El triangle de convergència de formularis de Bitcoin, el fons de retrocés podria obtenir assistència al voltant de 6.950 dòlars: mercat criptogràfic diari

Dijous 23 d’abril: la majoria de les criptomonedes principals experimenten guanys lleus a moderats en les darreres 24 hores.

Bitcoin (BTC) continua oscil·lant per sobre dels 7.000 dòlars, amb un creixement de l’1,5% el dia.

Ethereum (ETH) augmenta un 3,4%, amb el segon major creixement de les deu primeres monedes.

El XRP de Ripple ha guanyat només un 0,6 per cent en les darreres 24 hores, tot i que cotitza per sota de 0,19 dòlars.

7.200 dòlars difícils de trencar amb els volums actuals

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

Després que Bitcoin va ser suprimida per la zona de resistència entre 7.200 i 7.300 dòlars, la tendència va recular aquest matí i ara ha trobat suport a 7.050 dòlars. Durant les dues darreres hores, la tendència va registrar un senyal de rebot, però l’espai és limitat, ja que no és fàcil trencar 7.200 dòlars amb els nivells de volum actuals.

Els cercles vermells del gràfic d’1 hora més amunt mostren que, atès que el preu va arribar al màxim a 7.470 dòlars el 7 d’abril, la part superior de cada rebot següent va ser inferior: va arribar als 7.300 dòlars i després als 7.200 dòlars.

Els cercles verds indiquen que cada fons de retrocés horari també ha estat superior a l’anterior, al voltant dels 6.450 dòlars i després dels 6.750 dòlars..

Hi ha característiques clàssiques d’un patró de triangle de convergència. Per tant, es pot predir que el fons de retrocés durant aquesta etapa pot obtenir suport al voltant de 6.950 dòlars. Els inversors han de tenir en compte que si el retrocés o el rebot es mouen més amunt o més avall que la part superior o inferior anterior, això probablement significa que la següent tendència serà visible a nivell diari.

L’àrea mòbil de Bitcoin s’estreny entre MA (30) i MA (60)

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Font: OKEx.com

El gràfic d’un dia de Bitcoin continua mostrant que actualment la tendència no ha trencat el suport de MA (30) ni la resistència de MA (60). Tanmateix, la zona en moviment s’està reduint, cosa que significa que el trencament es podria produir en els propers dies.

Els comerciants han de confirmar que la ruptura és racional abans d’entrar al mercat. Poden aparèixer dues condicions durant un brot. En la condició 1, la tendència és forta i és possible que més d’un terç del primer canelobre que es trenqui es formi per sobre de MA (60). És difícil que la tendència retrocedeixi a la zona anterior en aquest estat. En cas contrari, si només hi ha menys d’un terç del canelobre a sobre del MA (60), pot significar que el trencament és feble i és possible que sigui una trampa. El mateix principi s’aplica si cau per sota de MA (30).

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 7.200 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.300 dòlars
 • Suport a curt termini: 7.050 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.950 dòlars

Cal demostrar el suport MA (30) d’ETH

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

El MA d’ETH (30) ha demostrat ser un suport eficaç durant les darreres tres hores. Tot i això, encara necessita temps per demostrar la força del suport, ja que el període de verificació ha estat curt.

Tot i això, tot i que una vegada la tendència va tocar els 187 dòlars, que és una mica inferior a la màxima recent al voltant dels 189 dòlars, la força alcista de l’ETH no ha augmentat fins a un nivell fort fins ara. Falta energia de rebot.


Si la tendència torna a caure per sota dels 175 dòlars aquest cap de setmana, és probable que formi un patró doble superior i el preu pugui provar els 166 dòlars. D’altra banda, si el preu encara es pot estabilitzar en 180 dòlars després de la retirada, és possible un altre rebot per provar 189 dòlars en aquesta condició.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 183 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 187 dòlars
 • Suport a curt termini: 178 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 175 dòlars

XRP té suport a 0,1855 dòlars

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H XRP / USD. Font: OKEx.com

Tal com mostra el gràfic de 4 hores de XRP, la tendència es manté temporalment en 0,1855 dòlars després d’haver-la trencat ahir. No obstant això, el patró de martell invertit que es va formar fa dues hores va donar un senyal de debilitament dels toros. La resistència al voltant de 0,1920 dòlars és prou dura actualment.

El nivell de volum també s’està reduint a un mínim rècord recent i pot créixer en qualsevol moment a la nit. A la vista dels actuals nivells de resistència i suport, és més probable que caigui, però la tendència pot recuperar-se sense tocar 0,1780 dòlars si el volum baixista no pot continuar creixent.

Per als inversors a curt termini, ja que el rang mòbil es redueix i XRP és una moneda que fluctua dràsticament, és important recordar que no es pot mantenir massa temps i establir un stop loss adequat.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1920 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1950 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1855 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1780 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map