Els bitlles de Bitcoin no estan morts, només s’espera una tendència baixista després d’haver baixat de preu per sota de la línia de tendència alcista: Crypto Market Daily

Divendres, 27 de març: la majoria dels principals mercats de criptomonedes continuen experimentant poca volatilitat durant les darreres 24 hores, només una mica en verd el dia.

Després de fer un altre intent de trencar els 7.000 dòlars, Bitcoin (BTC) cotitza actualment al voltant de 6.700 dòlars, una fracció del percentatge el dia per pressionar el temps.

L’èter (ETH) va seguir un patró similar, que va avançar cap als 140 dòlars a la matinada abans de tornar a baixar als 136 dòlars, aproximadament un mig percentatge durant les darreres 24 hores..

En contrast amb altres mercats principals, XRP de Ripple ha crescut gairebé un 7 per cent el dia. La tercera moneda més gran va aconseguir un èxit més gran, mantenint els guanys d’aquest matí al voltant de la zona de resistència de 0,17 dòlars.

BTC passa a una posició crucial

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

Aquest matí, BTC ha intentat tornar a superar els 7.000 dòlars de nou, però el preu es va veure obstaculitzat i va caure després de pujar a 6.900 dòlars. Segueix fluctuant per sobre dels 6.500 dòlars al moment de la premsa.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que el mercat passa a una posició crucial a mesura que la tendència s’acosta al final de l’àrea del triangle. És un senyal que la força dels bous i els óssos és relativament equilibrada. A causa de l’activitat comercial no desenvolupada recentment, no és fàcil predir la direcció en què es mourà el preu.

6.400 dòlars serà una posició significativa que pot afectar la tendència futura. Si pot ser un suport eficaç durant el cap de setmana, els bous encara poden tenir l’oportunitat de tornar a recuperar el preu fins als 7.000 dòlars. En cas contrari, si el preu baixa per sota de 6.400 dòlars, significa que la línia de tendència alcista no és vàlida. Assegureu-vos que la línia de tendència es pugui suprimir el rebot o els 6.400 dòlars després de trencar-se, i els inversors poden estar segurs que s’ha format la tendència baixista..

El gràfic d’un dia anterior de Bitcoin mostra que, tot i que la tendència a principis d’aquesta setmana va anar repuntant constantment, a mesura que el preu s’acosta a la dura àrea de resistència, entre 6.900 i 7.000 dòlars, els bors s’estan esgotant progressivament. És per això que veiem que els toros s’afanyen repetidament més amunt, però que retrocedeixen ràpidament: és obvi un patró d’estancament.

En lloc de ser destrossat pels óssos, el preu va mostrar un fort suport a 6.500 dòlars. Pel que fa a la tendència actual, tot i que el suport següent és fort, la confiança dels bous es debilitarà gradualment amb els intents fallits repetits i el risc a la baixa augmentarà gradualment.

No obstant això, els inversors han de tenir en compte que la línia de tendència alcista a nivell horari no s’ha trencat. Però hem de ser prudents i predir baixistes, ja que 6.400 dòlars poden convertir-se en el preu de referència per passar per sota de la línia de tendència.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.900 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.000 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.400 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.000 dòlars

L’ETH pot tocar l’assistència entre 110 i 120 dòlars

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H ETH / USD. Font: OKEx.com

L’ETH continua essent suprimit per l’interval de resistència de 140 a 145 dòlars. Si la línia de tendència alcista es trenca aviat (prop de 134 dòlars) i no hi ha rebot en poques hores o si el rebot no pot superar els 134 dòlars, el mercat pot continuar sent baixista fins a la zona de 110 a 120 dòlars.


Recordeu que si el preu trenca la línia de tendència alcista sense grans volums de vendes, és possible que la tendència es repunte. Si el rebot no pot tornar a l’àrea del triangle, vol dir que els óssos tenen l’avantatge i que es pot tocar l’àrea de suport entre 110 i 120 dòlars. Això també és un senyal que es forma un segon fons després de baixar a 88 dòlars: els inversors poden esperar un gran rebot si el fons es forma amb èxit.

La ruta 1 del gràfic anterior significa que els bous són una mica més forts. En aquest cas, el preu pot tenir l’oportunitat de provar 145 $ i trencar-los. Tot i això, si el preu supera els 155 dòlars, podem esperar un rebot a gran escala.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 145 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 155 dòlars
 • Suport a curt termini: 134 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 120 dòlars

XRP trenca la resistència, desafiant la tendència del mercat

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

Els bous XRP van començar sobtadament a primera hora d’aquest matí i es van moure una vegada per trencar la dura resistència de 0,1750 dòlars, però van tornar a caure a uns 0,1710 dòlars després de tocar 0,1840 dòlars..

Aquesta no és la primera vegada que XRP augmenta contra tota la tendència del mercat. El nivell inferior a partir de finals del 2019 s’ha convertit una vegada més en un punt de resistència a curt termini difícil de superar.

Si el preu no es pot mantenir per sobre dels 0,1750 dòlars, pot demostrar que s’ha esgotat la bala de rebot anterior. En cas contrari, encara hi ha la possibilitat de continuar provant la resistència de 0,1840 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1750 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1820 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1710 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1650 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map