Crypto Market Daily (2,4) | La tendència de consolidació s’acompanya de la caiguda del risc, 8.920 dòlars i 8.650 dòlars poden ser nivells recents de suport crucial.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-consolidació

BTC va continuar ahir mantenint la tendència de consolidació. Neo, analista d’OKEx, creu que hi ha moltes raons per les quals no s’ha pogut iniciar l’avenç. Un d’ells és que els fons principals segueixen absorbint els comptadors. Els comerciants minoristes aprofiten aquesta oportunitat per dur a terme operacions d’ona curta amb vendes superiors i absorció de fons, reforçant així la força de les vores superior i inferior de la caixa de consolidació. Abans que els principals fons prenguin mesures, sovint és difícil destruir la tendència de consolidació i, evidentment, el fals esquema de ruptura que apareix en un curt període de temps és evidentment un intent. La llarga ombra i la disminució del volum comercial negatiu ho demostren després, i no hi ha una tendència contínua sense el creixement del volum. No obstant això, a partir de la tendència actual, tot i que s’ha verificat repetidament el suport de 9.200 dòlars, l’expectativa alcista a curt termini és insuficient quan les posicions de benefici anteriors no estan completament tancades. Per tant, els inversors poden prestar atenció a 8.920 dòlars i als voltants de 8.650 dòlars, on hi ha una gran probabilitat que els retrocessos obtinguin suport i recuperació a prop d’aquestes dues zones.

Caràcter de nivell1D: alcista

Aquest és el gràfic diari de nivells de BTC, a partir de la fortalesa recent dels bous i els óssos, les tendències a mig i llarg termini continuen sent alcistes, ja que el volum global de compres ocupa una posició més forta en comparació amb la venda. No obstant això, a curt termini, el mercat necessita un retrocés per corregir el guany anterior i, en teoria, el retrocés s’aturarà per sobre dels 8650 dòlars si l’emoció alcista no canvia en aquest moment. És una bona oportunitat per construir posicions a prop d’aquesta àrea de suport. Si el rebot trenca fàcilment els 9600 dòlars en el futur rebot, significa que comença el mercat alcista real i la propera àrea de resistència potser al voltant dels 9900 dòlars i fins i tot els 10500 dòlars.

Els inversors també haurien de notar que si el retrocés no s’atura a 8650 dòlars i continua caient, pot ser que la correcció necessiti més temps i que la tendència alcista s’endarrereixi, tot i que és un esdeveniment poc possible, els inversors no haurien d’ignorar.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini9600 dòlars de resistència a mig termini9900 $

Suport a curt termini9200 $ Assistència a mitjà termini8950 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 4H-alcista

Aquest és el gràfic de 4 hores d’ETH, és clar veure que el preu és difícil tornar a provar 195 dòlars a curt termini, el mateix que passa amb BTC, l’ETH també presenta una tendència similar durant aquests dies i cal un retrocés. La tendència en moviment d’avui indica que els 187 dòlars es converteixen en una posició d’assistència efectiva per hora i sembla que es pot formar un patró doble superior en un o dos dies vinents. Si s’ha de formar depèn de la força de suport de 187 dòlars dins del dia, si el preu baixa per sota de la resta del dia, el patró no es pot formar, el patró superior únic pren forma en aquesta condició, això significa una superfície al voltant de 178 dòlars i 183 dòlars es convertirà en l’espatlla dreta si és possible. La tendència alcista pot començar a partir d’aquí si el retrocés pot aturar-se i estabilitzar-se a prop d’aquesta zona. Tal com he signat al gràfic, és possible que es produeixi un fals trencament quan es consolidi allà. Els inversors haurien de tenir paciència per construir la vostra posició i no deixar-se afectar pel trencament de la trampa.


Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini195 $ Resistència a mitjà termini205 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mitjà termini de 187 dòlars178 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivellConsolidació 4H

Contracte perpetu OKEx XRP: el nivell de gràfic de 4 hores mostra que el nivell d’assistència de 0,2500 $ s’ha trencat fàcilment aquest matí i el podem tractar com un suport no vàlid i ignorar aquest nivell. El preu deixava de caure al voltant dels 0,2465 dòlars, aquesta posició solia ser un altre cap en els patrons anteriors de cap i espatlla. A través de tota la tendència del mercat, la majoria d’altcoins inclouen la necessitat de retirar BTC més que recentment. XRP negocia especialment entre els alts. Això significa que el rebot de la mateixa pot ser posterior a algunes monedes fortes.

Al meu entendre, 0,2365 $ serà l’àrea de suport estable més possible, ja que s’ha provat moltes vegades a la història. Trencar o no aquest nivell serà el senyal de la propera tendència. Els inversors poden notar directament 0,2365 dòlars si 0,2465 dòlars es produeixen a curt termini. Si l’emoció del mercat és prou positiva en el futur, significa que 0,2465 dòlars podrien ser forts i és possible crear un nou màxim.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2630 $ Resistència a mitjà termini: $0,2640

Assistència a curt termini: $0,2465 Suport a mitjà termini :$0,2365

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map