Els comerciants de Bitcoin consideren que la línia de tendència alcista per hora és un suport dur per sota dels 6,4 milers de dòlars: mercat criptogràfic diari

Els mercats criptogràfics s’han estabilitzat durant les darreres 24 hores fins a l’hora de premsa avui, 25 de març. La majoria de les deu primeres monedes veuen un canvi d’un 1-2 per cent cada dia.

Bitcoin (BTC) està lluitant per trencar els 7.000 dòlars, enfrontant una dura resistència al voltant dels 6.900 dòlars. La criptomoneda líder ha caigut un 2 per cent el dia, actualment cotitza al voltant de 6.600 dòlars a OKEx.

Ether (ETH) també ha experimentat un lleuger descens en les darreres 24 hores, operant al voltant de 137 dòlars al mercat spot d’OkEx.

El tercer criptogràfic més gran, el XRP de Ripple, cau només l’1 per cent el dia i s’enfronta a una resistència d’uns 0,16 dòlars.

BTC s’enfronta a una resistència crucial al nivell de 6.900 dòlars

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

Tot i que BTC va obtenir suport prop de 6.500 dòlars ahir, 24 de març, l’impuls del rebot no va ser fort i els volums de negociació encara eren baixos. Després de ser bloquejat per primer cop al nivell de 6.900 dòlars, BTC no va aconseguir superar els 6.800 dòlars en el segon intent.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que a mesura que augmenta gradualment la part inferior del rang de consolidació, el punt màxim disminueix gradualment. Això significa que l’espai per a l’activitat de preus es redueix corresponentment.

Per als inversors minoristes, hi ha riscos en triar entre posicions llargues i curtes. Fins i tot si les forces dominants augmenten sobtadament el preu en un curt període de temps, si no poden superar els 7.000 dòlars, encara hi ha el risc que el preu baixi, formant una barra de fixació..

En canvi, si els óssos suprimeixen el preu, encara recuperarà ràpidament a la zona actual si no cau per sota dels 6.000 dòlars.

Per tant, si la línia de tendència alcista a nivell horari continua sent vàlida, la probabilitat d’un descens és petita i el millor és esperar una ruptura en un punt crucial i després entrar al mercat.

A mesura que disminueix el volum de compra, els bous tenen dificultats per assolir els 7.000 dòlars

El gràfic d’un dia anterior de Bitcoin mostra que el preu puja i ha augmentat contínuament fins als 7.000 dòlars. Sembla que el trencament es produirà en qualsevol moment, però, el gràfic de volums indica que no serà fàcil trencar aquest fort nivell de resistència, ja que la compra de volums de fet disminueix.

Això vol dir que si els nivells de volum no poden millorar en les pròximes hores, el preu podria baixar.

Els inversors no necessiten preocupar-se massa d’aquesta possibilitat. Si la correcció de preus es pot aturar per sobre de la línia de tendència alcista, és possible que una ruptura pugui tenir una oportunitat després d’un curt període de consolidació.


Tanmateix, si el preu es trenca per sota de la línia de tendència i el rebot se suprimeix, això vol dir que el bolcat durarà més del previst.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.900 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.000 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.400 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.000 dòlars

L’ETH s’enfronta a una resistència a curt termini a 145 dòlars

4H ETH / USD Dades de permuta perpetua. Font: OKEx.com

L’amplitud a curt termini de l’ETH és estreta. Segueix sent difícil que el preu passi de l’interval entre els 134 i els 145 dòlars.

Independentment de si els bous o els óssos mostren o no signes d’activació durant el dia, els inversors poden prestar atenció directament al fort punt de resistència de 155 dòlars i a l’eficàcia de la forta àrea de suport entre 110 i 120 dòlars..

Els inversors haurien de notar que trencar 145 dòlars només significa que la força alcista es fa més forta. No vol dir que la tendència estigui esclatant a la zona de consolidació tret que es trenqui la zona de resistència al voltant dels 155 $. El canvi de condició dels volums és també un altre factor important que s’hauria de tenir en compte.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 145 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 155 dòlars
 • Suport a curt termini: 134 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 120 dòlars

XRP mostra resistència a 0,165 dòlars, els comerciants esperen suport a curt termini

Dades d’intercanvi perpetu 1R XRP / USD. Font: OKEx.com

Per a XPR, recentment s’ha demostrat que 0,1650 dòlars són un fort punt de resistència. Si el volum de negociació no pot augmentar, la posició actual de resistència serà difícil de trencar durant poc temps.

Dit això, el suport més baix (al voltant de 0,1600 dòlars) no és prou fort. Un cop el preu comenci a caure, 0,1440 dòlars es poden convertir en el primer nivell d’assistència efectiu.

Recordeu que no és un bon moment per entrar-hi molt de temps si el preu acaba de superar els 0,1650 dòlars a curt termini. Els comerciants haurien d’esperar que el preu s’estabilitzés i superés el nivell de resistència a mig termini de 0,1750 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1650 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1750 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1440 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1270 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. La negociació d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map