El preu de Bitcoin continua sent tèbia, ja que DeFi Boom continua robant protagonisme

La setmana passada es van produir grans intercanvis centralitzats que reforçaven l’espai DeFi. Liderats per OKEx, els gegants CEX no només han llistat múltiples fitxes DeFi, sinó que també han introduït productes innovadors, com ara OKB Staking, que han estat ben rebuts pels participants del mercat.

El valor total bloquejat a OKB Staking va superar dilluns els 200 milions de dòlars, amb més de 16.000 participants. Aquest moviment redueix significativament les barreres per als comerciants minoristes que participen a DeFi, sense cap cost addicional de gas a la cadena.

OKB també va experimentar un fort augment durant la darrera setmana a causa de l’augment de la demanda i la disminució de la circulació, amb un augment del 17,87% per convertir-se en un dels artistes més destacats.

Bitcoin (BTC), en canvi, va mostrar poc entusiasme la setmana passada, baixant un 0,08% menor després de provar diverses vegades la marca de 10.000 dòlars. La moneda digital líder va començar un repunt el dimecres i va arribar a la màxima setmanal de 10.580 dòlars a la matinada del diumenge, segons el preu de l’índex OKEx BTC, abans de baixar per tancar la setmana a 10.300 dòlars..

Polkadot (DOT) va ser un altre altcoin que va tenir un bon rendiment la setmana passada, amb un augment del 8,93% fins a ocupar el cinquè lloc en termes de capitalització borsària. Mentrestant, Chainlink (LINK) va caure fins al sisè lloc del rànquing de capitalització borsària després de caure el 9,07%. L’èter (ETH) es va mantenir principalment sense canvis, un 0,44% menor, mentre que EOS i TRON (TRX) van caure un 7,44% i un 5,09%, respectivament..

Devolucions setmanals de les principals criptomonedes, del 9 al 7 al 9 de setembre. Font: TradingView

Si mirem els tokens DeFi, yearn.finance (YFI) i Loopring (LRC) van superar els competidors gràcies als seus propers llistats de Coinbase Pro, que els proporcionen rendiments setmanals del 44,78% i del 37,27%, respectivament. DFI.money (YFII), una forquilla YFI, també va obtenir un guany setmanal del 30,43%.

Devolucions setmanals de les principals fitxes DeFi, del 9 al 7 al 9 de setembre. Font: TradingView

El testimoni amb el pitjor rendiment del sector DeFi va ser SushiSwap (SUSHI), amb un descens del 28,57%. SUSHI va tancar la setmana a 2,20 dòlars, per sota del màxim màxim de set dies de 3,50 dòlars.

El valor total bloquejat a SushiSwap també ha caigut bruscament després de baixar les recompenses de bloc aquest cap de setmana. El TVL ha caigut a 808,3 milions de dòlars, una caiguda del 42,74% en les darreres 24 hores, segons el que s’indica Dades de DeBank. Anteriorment, TVL de SushiSwap havia assolit els 1.500 milions de dòlars i es va classificar en primer lloc. És interessant assenyalar que el 9 de setembre, SushiSwap va migrar amb èxit 800 milions de dòlars des d’Uniswap a causa que els agricultors van obtenir recompenses per blocs SUSHI.

Aquesta vegada, a causa de l’enorme retalla les recompenses del bloc de 1.000 a 100 SUSHI, la naturalesa que buscava beneficis dels agricultors de rendiment va provocar la retirada de liquiditat molt ràpidament. El seu valor de 14 milions de dòlars recompenses i 2 milions de dòlars en llançaments aeris no semblen haver ajudat molt el preu.

Valor total bloquejat en els deu principals projectes DeFi: 14/09. Font: DeBank

Al mateix temps, ens vam adonar que la TVL d’Uniswap va augmentar el 62,63% en les darreres 24 hores. Uniswap i SushiSwap són encara molt més diferents pel que fa al nombre d’usuaris les 24 hores i al nombre de transaccions.

Uniswap V2 vs. SushiSwap. Font: DeBank

A més, a causa dels alts rendiments que s’ofereixen a DeFi, s’han produït prop de 100.000 BTC "mogut" a la cadena de blocs Ethereum, segons el Dades de DeFi Pulse. El projecte més popular de BTC a ETH és Wrapped Bitcoin, que representa més del 66%, o 53.000, de tots els BTC de cadena creuada.

BTC bloquejat a DeFi. Font: Pols DeFi

Mirant Bitcoin, vam veure que CME llançava els últims futurs de Bitcoin (a partir del 8 de setembre) dades de posició. Bitcoin va caure més de 2.000 dòlars en el període de temps corresponent a aquest informe i les dades reflecteixen possibles reaccions dels inversors institucionals.

Podem veure que l’interès obert va caure bruscament, passant d’un màxim històric d’11.617 a 8.198, i va assolir el seu nivell més baix des del 7 de juliol i que tot tipus de comptes han sofert reduccions de posició.

Cal destacar que les posicions llargues en comptes de fons apalancats van caure de 4.271 a 2.758, mentre que les posicions curtes van caure de 6.842 a 4.661 durant el mateix temps. Els comptes de fons apalancats van tenir beneficis repetits després d’incrementar les seves posicions curtes la setmana passada, però les reduccions de posició actual reflecteixen la seva incertesa sobre la direcció del preu de Bitcoin.

Dades de futurs CME Bitcoin: nombre de fons apalancats llargs vs. Font: Quandl.com

Mirant cap endavant aquesta setmana

La Reserva Federal celebrarà una altra reunió del Comitè Federal de Mercat Obert aquesta setmana, l’última abans de les eleccions presidencials.

Després de cinc mesos consecutius de forts guanys, les accions nord-americanes han entrat en un període correctiu des que va començar el setembre. Tenint en compte com Bitcoin encara està correlacionat amb el mercat de renda variable, els comerciants han de prestar atenció al rendiment de les accions nord-americanes aquesta setmana.

En criptografia, OKEx va anunciar el fitxer transformació d’OKChain a OKExChain, Coinbase Pro llistarà YFI i LRC i UniTrade (TRADE) llançarà la seva plataforma oficial el 30 de setembre..

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner