El mercat d’opcions ETH mostra un sentiment dividit: anàlisi

Imatge d’opcions ETH i EOS

En breu

  • Les opcions d’eter (ETH) Open Interest (OI) han estat rondant el seu màxim històric a mesura que hi ha més operadors de derivats que passen a la gamma d’opcions.
  • Les opcions podrien ser una millor opció pel que fa a la gestió de riscos.
  • Les dades comercials mostren que algunes opcions dels operadors semblen estar mirant contractes de més llarga data amb un import superior colpejar, mentre que els contractes que caduquen al juny continuen sent els més populars.

Opcions ETH enfocades

Els mercats d’opcions d’ETH han rebut més atenció recentment, ja que el sentiment de risc del segon cripto més gran s’ha mantingut majoritàriament positiu des de finals del mes passat. Les dades d’Skew mostren que l’OI total d’opcions ETH, el valor total dels contractes d’opcions pendents que encara no s’han de liquidar, és de prop de 150 milions de dòlars, un nou ATH, que bat el rècord anterior d’uns 80 milions de dòlars al juny de 2019.

Total d’opcions ETH OI que arriben a ATH. Font: Inclinació

El fort comportament d’ETH durant el darrer mes (superant notablement a Bitcoin (BTC)) podria ser un dels motius del creixent interès pel comerç de derivats ETH. A partir del 8 de juny, ETH va augmentar el 15% durant els darrers 30 dies, mentre que el valor de BTC va disminuir aproximadament un 2% durant el mateix període.

ETH va superar el BTC; Font: OKEx, TradingView

Opcions contra futurs

Les opcions i els futurs són dos tipus d’instruments que s’utilitzen amb més freqüència a l’espai de derivats. Tot i que els dos tipus de contractes poden compartir algunes similituds, la diferència entre ells pot afectar substancialment els perfils de risc i recompensa d’un comerç. Vegem de prop quins avantatges poden proporcionar les opcions de comerç.

Risc gestionable

Els contractes d’opcions podrien ser menys arriscats que els futurs, sobretot des d’una perspectiva llarga. Això es deu al fet que, amb opcions, els comerciants coneixen la pèrdua potencial per endavant: quan un contracte arriba a la seva caducitat, els comerciants tenen l’opció de comprar o vendre a un preu acordat. Amb els futurs, els operadors assumeixen més riscos perquè han de comprar o vendre l’actiu subjacent al venciment; la quantitat que guanyen o perden depèn del preu de l’actiu subjacent..

Més complet


Les opcions poden tenir la reputació de ser complicades. Tot i que, amb una àmplia gamma de models de preus, les opcions permeten als inversors qualificats aprofitar les seves opinions i creences de manera més efectiva i completa. Això es deu al fet que factors com les opinions sobre l’actiu subjacent, la volatilitat i la projecció temporal poden reflectir-se en els resultats comercials.

Flexible en palanquejament

Amb diferents combinacions de preus de vaga (el preu al qual es pot comprar o vendre un actiu, per exemple ETH en el futur) i les dates de caducitat, els contractes d’opcions ofereixen una flexibilitat més alta que els futurs a l’hora d’apalancar. Els inversors poden ajustar fàcilment el seu apalancament segons els seus perfils de risc. No obstant això, en el comerç de futurs, el palanquejament només depèn dels requisits de marge.

Anàlisi de dades de negociació d’opcions

Les dades d’opcions permeten als comerciants extreure informació valuosa sobre el mercat i el sentiment del mercat a partir dels canvis en el posicionament global, l’interès obert i la manera com els comerciants trien els preus de vaga.

Com que els preus actuals de l’ETH es mantenen per sota dels 250 dòlars, quins tipus d’instruments han estat utilitzant els comerciants? Quina és la projecció temporal que tenien al cap? Què ens pot dir la volatilitat? Fem una ullada.

Més diners amb contractes de més llarg termini

Vam observar que els contractes més llargs han rebut més atenció al mercat recentment. L’OI dels contractes que caduquen al juliol, setembre i desembre ha augmentat notablement la setmana passada.

Opcions ETH OI per caducitat. Font: Inclinació

L’augment de l’OI dels contractes de més llarga durada suggereix que alguns comerciants haurien pogut començar a adoptar un enfocament lleugerament conservador de l’ETH, sobretot des d’una perspectiva a curt termini..

Això es deu al fet que els contractes que caduquen al juny amb el mateix preu de vaga poden proporcionar un major apalancament i un cost inferior als contractes que caduquen al desembre. Tanmateix, alguns operadors semblen estar més oberts a pagar una prima més alta per entrar en un comerç d’ETH.

També val la pena assenyalar que l’increment d’OI de les opcions amb data més llarga també podria formar part d’altres configuracions d’estratègia o de cobertura d’altres opcions amb data curta.

Els preus de vaga d’opcions ETH revelen un sentiment dividit

La manera com les opcions dels comerciants seleccionen el preu de vaga pot ser una altra informació que val la pena examinar. Les dades de Skew mostren que la major part de l’OI es concentrava en contractes amb una vaga de 220 i 280 dòlars.

Opcions ETH OI per vaga; Font: Inclinació

Des de la perspectiva de les trucades, si un inversor vol tenir menys exposició al risc, pot seleccionar una opció de trucada ETH (quan l’inversor tingui dret a comprar ETH en una data fixada) amb un preu de vaga igual o inferior al preu actual d’ETH. Mentrestant, un comerciant que volia assumir riscos més elevats pot preferir un preu de vaga per sobre del preu spot de l’ETH.

Des d’una perspectiva de venda (quan l’inversor té dret a vendre ETH en una data fixada), un preu de vaga d’opció de venda igual o superior al preu spot és més conservador que un preu de vaga inferior al preu spot.

Segons les dades de Skew, els preus de vaga més populars dels mercats d’opcions ETH són de 220 i 280 dòlars, mentre que el preu al comptat actual ronda els 240 dòlars al moment de la premsa. Des del punt de vista de la trucada, els 220 dòlars són una opció conservadora, ja que estan per sota del preu al comptat, és a dir, aquests contractes ja són In the Money (ITM): El palanquejament i la variació de preus d’aquests contractes són relativament menors.

Tanmateix, les convocatòries amb vaga de 280 dòlars semblen ser per a comerciants que són més alcistes a ETH, ja que aquests contractes encara estan fora dels diners (OTM), ja que la vaga és superior al preu spot actual.

Des del punt de vista global, un preu de vaga de 280 dòlars sembla més aviat una opció conservadora per als comerciants baixistes dels preus de l’ETH. Els óssos ETH més agressius podrien haver aconseguit pujades amb una vaga de 220 dòlars, ja que tenen un palanquejament més alt i potencialment podrien tenir rendiments més elevats.

Les dades sobre la data de caducitat i els preus de vaga semblen indicar-nos que els operadors d’opcions d’ETH a) semblen haver començat a considerar configuracions a llarg termini a ETH, fins i tot amb una prima més alta ib) semblen tenir una visió dividida sobre els preus d’ETH, ja que la quantitat d’OI dels preus de vaga de 220 i 280 va ser molt propera.

El mercat d’opcions de criptografia s’expandeix

Les opcions s’han utilitzat àmpliament en el món financer tradicional. Amb el ràpid creixement de l’espai de derivats criptogràfics, els comerciants i els inversors ara poden aprofitar la creixent selecció d’actius subjacents en el comerç d’opcions de criptografia..

Les ofertes d’opcions pròpies d’OKEx creixen ràpidament: la setmana passada vam introduir el comerç d’opcions ETHUSD. EOS seguirà aviat, amb el mercat d’opcions EOSUSD d’OKEx que s’obrirà a finals d’aquest mes.

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. La negociació d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades per professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map