Els comerciants de Bitcoin veuen l’oportunitat de compra com a mercats tradicionals que continuen sent falsos: Market Watch Weekly 3 / 16-3 / 22

Els preus dels actius financers van repuntar, però no es van estabilitzar durant la setmana passada. El tumult financer ha continuat a mesura que més governs llancen mesures sense precedents per contenir la propagació del coronavirus, inclòs prohibicions de viatges i ciutat aturades.

Les accions de Bitcoin i els Estats Units mostren signes de desacoblament

Després de veure mínims rècord en les darreres dues setmanes, existències va tancar més alt el dijous 18 de març després d’una sèrie de respostes de la Reserva Federal dels Estats Units. Bitcoin (BTC) ha estat la classe d’actius que ha rebotat més ràpidament aquesta setmana.

Tot i que la correlació de 90 dies de Bitcoin (BTC) amb la S&L’índex P 500 va assolir un màxima històrica la setmana passada, s’ha anat desacoblant (vegeu el gràfic següent) rere una altra parada comercial a les accions nord-americanes el 16 de març. En comparació amb les accions, Bitcoin mostra un descens relativament menor i un repunt més ràpid.

Or vs índex OKEx BTC vs S&P 500 Preu per hora. Font: Vista comercial

Bitcoin va superar el màxim de dilluns dijous i va aconseguir un nou màxim recent de 6.948 dòlars el divendres, 20 de març, abans d’un altre retrocés. La tendència general és clarament millor que la d’altres classes d’actius.

L’índex de preus OKEx BTC ha repuntat gairebé un 60 per cent respecte al mínim del 12-13 de març de 3.890 dòlars i actualment cotitza per sota dels 6.000 dòlars. La recuperació de Bitcoin també ha ajudat a impulsar els altcoins. Algunes criptomonedes, incloses BCH i BSV, han augmentat més d’un 15% en els darrers 7 dies.

Preu índex OKEX BTC. Font: OKEx

Els tècnics mostren un senyal de compra

La mitjana mòbil de 200 setmanes és una línia de tendència molt important en la història del preu de Bitcoin. Bitcoin s’ha situat al voltant d’aquesta mitjana mòbil en tots els cicles importants del mercat. El mapa de calor de colors que es mostra a continuació es basa en el percentatge d’increments d’aquesta mitjana mòbil de 200 setmanes.

Mapa de calor mitjà mòbil de 200 setmanes. Font: lookintobitcoin.com

Històricament, quan apareixen punts taronja i vermell al mapa de calor, el mercat s’escalfa massa. Quan apareixen punts de color porpra, el preu s’acosta a aquesta important línia, que històricament ha estat un bon moment per comprar.

La concentració de Bitcoin per sobre de la mitjana mòbil de més de 200 setmanes després de la caiguda sobtada del 12 al 13 de març també mostra que aquesta línia de tendència continua sent un nivell de suport important. Tot i això, mai no hem vist cap cas d’inversió en forma de V al mapa de calor. Més probablement, veurem un fons corbat a llarg termini després d’acostar-nos ràpidament a la mitjana mòbil de 200 setmanes.

Segons dades de, els “hodlers” a llarg termini compren bitcoins en aquests dies Glassnode. La mètrica “Hodler Net Position Change” mostra el canvi mensual de posició dels inversors a llarg termini. Quan la mètrica es troba a la zona verda, significa que els hodlers han començat a acumular Bitcoin.

Canvi de posició neta de Hodler. Font: Glassnode & Investigació Arcana


Els sentiments indiquen una possible inversió del preu

El Crypto Fear & Índex de cobdícia també mostra una potencial oportunitat de compra, després de passar a la zona “Extreme Fear”. Segons l’índex:

Segons l’índex, els mercats criptogràfics cotitzen en “Extreme Fear” des del 9 de març. Després de la caiguda del mercat del 12 al 13 de març, l’índex va assolir el nivell més baix des de l’agost del 2019.

A més, segons una publicació de blog de Chainalysis publicat el 18 de març, s’ha venut la majoria de l’excés de BTC que arriba a les borses i el pitjor dels subministraments excedents sembla estar acabat per ara.

Crypto Fear & Índex de cobdícia durant l’últim any. Font: alternativa.me

Podem utilitzar OKEx Trading Data per trobar un sentiment de mercat a curt termini. La ràtio llarga / curta BTC, que mostra la proporció d’usuaris amb posicions netes llargues i curtes durant un període de temps determinat, es va mantenir a prop de 1,0 al començament d’aquesta setmana.

La ràtio va començar llavors un ràpid descens el divendres, 20 de març. Actualment es remunta a 0,87. El nombre d’usuaris amb posicions curtes encara és superior als llargs. L’abast actual de la “proporció llarga / curta BTC” indica que els participants del mercat encara no són optimistes sobre el preu de Bitcoin en un futur proper.

Relació BTC llarga / curta 3 / 15-3 / 22. Font: dades de negociació de derivats OKEx

A més, la ràtio de préstec del marge BTC d’OKEx, que mostra la relació entre els usuaris que demanen prestats USDT versus els préstecs BTC en valor USDT durant un període de temps determinat, es va recuperar d’un mínim històric de 0,1 durant el cap de setmana passat.

La ràtio ha pujat fins a 0,3, cosa que indica que les posicions curtes dominen al mercat de préstecs apalancats. Històricament, nombres extrems han indicat un temps d’inversió.

Ràtio de préstec del marge BTC 3 / 15-3 / 22. Font: dades de negociació del mercat Spot OKEx

El preu de Bitcoin a curt termini encara és difícil de predir, tot i que diverses dades suggereixen que pot ser un bon moment per acumular la criptomoneda, tal com s’ha comentat anteriorment. Els mercats financers tradicionals s’enfrontaran a proves continuades després de la campana oberta avui, 23 de març.

Pot ser que Bitcoin hagi mostrat signes de desacoblament de les existències dels Estats Units, però encara és difícil dibuixar un candelabre independent immediatament.

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map