Crypto Market Daily (2,24) | Fixeu-vos en l’àrea de 9.500 $ ~ 10.050 $ de BTC a curt termini i heu de protegir-vos dels riscos causats per fortes fluctuacions.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-consolidació

Tot i que BTC va trencar breument la resistència de 9.850 dòlars el cap de setmana, va estar immediatament pressionada per una gran quantitat de fons de venda al voltant de 10.000 dòlars, i el preu es va reduir ràpidament a uns 9.700 dòlars. Neo, analista d’OKEx, creu que el comportament dels toros d’absorbir els comptadors el cap de setmana, òbviament, no és suficient per iniciar la propera alcista de BTC. El ràpid descens de fa unes hores va confirmar que els fons rendibles del període anterior encara buscaven oportunitats per liquidar i sortir del mercat. Per tant, hi ha una alta probabilitat que aparegui patrons d’atracció de llarg o curt. D’una banda, aquest formulari reflecteix el comportament d’obtenció de beneficis; d’altra banda, també és el comportament del canvi de mans per aconseguir comptadors d’inversors minoristes a grans balenes. Segons la tendència actual, el suport a 9.500 dòlars encara és vàlid. Pot ser que tingui una bona oportunitat d’entrar si el preu s’estabilitza a prop d’aquest punt. La resistència superior és de prop de 10.050 dòlars. Si el preu es bloqueja contínuament a prop d’aquí, els inversors han d’estar atents al risc de caiguda.

Caràcter de nivell1D: consolidació

Aquest és el gràfic d’un dia de BTC, ja que el gràfic mostra que MA (30) ha rebut el preu el darrer cap de setmana, cosa que significa que actualment no es destrueix la tendència alcista. Tot i això, el volum alcista dóna senyal que la tendència no serà capaç de crear un nou màxim a curt termini, ja que encara es troba en un nivell baix durant aquests dies.

Aquesta setmana, els inversors haurien de recordar que els baixistes no vindran a menys que es redueixi el preu per sota dels 9.000 i els 9100 dòlars. És possible que la pujada no arribi a curt termini, ja que la bomba anterior encara necessita un període per consolidar-se i, durant aquest període, els inversors haurien de preocupar-se més per la fluctuació en un rang estret, ja que les grans balenes utilitzaran el seu mètode per expulsar els inversors minoristes i per aconseguir els seus comptadors. Els comerciants a curt termini poden utilitzar mètodes de venda superior i de compra inferior amb gràfics horaris.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini9850 $ Resistència a mitjà termini10050 dòlars

Suport a curt termini9700 $ Assistència a mitjà termini9550 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 1H-consoldació

Aquest és el gràfic d’ETH d’1 hora, el bo per als bous és que el preu s’estabilitza temporalment en 262 dòlars en aquest moment, però, el volum de negociació encara es troba en un nivell absolutament inferior en comparació amb els anteriors. Aquest és un senyal que la consolidació de la tendència continuarà durant un altre període.


La història indica que l’àrea entre 262 i 264 dòlars és una resistència i suport eficaços quan es toca el preu, però no vol dir que no pugui romper en el futur, de fet, el nivell d’assistència més fort és d’uns 245 dòlars, tret que abocament de preus per sota dels 245 dòlars, o el gran nivell alcista és fins a la sortida. La resistència entre 280 i 290 dòlars serà una àrea clau que determinarà el futur alcista o no.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini278 dòlars de resistència a mitjà termini287 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mitjà termini de 262 dòlars245 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivell consolidation 1H-consolidació

Contracte perpetu OKEx XRP: a partir del gràfic podem veure clarament que la part superior del cap i les espatlles per hora s’ha format amb èxit i que el volum indica que després de formar-se l’espatlla dreta, tot el nivell de volum està disminuint fins al nivell més baix durant aquests dies. La tendència no pot superar un interval limitat segons aquest nivell.

El preu pot xocar entre 0,2670 i 0,2885 dòlars a curt termini. La ruptura es produirà després que els toros absorbeixin prou comptadors en aquesta zona. Com que 0,2670 dòlars són la part inferior de les dues espatlles, la força del suport serà dura i no és fàcil de trencar. Les dues següents resistències es troben al voltant de la part superior de l’espatlla esquerra i de l’espatlla dreta, trencar-les totes poden provar la part superior del cap.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2885 $ Resistència a mitjà termini: 0,3090 $

Assistència a curt termini: $0,2670 Suport a mitjà termini :$0,2450

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map