Crypto Market Daily (2,3) | BTC té una demanda de retrocés a curt termini i la força del suport prop de 9.200 dòlars s’ha de preocupar

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-alcista

Neo, analista d’OKEx, creu que des de la perspectiva del nivell d’1 hora, BTC ha començat a pujar d’uns 6.850 dòlars al començament de l’any fins que s’ha consolidat al voltant dels 9.200 dòlars a 9.600 dòlars. La tendència ha completat la cinquena ona de les 5 ones de pujada estàndard i es pot considerar que la posició actual es troba en el primer rang d’ones de retrocés després de l’alça. Després del preu, va pujar a uns 9.650 dòlars i es va reduir ràpidament al matí, cosa que només va deixar al descobert el límit superior al qual poden arribar els bous actuals a curt termini. La probabilitat de retrocés de gran nivell en el futur encara és elevada. No obstant això, la tendència sempre és ferma per sobre dels 9.200 dòlars en aquest moment, la qual cosa reflecteix fins a un cert punt que la venda activa de diners segueix en un volum reduït, cosa que significa que encara hi ha un gran nombre de fons rendibles que no han sortit del mercat, un cop s’hagin produït diversos brots. si falla, aquesta part dels fons pot optar per marxar voluntàriament.

En aquell moment, els inversors han de prestar atenció a l’eficàcia del suport de l’interval entre els 8.950 i els 9.100 dòlars. Si el preu cau per sota d’aquest rang, és possible que el proper suport sigui proper als 8.750 dòlars i és probable que la propera tendència alcista comenci en aquesta posició.

Caràcter de nivell1D: alcista

Aquest és el gràfic diari de nivells de BTC i la tendència no es consolidarà entre els 9200 i els 9600 dòlars per sempre, des de la condició recent, el preu augmenta durant el mes passat, però sense un volum de compra més gran, tal com mostra el gràfic, al contrari, el volum és cada vegada més petit durant la setmana passada, es combina amb la resistència dura al voltant de 9600 $, hi ha necessitat de retirada en aquest moment i, si es produeix, la superfície de suport de 9200 $ serà fàcil de trencar i els inversors notaran millor el suport 2 directament, que ronda els 8950 $. El preu pot tenir l’oportunitat de trencar l’àrea de resistència forta recent i provar 9900 dòlars, ja que aquesta és la part inferior de la zona d’abocament anterior del 2019.

Recordeu als inversors que superen els 9900 dòlars: el mercat alcista real començarà i trencarà el suport de 8750 dòlars, cosa que significa que s’aconsegueix un retrocés més llarg i que es poden provar 8300 dòlars.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini9600 dòlars de resistència a mitjà termini9900 $

Suport a curt termini9200 $ Assistència a mitjà termini8950 $

ETH perpetu contracte

Caràcter de nivell 4H-alcista


Aquest és el gràfic de 4 hores de l’ETH, ja que podem veure que l’àrea al voltant de 195 dòlars existeix una resistència absolutament dura al preu. MACD mostra que des de la darrera part superior, que és de 178 dòlars, fins a la part superior recent, que és a prop de 190 dòlars, el preu puja, però la part superior de MACD baixa, es tracta d’un senyal clàssic de divergència. Si aquest senyal no pot ser una evidència clara, combinem el volum, no és difícil veure que el volum alcista s’està reduint exactament, això significa la debilitat de la força de compra. Per tant, en aquest moment es necessita una demanda de retrocés i he de dir que l’àrea propera als 188 dòlars no pot ser un suport eficaç, ja que no s’ha provat massa temps a la història. La primera àrea de suport eficaç es troba entre els 178 i els 183 dòlars, si el preu es pot estabilitzar aquí, significa que els bous encara tenen prou força per crear un nou màxim en el futur. En cas contrari, també és possible retrocedir a una zona propera als 160 dòlars.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini195 $ Resistència a mitjà termini205 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 183 dòlars178 dòlars

XRP perpetu contracte

Caràcter de nivell4H-alcista

Contracte perpetu OKEx XRP: el nivell de gràfic de 4 hores mostra que després de superar 0,2500 dòlars, aquesta posició es convertirà en una àrea de suport eficaç, ja que aquesta posició serà una resistència molt dura a la història i la tendència dóna el fet que el retrocés s’ha estabilitzat. aquí i això significa que després d’un període de consolidació aquí, el preu pot tenir l’oportunitat de provar la part superior anterior. L’àrea de resistència recent ronda els 0,2630 als 0,2640 dòlars. El menor volum alcista i la divergència de MACD donen un senyal que la consolidació pot durar més. Els inversors haurien de notar que si 0,2500 dòlars no poden suportar-se més a curt termini, el preu pot provar el suport 2 primer i el 3.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2630 $ Resistència a mitjà termini: $0,2640

Assistència a curt termini: $0,2500 Assistència a mitjà termini :$0,2425

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map