Fakeout de Bitcoin inesperat sacseja el mercat de criptomonedes – Crypto Market diari

El mercat de criptomonedes es va vendre durant les darreres 24 hores, amb totes les criptomonedes de deu majors capitalitzacions en vermell. El preu de Bitcoin (BTC) va caure un 3,65%, baixant de 12.300 dòlars a 11.617 dòlars, segons el preu de l’índex BTC d’OKEx. Tot i això, la criptomoneda líder en el mercat va superar la majoria de les monedes altes de gran capitalització, que generalment van baixar del 4% al 8%. 

Per exemple, Chainlink (LINK), que va atreure tota l’atenció de la setmana passada, va caure un 7% durant la nit. Va ser el tercer dia consecutiu de negociació de LINK, que va caure de 17 a 15 dòlars abans d’estabilitzar-se. El domini de DeFi de Chainlink va caure del 51% de diumenge al 46,85%, segons el que es diu Dades de Debank.

Mentrestant, vam veure el preu de la pujada de YFI ahir a la nit. Ha cotitzat al voltant d’11.000 dòlars després de cinc dies consecutius de guanys, cosa que ha elevat el seu domini de DeFi fins al novè lloc, amb un 2,56%.

TRON (TRX) va causar cert caos després d’ahir el llançament del seu projecte alternatiu Uniswap, JUSTSwap. Ha baixat un 12% durant la nit. Alguns dels desenvolupadors de projectes ecosistèmics de TRON van cometre un error en bloquejar incorrectament TRX per valor de 200.000 USDT a l’adreça del contracte, cosa que va provocar un error en afegir fons als fons de liquiditat.

Ahir a les 16:39 UTC, el testimoni natiu de la xarxa Polkadot, DOT, va aterrar oficialment a la seva xarxa principal, cosa que permet la funció de les transferències en cadena. L’activació d’aquesta funció és similar a l’obertura de comportes per al DOT i, com a resultat, el preu del DOT va caure de 373 a 290 dòlars en una hora.

Els altcoins de capital mitjà generalment van registrar caigudes del 8% al 10%, com Kyber Network (KNC) i QTUM, amb l’única excepció THETA, que va reduir la tendència augmentant un 9%.

La capitalització borsària total de les criptomonedes va caure un 3,7% i va caure per sota dels 380.000 milions de dòlars. Mentrestant, el domini de BTC es va mantenir en el 57,8%, segons les dades de CoinGecko.

Tauler de preus de les principals criptomonedesTauler d’índex de tokens OKEx a partir de les 8:00 UTC del 8/19. Font: OKEx

La caiguda de les darreres 24 hores va tenir alguns indicadors inicials que podrien succeir. En primer lloc, com vam assenyalar al diari Crypto Market d’ahir, l’interès obert agregat dels futurs BTC va assolir un màxim històric de 5.800 milions de dòlars. En segon lloc, els costos de finançament dels permutes perpetus de BTC van arribar a superar el 100% anualitzat, cosa que suggereix que, si el preu no pujava ràpidament, els llargs pagarien comissions extremadament altes per mantenir les seves posicions. En aquest moment, podem veure que el preu de BTC es manté per sota del nivell crític de 12.500 dòlars durant un període de temps prolongat. 

Tot i que el potencial fals d’ahir de 12.000 dòlars ha sacsejat de nou el sentiment alcista dels participants del mercat, la quantitat de Bitcoin que es pot llançar fàcilment no és tan gran, segons la quantitat de BTC que es conserva a les carteres de totes les borses, segons les dades obtingudes de CryptoQuant.

BTC tenia a les carteres de totes les borsesLa quantitat de BTC retinguda a les carteres de totes les borses. Font: CryptoQuant

Els millors guanyadors i perdedors d’altcoin

  • KCASH / USDT + 49,55%
  • CRV / USDT + 40,81%
  • DIA / USDT + 28,48%
  • ROAD / USDT -15,50%
  • DOT / USDT -15,54%
  • ZIP / USDT -15,60%

Per tercer dia consecutiu, KCASH va fer la llista dels millors guanyadors d’altcoin. Ha augmentat un 49,55% en les darreres 24 hores i ha registrat un màxim recent de 0,048 dòlars.

El principal perdedor d’ahir, Curve (CRV), va fer una reversió d’un dia per l’altre. Ha augmentat un 40,81%.

El recentment descrit informació d’actius descentralitzats (DIA) va obtenir un guany del 28,48% des de la seva cotització.

Fins al moment no hem vist cap descens especialment important entre els moneders alternatius, amb tots els majors perdedors (ROAD, DOT i Zipper Network (ZIP)) al voltant del 15%.


Llistats nous a OKEx

Ahir, l’actiu d’informació descentralitzada (DIA) es va cotitzar a OKEx per al comerç al comptat.

A més, Kleros (PNK) cotitzava a OKEx per al comerç spot PNK / USDT i PNK / ETH avui. PNK va augmentar en més del 80% després de la seva cotització.

Anàlisi tècnica BTC

La falsa ruptura d’ahir va tenir un gran impacte en la moral dels comerciants. És perjudicial per al patró a curt o mig termini. El nivell de resistència de 12.080 dòlars és un llindar intradia. Si el preu de BTC no pot superar aquest nivell, 11.650 dòlars podria ser el següent nivell d’assistència a veure. Un altre llindar a mig termini se situa al voltant dels 11.200 dòlars. 

Gràfic OKEx BTC Perpetual Swap 1h – 8/19. Font: OKEx, TradingView

Anàlisi tècnica ETH

El suport anterior d’ETH, de 416 dòlars, es va convertir en un nivell de resistència intradia. Hi ha un suport més fort a sota, a 400 dòlars. Si el preu de l’ETH pot superar la resistència intradia, la següent barrera se situa en 430 dòlars.

Taula de preus d’Ethereum: 19 d’agostGràfic OKEx ETH Perpetual Swap de 4 hores – 19/08. Font: OKEx, TradingView

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map