

Les primeres dosis de la vacuna COVID-19 desenvolupades per Pfizer i BioNTech es lliuraran dilluns als Estats Units, cosa que podria marcar un punt d’inflexió en la pandèmia.

En el front macroeconòmic, el mercat es centra ara en si les dues parts del Congrés dels Estats Units poden arribar a un acord sobre un segon projecte de llei d’estímul. Aquest serà el factor d’incertesa més gran que afectarà la direcció del mercat en general en les properes dues setmanes. La Reserva Federal també celebrarà aquesta setmana la seva última reunió del FOMC de l’any.

En criptografia, el termini per finalitzar un pla de compensació per a l’ex Mt. Els usuaris de Gox són el 15 de desembre. Aquesta és la tercera extensió, amb un total de 140.000 BTC. Si el tribunal del districte de Tòquio pot tancar l’esperat Mt. Amb el pagament de Gox, els destinataris podrien vendre el seu Bitcoin per cobrar, exercint pressió sobre el mercat.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar!

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map