Els mercats criptogràfics són indecisos a mesura que es redueixen els bitlles de Bitcoin: dimarts tècnic

En breu

  • Els mercats de criptomonedes continuen sent indecisos com Bitcoin (BTC) el preu fluctua en un interval estret.
  • Les dades mostren que la consolidació actual a curt termini podria ser una bona configuració per a una nova pujada dels preus de BTC.
  • Èter (ETH) els bous semblen cansats ja que els 250 dòlars continuen sent un nivell de resistència significatiu, mentre que Litecoin (LTC), Tron (TRX) i Kyber Network (KNC) uniu-vos als focus.

Visió general del mercat

Els mercats de criptomonedes van ser indecisos dimarts al matí a Àsia, ja que els preus de BTC van continuar cotitzant cap als costats, canviant de mans a prop dels controladors de 9.700 dòlars, mentre que Bitcoin Cash (BCH) i Ripple (XRP) estaven lleugerament en verd.

La indecisió a curt termini de BTC en l’interval actual pot donar a entendre la possibilitat d’una nova apreciació del preu. Una enquesta de Sentix mostra que l’índex de confiança excessiva de Bitcoin ha augmentat fins a +7, cosa que podria explicar per què els bous BTC semblen haver-se alentit. Tanmateix, Patrick Hussy, director general de Sentix, dit que la convicció bàsica es manté ferma i la consolidació durant 1-2 setmanes pot ajudar a augmentar de nou els preus de BTC.

Sentiment BitcoinÍndex de confiança excessiva Sentix Bitcoin. Font: Sentix

L’índex de confiança excessiva de Sentix mesura la probabilitat que el creixement o la baixada consecutiva dels preus hagi provocat un augment de la complaença entre els inversors. Les lectures inferiors a -7 o superiors a +7 solen ser un signe que les consolidacions o correccions són imminents.

Podem esperar que el domini del mercat de BTC es torni a centrar, ja que històricament ha baixat al voltant del 65 per cent, on es troba actualment. Si rebota a partir d’aquí, reflectiria la creixent demanda del mercat de Bitcoin en relació amb els altcoins.

Dominància de BitcoinDominància del mercat BTC (%). Font: Tradingview

A l’espai altcoin, creiem que Tron (TRX) es mantindrà enfocat ja que esperem que les novetats sobre la seva actualització 4.0 continuïn sent el motor principal del preu. Testimoni bàsic d’atenció (BAT), d’altra banda, va continuar la seva concentració fins a gairebé 0,26 nivells malgrat que les notícies sobre el navegador Brave haurien redirigit els seus usuaris als enllaços de referència de la companyia en navegar a diferents plataformes.

Anàlisi de preus

BTC / USDT: torneu a provar l’assistència abans de pujar?

BTC / USDT es va mantenir en una formació de triangles, ja que el preu es va moure majoritàriament cap a la banda la setmana passada. Tanmateix, BTC pot tornar a provar el suport inferior del triangle abans de produir una ruptura, sobretot perquè el RSI ha produït un màxim inferior (en relació al preu) aquesta setmana, que es considera una divergència baixista..

L’estocàstic també s’ha anat baixant i, malgrat la possibilitat que la línia ràpida pugi per sobre de la línia lenta, els dos indicadors, en el moment de l’escriptura, mostren que l’impuls a l’alça s’ha anat esvaint.

No obstant això, el Últim oscil·lador s’ha activat a principis d’aquesta setmana i pot indicar que el biaix a la baixa és limitat.

En funció del nivell, el suport inferior del triangle oscil·la entre els 9.300 i els 9.200 dòlars, cosa que pot augmentar el ritme descendent. Tot i que està a l’alça, el màxim de la setmana passada, d’uns 10.400 dòlars, continua sent el sostre.

Gràfic BTC USDTGràfic diari BTC / USDT. Font: OKEx; Vista comercial

ETH / USDT: els bous es cansen

Una correcció podria estar en camí per a ETH / USDT, ja que els bous semblen estar cansats i els óssos aviat podran prendre possessió. Tot i els múltiples intents de superar els 250 dòlars, continua sent una forta resistència per a l’ETH i diversos indicadors d’impuls també insinuen una correcció a curt termini. L’indicador MOM ha produït una divergència baixista, mentre que el MACD s’ha reduït.

A l’inconvenient, el retrocés del 78,6% de Fibonacci, prop dels 223 dòlars, podria ser el primer nivell a veure. Després d’això, és possible que vegem una correcció addicional cap als 210 dòlars. D’altra banda, si es confirma el suport a 250 dòlars, podria establir les bases per provar el màxim de febrer de 288 dòlars, tot i que sembla poc probable a curt termini.

ETH USDT diàriamentGràfic diari de ETHUSDT. Font: OKEx; Vista comercial

LTC / USDT: un moment per fer-ho o trencar-lo?

LTC / USDT s’ha negociat lateralment després d’un altre intent fallit de trencar el nivell de 50 dòlars la setmana passada. La setena moneda criptogràfica més gran pot necessitar un rebot imminent abans que els óssos prenguin el relleu.

Actualment, el preu es basa en la línia mitjana de les bandes de Bollinger, i un pas cap a la part inferior pot donar suport a la inversió. El RSI també es basa en el suport del canal recent i el trencament pot erosionar l’impuls positiu.

A l’inconvenient, 44 dòlars podrien ser el primer nivell a veure, seguit de 41 dòlars.

LTC USDT diàriamentGràfic diari LTC / USDT. Font: OKEx; Vista comercial

TRX / USDT: es podria haver de corregir

Els indicadors tècnics suggereixen que TRX / USDT podria mantenir-se excessivament comprat i que una correcció podria fer retrocedir el preu fins al suport inferior del canal.

El RSI ha estat coquetejant amb la zona de sobrecompra durant els darrers dies, mentre que el Williams% R es va mantenir en un -20 per cent. Ambdues lectures indiquen que la parella ha estat sobrecomprada i que el crossover baixista estocàstic confirma el senyal. 0,01620 dòlars continua sent un nivell que s’ha de veure.

TRX USDT diàriamentGràfic diari de TRXUSDT. Font: OKEx; Vista comercial

KNC / USDT: és probable que provi la resistència convertida en suport després del trencament

KNC / USDT ha estat un dels altcoins amb millor rendiment a la plataforma de negociació OKEx a la sessió de dimarts, amb un augment del 16%.

El salt va produir una ruptura amb el patró de triangle recent i també va empènyer el preu cap a la zona de sobrecompra, tal com confirmen el RSI i el William% R..

Tot i que el parell sembla excessivament comprat, és possible que no se sotmeti a una correcció de preus imminent. És probable que KNC torni a provar l’àrea entre 0,753 i 0,757 dòlars per veure si es pot convertir de resistència a un nivell de suport.

No obstant això, el volum de negociació pot preocupar als borsistes, ja que reflecteix una divergència baixista respecte al preu.

KNC USDT diàriamentGràfic diari de KNCUSDT. Font: OKEx; Vista comercial

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner