Crypto Market Daily (2,6) | Cal consolidar-se al final d’aquesta setmana, presteu atenció al primer nivell d’assistència si el mercat disminueix

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell4H-alcista

Aquest és el gràfic 4H de BTC, la tendència alcista no s’atura després de la consolidació durant l’última setmana sencera. De fet, si ampliem el gràfic, el preu es mou recentment al canal alcista i, després de trencar el nivell de resistència de 9600 dòlars, apareix un senyal de l’ona d’extensió, ja que la bomba d’ahir a la nit es pot veure com la tercera ona de la cinquena ona de nivell més gran. El preu complert resisteix a prop de 9750 dòlars, en comparació amb l’última gran bomba, el volum alcista aquesta vegada és òbviament més gran i aquesta condició confirma la teoria alcista de les 5 ones.

En teoria, BTC es mou en un retrocés a curt termini, si la tendència rep suport a prop de 9520 dòlars, significa que la predicció alcista és més forta i la tendència continuarà. No obstant això, MACD encara indica una divergència durant un període de temps, la consolidació pot produir-se a mesura que les necessitats del mercat consolidin la bomba. Els inversors podrien esperar fins que el preu s’estabilitzés a 9500 dòlars i, a continuació, plantejar-se entrar. Desglossar fins a 9.000 dòlars és un altre senyal de finalització d’aquesta etapa alcista.

Caràcter de nivell1D: alcista

Aquest és el gràfic diari de nivells de BTC, en l’anàlisi d’ahir, sempre crec que aquesta tendència es retrocedirà a causa del menor volum. No obstant això, s’ha arribat un gran volum a la nit, fet que ha fet trencar el preu de la recent zona de xoc entre 9200 i 9600 dòlars. Al cap de poques hores, la tendència va demostrar que el trencament no és fals, ja que el preu es manté constant en 9600 dòlars.

A partir de l’emoció del mercat recent, la tendència pot trencar ràpidament el nivell de resistència superior després d’una consolidació a curt termini. Personalment, encara crec que el nivell de volum actual no pot ajudar a trencar directament la resistència entre 9800 i 10000 dòlars. La possible predicció és que la tendència pot arribar a consolidar-se al voltant de 9500 $ ~ 9600 $ aquest cap de setmana i després començar la propera bomba les pròximes 1 o 2 setmanes..

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini9700 $ Resistència a mitjà termini9800 $

Suport a curt termini9550 $ Assistència a mitjà termini9420 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 4H-alcista

Aquest és el gràfic de 4 hores d’ETH, la zona de resistència recent es troba entre 212 i 224 dòlars. La tendència es mou al final de la 3a ona alcista i ara toca entrar a la 4a ona de consolidació.

El MACD d’ETH és més fort que el BTC, ja que l’energia superior recent és més gran que l’anterior, tal com mostra el gràfic. És una extensió d’una tendència alcista, això significa que la part inferior del retrocés no serà inferior a 195 dòlars, si la ruptura de 195 dòlars significa el final d’aquesta etapa alcista.

Les dades de volum també indiquen que els fons de compra creixen gradualment durant aquests dies. Els inversors només podrien prestar atenció al final del retrocés i jutjar la direcció futura amb el nivell de suport.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini212 dòlars de resistència a mitjà termini224 dòlars

Suport a curt termini195 $ Suport a mitjà termini184 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivell4H-alcista

Contracte perpetu OKEx XRP: el gràfic de 4 hores mostra que XRP no va poder provar l’àrea de resistència de 0,2840 dòlars dins del dia, sens dubte no vol dir que sigui hora de retirar-se. Reviseu la història de XRP, sempre serà alcista quan la majoria dels indacadors tecnològics demostren que deixarà de bombar-se.

Tanmateix, aquesta vegada, el volum de compra és cada vegada més baix en comparació amb la bomba de la nit passada. El retrocés segueix sent un gran esdeveniment possible, ja que els inversors haurien de prestar més atenció a l’eficàcia del suport de 0,2727 dòlars, i no és el mateix amb altres monedes, XRP sempre caurà més si el volum de compra no pot augmentar. Assegureu-vos que la consolidació es pugui estabilitzar una mica per sobre dels 0,2727 dòlars. Aleshores és un bon moment per entrar.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2840 $ Resistència a mitjà termini: $0,2895

Assistència a curt termini: $0,2727 Suport a mitjà termini :$0,2620

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner