El nivell superior de rebot de Bitcoin es mou cap avall, la força del suport de 6,5 mil dòlars pot afectar la tendència a curt termini: Crypto Market Daily

Dimarts 14 d’abril: durant les darreres 24 hores, els mercats de criptomonedes han experimentat un lleuger repunt general. La majoria de les monedes més importants augmenten només un 1-2 per cent el dia.

BTC té una tendència baixista periòdica

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

Ahir, BTC va tornar a experimentar una tendència extrema en un curt període de temps. El preu primer va caure fins als 6.600 dòlars i va repuntar en dues hores, després es va suprimir després de pujar lentament fins als 6.900 dòlars.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que la ruta en moviment des de principis d’abril fins al 13 d’abril es pot considerar com el nivell horari d’un patró de cap i espatlles. La part superior de l’espatlla esquerra és una mica més alta que la dreta, però ambdues ronden els 7.100 i els 7.200 dòlars, i els períodes de formació de les dues espatlles també són similars.

Per tant, veiem un patró baixista periòdic i la tendència podria provar 6.500 dòlars diverses vegades. Tanmateix, els inversors han de tenir en compte que si el preu es pot estabilitzar en 6.500 dòlars (que és el preu inicial per formar el patró de cap i espatlles), significa que el patró s’ha format amb èxit i es pot iniciar una nova tendència..

Si el preu cau per sota dels 6.500 dòlars i mostra un senyal que provarà els 6.000 dòlars, significa que el patró del cap i les espatlles està donant al mercat un efecte baixista més llarg.

El rebot continua sent insostenible en aquesta etapa

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Font: OKEx.com

El gràfic diari de Bitcoin mostra que, a mesura que la tendència diària s’estreny gradualment, l’activitat comercial dels borses i dels óssos és feble. Segons aquest patró de baix volum de transaccions, els esforços conjunts dels inversors minoristes poden afectar la tendència a curt termini i el comportament de les balenes ha estat difícil de detectar. Les fluctuacions repetides dels preus són l’entrada i sortida dels comerciants a curt termini, així com el procés de recollida de comptadors de les balenes.

A jutjar per la tendència de 1 hora, el rebot va fallar diverses vegades en provar la resistència de 6.900 dòlars i va acabar en forma de martell invertit. Fins a cert punt, aquest patró va confirmar una vegada més la naturalesa insostenible del rebot en aquesta etapa. Abans que el suport a 6.500 dòlars resulti ineficaç, la tendència pot continuar fluctuant repetidament en el rang de 6.500 a 7.000 dòlars..

Els inversors han de tenir en compte que pot haver-hi una situació extrema en què el preu trenca ràpidament 7.000 dòlars o fins i tot 7.100 dòlars, però el creixement pot disminuir bruscament. Una bona gestió del risc és fonamental ara mateix.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.950 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.100 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.750 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.550 dòlars

Els bous ETH es mostren debilitats a mesura que se suprimeix el preu a 160 dòlars

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

L’ETH s’ha situat per sota dels 165 dòlars, que va suposar el suport inferior de la tendència de consolidació del 7 al 10 d’abril. El rebot no ha pogut tornar a 165 dòlars des de llavors. Al contrari, aquest nivell es va convertir en el fort punt de resistència de la moneda.

Després d’un retrocés fins al mínim recent al voltant dels 150 dòlars, el següent rebot es va bloquejar en 160 dòlars. Es tracta d’un senyal de debilitament alcista, ja que la part superior s’ha baixat de 177 a 165 dòlars i després a 160 dòlars.

Els inversors han de tenir en compte que és possible que la tendència provi el suport de 150 dòlars després d’haver provat 160 dòlars més de tres vegades. Recordeu que es pot produir una tendència extrema i que el preu podria tocar els 163 dòlars en una hora o fins i tot uns minuts, però la tendència de debilitament no canviarà fins que el preu pugui tornar a trencar els 165 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 160 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 165 dòlars
 • Assistència a curt termini: 150 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 145 dòlars

XRP forma un canal baixista

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

El nivell XRP d’1 hora ha fluctuat violentament, formant patrons de martells positius i invertits diverses vegades. Actualment es troba en resistència a 0,1925 dòlars, amb un suport feble per sobre dels 0,1850 dòlars. Serà fàcil que el preu baixi de 0,1800 dòlars si el mercat empitjora.

El gràfic anterior mostra que a mesura que cada part inferior de retrocés i cada part superior de rebot es redueixen simultàniament, la connexió de tots els fons i taps pot convertir-se en un canal baixista. Només si el preu pot trencar la vora superior del canal, podem esperar un repunt.

O els inversors podrien utilitzar un altre mètode per jutjar la tendència: si la propera recuperació superior supera els 0,1920 dòlars, aquest moviment tindrà un efecte similar al de trencar la vora superior.

Pel que fa als nivells de suport segon i tercer per a XRP, els operadors haurien de centrar-se en 0,1760 i 0,1660 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1850 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1925 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1760 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1660 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner