La compra de Tesla impulsa el preu BTC i els altcoins comencen a cobrar vida

Market Watch Weekly és una revisió dels mercats i desenvolupaments criptogràfics cada setmana.

La setmana passada es va produir el boom del mercat criptogràfic, ja que la capitalització borsària total va augmentar d’uns 1,2 bilions de dòlars a gairebé 1,5 bilions de dòlars. El repunt es va produir després que Tesla va anunciar una compra de Bitcoin de 1.500 milions de dòlars el 8 de febrer, que va ser seguida per una intensa cobertura mediàtica i un major interès minorista. Com a resultat, Bitcoin va passar d’un mínim de 37.344 USDT a un màxim de 49.705 USDT en els darrers set dies, segons el preu spot OKEx BTC.

Tot i que la moneda digital líder va tancar la setmana amb 48.543 USDT, amb un guany setmanal superior al 25%, va perdre aquests nivells a principis d’avui, baixant fins als 45.680 USDT abans de tornar al comerç al voltant dels 46.700 USDT.

Gràfic OKEx BTC / USDT 4h. Font: TradingView

Al llarg de la setmana passada, però, el sentiment del mercat es va mantenir positiu i es va reflectir en la nostra anàlisi de dades de futurs BTC divendres. Tot i que Bitcoin no va aconseguir superar el llindar de 50.000 dòlars en aquest període, les seves perspectives a mig termini es van mantenir positives.

Arriba la temporada alta

Tot i que la setmana passada es van registrar un grapat de primeres monedes amb guanys superiors al 20%, aquesta setmana es va produir un repunt més ampli en alts, amb BCH que va obtenir un guany setmanal del 65%, seguit de XRP, LTC i OKB al 42%, 41,59% i 40,29% , respectivament.

ETH va registrar un 13,26% relativament mans, mentre que DOGE i ADA, que van tenir un rendiment molt bo la setmana anterior, van registrar una caiguda dels interessos. Tot i que ADA seguia sent un intèrpret amb un 31% durant la setmana, DOGE va acabar la setmana amb una pèrdua del 13,72%.

Devolucions setmanals de les principals monedes altes, del 8/08 al 14/02. Font: TradingView

La pujada de preus de "més vella" les monedes, com ara LTC, XRP, BCH i XLM, indiquen que el mercat comença a sentir-se excessivament optimista i és possible que vegem que aquesta tendència continuarà les properes setmanes sempre que Bitcoin sigui capaç de mantenir el seu rang entre 48.000 i 49.000 USDT.

DeFi TVL s’acosta als 60.000 milions de dòlars

En comparació amb la setmana anterior, la setmana passada es va veure augmentar el valor total bloquejat en els protocols DeFi en gairebé 10.000 milions de dòlars per tocar 58.000 milions de dòlars en total, segons les dades de DeBank.


Valor total bloquejat a DeFi. Font: DeBank

Entre els intercanvis descentralitzats, Uniswap va continuar sent el líder amb 8.000 milions de dòlars en TVL, seguit de Curve i Synthetix, tots dos amb TVL d’aproximadament 4.000 milions de dòlars cadascun.

Pel que fa als preus, AAVE, que va ser el millor rendiment de la setmana anterior, va registrar un 2,41% negatiu la setmana passada, seguit de guanys menors de COMP i CRV, amb un 4,78% i un 1,53%, respectivament..

El màxim intèrpret de DeFi de la setmana passada va ser YFI, amb un guany del 43,53%, seguit de BAL, LRC i SNX, amb un 26,55%, un 26,35% i un 24,26%, respectivament..

Devolucions setmanals de les principals fitxes DeFi, del 8/08 al 14/02. Font: TradingView

Els guanys relativament més baixos dels tokens DeFi en comparació amb el mercat més ampli de la setmana passada també reflecteixen la inclinació del mercat a trobar els propers grans artistes entre els monedes altcoins que anteriorment havien quedat apagats..

Les institucions van veure l’última concentració amb precaució

CME va actualitzar els seus futurs Bitcoin (a partir del 9 de febrer) dades de posició el 14 de febrer. En aquest període d’informes, les notícies de Tesla havien sortit i Bitcoin havia passat de menys de 40.000 USDT a més de 44.000 USDT.

Les dades mostren un interès obert que augmenta per recuperar-se, passant de menys de 9.500 a més d’11.000. Els comptes de gestor d’actius van reduir les seves posicions curtes en aquest període de 357 a 265 i van augmentar els seus llargs de 308 a 348.

Dades de futurs CME Bitcoin: nombre de comptes de gestors d’actius llargs i curts. Font: Quanl

En canvi, però, els comptes de fons apalancats, després de reduir posicions en ambdues direccions durant tres setmanes consecutives, van decidir finalment augmentar-los. Les seves posicions curtes van augmentar de 7.224 a 8.481 i, tot i que les seves posicions llargues també van augmentar, de 3.031 a 3.149, les perspectives generals eren baixistes..

Dades de futurs CME Bitcoin: nombre de comptes de fons apalancats llargs vs. Font: Quanl

Cal destacar que els futurs ETH de CME també van començar a cotitzar la setmana passada i tenien 595 ETH en interès obert i 427 ETH en volum a partir del 12 de febrer..

Mirant cap endavant aquesta setmana

Com que Bitcoin ha entrat en una altra fase volàtil, els participants del mercat haurien de vigilar les accions per obtenir més indicacions aquesta setmana. El principal coneixement de la fita és el nivell de 50.000 dòlars de BTC, que podria catapultar-lo més a curt termini i impulsar tot el mercat a nous màxims. Per contra, si Bitcoin no manté la seva tendència alcista, és possible que vegem una aturada de l’acció alt de les darreres vegades i assistim a fortes correccions en monedes amb fonaments dèbils..

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar!

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map