Hacks DeFi, accions alcistes, més diners institucionals inclouen criptografia: Market Watch Weekly 4 / 13-4 / 19

En els darrers set dies, Bitcoin (BTC) ha augmentat al voltant d’un 3,24 per cent, per l’índex de preus OKEx BTC i cotitza al voltant de 7.200 dòlars a la premsa.

A mitjan abril, l’actuació de Bitcoin aquest mes d’abril està en línia amb la seva història. D’acord amb CoinMarketCap dades, l’abril ha estat el mes amb un dels rendiments mitjans més elevats i el retorn mitjà més alt de Bitcoin entre 2013 i 2019.

La segona moneda criptogràfica més gran, Ethereum (ETH), va augmentar un 10,43 per cent durant els darrers set dies, segons el preu al comptat d’OKEx ETH, passant al rang de 180 a 190 dòlars..

Rendiment històric mensual de BTC. Font: CoinMarketCap & OKEx

Els mercats tradicionals es tornen alcistes

Als mercats tradicionals, per primera vegada des de mitjans de febrer, tres índexs principals dels Estats Units es troben en un mercat alcista tècnic, amb S&P 500 rebotant més del 30 per cent respecte al seu mínim de març.

L’optimisme sembla que prové de l’esperança que la pandèmia COVID-19 hagi assolit un punt d’inflexió als Estats Units i la introducció de la Casa Blanca. pla de reinici econòmic. Però pessimistes creiem que el doble fons de les accions dels Estats Units podria arribar aviat. Això posa en risc el mercat de les criptomonedes, ja que el preu de Bitcoin continua mostrant una correlació positiva amb el S&P 500, per Dades de Coinmetrics.

La direcció a curt termini de Bitcoin continua sent poc clara. El preu ha superat la mitjana mòbil de 50 dies i mostra el potencial de provar 8.000 dòlars, on es troben les mitjanes mòbils de 100 dies i 200 dies.

Però el mercat de futurs no és optimista, ja que els futurs trimestrals BTC d’OKEx encara tenen una prima negativa sobre el preu spot, segons dades comercials d’OKEx.

OKEX BTC / USDT Preu 1D. Font: OKEx

Grans actualitzacions de LIBRA 2.0 & DCEP de la Xina

Les notícies més importants d’aquesta setmana han estat de la Xina-EUA. batalla per les monedes digitals. El 16 d’abril, Facebook va llançar el seu LIBRA 2.0 paper blanc. Al nou llibre blanc, Libra va abandonar els plans per ancorar el preu de la seva moneda a una cistella de monedes fiduciàries.

L’organització va declarar que encara alliberaria establecoin multi-moneda, però la moneda estarà recolzada per stablecoins fixades en comptes de comptes, en lloc de directament per les mateixes monedes fiduciàries.

L’actualització del llibre blanc de Libra arriba només dos dies després de la notícia que la Xina estava provant la seva moneda digital emesa pel govern, DCEP. El 14 d’abril, a captura de pantalla es va publicar mostrant que s’estava provant DCEP a Suzhou, Chengdu, Xiongan i altres regions.

Mark Zuckerberg, el CEO de Facebook, va assenyalar a una audiència prèvia que algunes de les infraestructures de la Xina estan molt més avançades que les nord-americanes pel que fa als pagaments digitals.


Captura de pantalla de la cartera DCEP de The Agricultural Bank of China. Font: theblockbeats

Més fons d’inversors institucionals flueixen en criptografia

Molts inversors institucionals van aprofitar la turbulència del mercat a mitjans de març per augmentar la seva exposició a criptomonedes durant el primer trimestre, segons un recent informe Informe en escala de grisos.

L’empresa d’inversions centrada en criptografia va registrar entrades de 503,7 milions de dòlars el primer trimestre del 2020, gairebé el doble de la màxima del trimestre anterior, de 254,8 milions de dòlars durant el tercer trimestre del 2019. El seu Ethereum Trust també va registrar una entrada rècord de 110 milions de dòlars durant l’últim trimestre..

Entrades acumulatives d’escala de grisos per productes: 1T20. Font: Escala de grisos

Renaissance Technologies, un dels fons de cobertura més grans del món, va assenyalar en un formulari ADV que va presentar el 30 de març que el seu fons Medallion ja és "se li permet participar en transaccions de futurs amb bitcoins," segons un informe de El bloc. La seva activitat comercial es restringirà als contractes de Bitcoin que figuren a CME. Els futurs Bitcoin de CME eren llançat el 2017 i es va liquidar en efectiu.

Actualment, no està clar si l’entrada potencial de l’empresa al mercat de Bitcoin suposa un avantatge, ja que Renaissance pot utilitzar el contracte com a eina de venda a curt termini. Com assenyala l’informe, el Renaissance’s Medallion Fund és conegut pels seus elevats rendiments, oferint als inversors una mitjana del 40% entre 1988 i 2018..

DeFi va piratejar, però el preu de l’ETH es va disparar

El fort augment del preu d’Ethereum aquesta setmana (un repunt del 10,43%) és inusual atès que, al mateix temps, dos protocols DeFi –que, en general, solen basar-se en Ethereum– van ser afectats per pirates informàtics.

El 18 d’abril, Tokenlon DEX ha piulat que el grup IMBTC a UNISWAP ha estat atacat i drenat. UNISWAP va perdre prop de 1.278 ETH, per valor aproximat de 230.000 dòlars en premsa, en l’atac, segons la firma de seguretat PeckShield.

Un dia després, la plataforma de préstecs lendf.me de dForce va entrar en conflicte. El valor total bloquejat dForce va anar a zero segons DefiPulse, resultant en pèrdues d’uns 25 milions de dòlars. Lendf.me és el primer projecte comunitari de la plataforma financera descentralitzada dForce llançat el setembre passat.

La setmana passada, dForce acabava d’anunciar el seu nova ronda de finançament, dirigit per Multicoin Capital. L’incident és un cop dur per a l’ecosistema DeFi.

El valor total bloquejat dForce. Font: DefiPulse

Al febrer, un altre projecte DeFi basat en Ethereum, bZx, experimentat dos atacs separats que van explotar els préstecs instantanis del servei per extreure un total de gairebé 1 milió de dòlars en criptografia.

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map