Els fonaments d’Ethereum milloren a mesura que s’aturen Bitcoin: Crypto Market Daily

A partir de l’hora de premsa (10:00 UTC), Bitcoin (BTC) cotitza a 8.839,11 dòlars i ha augmentat un 0,93 per cent durant les darreres 24 hores, segons el preu de l’índex BTC d’OKEx. Bitcoin busca recuperar el seu impuls i superar el nivell de resistència de 9.000 dòlars.

Actualment, la capitalització de mercat total de les criptomonedes va augmentar un 0,5 per cent. La dominància de Bitcoin augmenta un 0,3 per cent fins al 65,4 per cent, segons les dades obtingudes CoinGecko.

Les criptomonedes amb majúscules han tingut un rendiment baix, amb Ethereum (ETH) i Bitcoin Cash (BCH) encara en vermell, amb una pèrdua del 0,05% i del 0,42%, respectivament. Cardano (ADA) ha continuat la seva cursa de bous i ha tingut el millor rendiment entre els principals monedes amb un rendiment de l’1,5% en les darreres 24 hores.

Tauler d’índex de token OKEx (a partir de les 10:00 UTC). Font: OKEx

Els millors guanyadors i perdedors

  • EDO / USDT + 30,85%
  • THETA / USDT + 24,73%
  • ZIL / USDT + 21,93%
  • ROAD / USDT -4,14%
  • MITH / USDT -4,44%
  • ORBS / USDT -11,53%

Diverses criptomonedes petites i mitjanes tenen un rendiment molt bo. Segons les dades d’OkEx Spot, EDO és el màxim guanyador de les darreres 24 hores amb un retorn del 30,85%. Altres guanyadors principals són THETA i ZIL. THETA ha estat realment en una carrera alcista per davant de la seva Llançament de Mainnet 2.0.

Ahir, ORBS i MITH eren a la llista de guanyadors principals. No obstant això, els comerciants semblen haver obtingut beneficis d’aquests dos. ORBS i MITH són els majors perdedors en les darreres 24 hores, ja que han perdut un 11,53 i un 4,44 per cent, respectivament.

ICO Analytics resumeix els 10 millors monedes amb millor rendiment amb capítols de mercat de més de 10 milions de dòlars durant la setmana passada. Molts d’aquests altcoins tenen properes actualitzacions importants, llistats o novetats.

Top 10 dels millors monedes amb alt rendiment durant la setmana passada. Font: ICO Analytics

Millora dels fonaments d’Ethereum

Des que ens acostem al tercer trimestre, el moment de l’esperat llançament d’Ethereum 2.0, hem vist algunes millores en els fonaments que podrien suportar el preu de l’èter.

El gas total utilitzat a la xarxa Ethereum ha assolit un nou màxim anual. Actualment se situa en el 95 per cent del màxim de gas possible, que ha augmentat un 25 per cent des de principis d’aquest any. Delphi Digital Va interpretar aquest augment com a resultat de més transaccions i una major complexitat computacional. Quan cada vegada hi ha més monedes estable i aplicacions DeFi a Ethereum, el gas es converteix en un requisit rígid. Els usuaris han d’augmentar les taxes de gasolina per veure qualsevol priorització.

Gas usat vs gas màxim possible. Souce: Delphi Digital

A més, Ethereum 2.0 canviarà de prova de treball model de consens (PoW) a prova de joc (PoS) mecanisme. Després de canviar a PoS, els jugadors han de mantenir un equilibri de 32 ETH per executar un node de validació. Això es tradueix en un comportament acumulat per als inversors que busquen ingressos passius.

D’acord amb la Glassnode gràfic, el nombre d’adreces que contenen 32 ETH o més també ha augmentat ràpidament, aconseguint un rècord 116.351 a finals d’abril. Això representa un augment del 18 per cent durant aquest any.

Ethereum: adreces amb saldo superior a 32 ETH. Font: Glassnode

Anàlisi tècnica de Bitcoin

Actualment, Bitcoin vol recuperar el seu impuls. Va formar un patró de doble fons ahir i va superar el nivell de resistència de 8.830 dòlars, segons el preu OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD20200626). Aquest nivell s’ha convertit en suport a curt termini per avui.

A la part superior, Bitcoin pretén provar el nivell de resistència de 9.000 dòlars. No obstant això, si Bitcoin no aconsegueix els 8.830 dòlars, és possible que es torni a provar el suport a mitjà termini de 8.550 dòlars.

Gràfic 1Ex de OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626). Font: OKEx

Anàlisi tècnica Ethereum

Ethereum ha anat més de costat que Bitcoin des que va caure la seva volatilitat. Fa un temps que cotitza entre 190 i 211 dòlars, i sembla que és possible que no surti d’aquest interval a curt termini.

El suport intradia se situa prop dels 196 dòlars, mentre que els 206 dòlars són el nivell de resistència a curt termini.

Gràfic 1H de OKEx ETH Quarterly Futures (ETHUSD0626). Font: OKEx

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia. Seguiu OKEx Insights a i.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner