El maig acaba alcista per a Crypto, però les tensions geopolítiques comporten incertesa: Market Watch Weekly

Crypto Market Weekly

La setmana passada Bitcoin (BTC) va caure bruscament en els dos primers dies comercials, de 9.000 a 8.700 dòlars, abans de recuperar ràpidament les pèrdues dimecres. Dijous es va tornar a concentrar fins a gairebé 9.500 dòlars, abans de marcar un màxim de 9.749,3 dòlars per a l’últim dia de maig, segons OKEx BTC Spot preu.

La volatilitat de Bitcoin va resultar en guanys del 7,85 per cent durant la setmana i es cotitza al voltant de 9.550 dòlars al moment de la premsa. Mentre que altres deu monedes alt també eren al verd, Ethereum (ETH), amb el seu canvi a un model de prova d’aposta el 3T 2020, va tenir el millor rendiment, amb una apreciació del 15% a la setmana.

rendiment criptogràfic al maigDevolucions setmanals de les principals criptomonedes del 25/05 al 31/05. Font: Tradingview

Altcoins va guanyar força al maig

L’índex de capitalització petita CryptoCompare segueix liderant-se al maig, amb un augment del 20% al mes. En comparació, l’índex de majúscules suposa un retard, amb un percentatge inferior al 8% en el mateix període.

Molts altcoins van donar rendiments significatius durant l’últim mes. Zilliqa (ZIL) va augmentar gairebé el 150 per cent després de Vitalik expressat el seu suport al projecte, mentre que THETA i OmiseGo (OMG) va pujar més del 80 per cent. Entre els altres motius destacats s’inclouen Cardano (ADA), VeChain (VET) i 0X (ZRX), els tres guanyen més del 40% al maig.

índex crypotcompareEl retorn de l’índex de capitalització petit / mitjà / gran torna al maig. Font: MVIS

El rendiment positiu del mes de maig afecta el retorn de juny

Mirant el retorn històric de Bitcoin, des del 2013 ha augmentat una mitjana del 5,31 per cent al juny, amb només dos anys de creixement negatiu (-24,31 per cent el 2013 i -14,88 per cent el 2018), tots dos durant els mercats baixistes. A més, cada vegada que el mes de maig va ser positiu, el juny va seguir el mateix.

Històric torna BitcoinRendiment històric mensual de BTC. Font: CoinMarketCap & OKEx

El sentiment es va tornar alcista al mercat d’opcions

L’inclinació d’un mes es va retirar dràsticament des del 20%, fins al -9,6% a finals de maig, segons el que es mostra EsbiaixarLes dades. Aquest canvi indica que les trucades són més cares que les interrupcions i que el risc de volatilitat és més positiu.

Volatilitat esbiaixada és la diferència en volatilitat implícita (IV) entre fora dels diners opcions, opcions de diners i en els diners opcions. Aquest patró mostra un sentiment alcista, que indica que els comerciants aposten per la futura apreciació dels preus, cosa que augmenta la demanda d’opcions de compra.

BTC Skew 25dBTC 25d esbiaixat. Font: Esbiaixar

A més, la diferència entre la volatilitat implícita de tres mesos de Bitcoin (IV) i la seva volatilitat històrica (RV) s’ha ampliat fins al 3% ara, el nivell més alt de l’any passat. Si la IV és massa baixa en comparació amb la RV, el preu de l’opció es considera infravalorat.

Històricament, la RV ha estat majoritàriament inferior a la IV de Bitcoin, excepte un curt període al voltant del setembre del 2019. Els comerciants solen esperar que la volatilitat es desplaci cap a la seva mitjana (augmenta quan ha estat massa baixa i disminueix quan ha estat massa alta).

Indicador de volatilitat BTCBTCUSD – IV vs. RV. Font: Esbiaixar

Anàlisi tècnica de Bitcoin

Bitcoin s’ha recuperat per sobre de la línia de tendència que va provar a principis de maig, i va canviar la resistència de 9.300 a 9.400 dòlars de la setmana passada al suport. No obstant això, el moviment alcista es va aturar a 9.750 dòlars, rebutjat per la màxima anterior de 9.800 dòlars a partir del 19 de maig. Per avançar, una altra prova de la màxima de mitjans de maig és possible aquesta setmana.

BTC / USDPreu Spot OKTC BTC. Gràfic 1H. Font: OKEx

Mirant cap endavant aquesta setmana

Hi ha protestes i aldarulls als Estats Units encara en curs, juntament amb una nova onada d’augment Tensions sino-nord-americanes. En termes de dades macro, Fabricació ISM les dades es publicaran dilluns, mentre que el Reclamacions per desocupació l’informe sortirà dimarts.

Tot i que Bitcoin ha demostrat històricament correlacions amb l’or i el yuan xinès durant períodes d’incertesa geopolítica augmentada, la situació mundial sense precedents actual pot afectar l’espai de maneres imprevisibles.

Mentrestant, el Matic Mainnet va entrar en directe el 31 de maig i Zilliqa (ZIL) completarà el suport de participació aquest mes. L’actualització de Phoenix Mainnet d’Ethereum Classic (ETC) s’espera avui, 1 de juny, segons el que s’espera coinmarketcal’s programar, al costat del testimoni natiu d’OxEx Exchange, el vuitè d’OKB compra i crema.

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner