Crypto Market Daily (2,21) | Si es pot estabilitzar en 9.500 $ al dia, BTC existeix l’oportunitat de provar l’àrea de resistència de 9.700 $ a 9.850 $ el cap de setmana.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-consolidació

Amb el suport de la zona entre 9.200 i 9.500 dòlars, BTC es va estabilitzar temporalment a 9.500 dòlars. No obstant això, el rebot del matí va ser feble i no va aconseguir trencar efectivament el nivell de resistència de 9.700 dòlars. L’analista d’OKEx Neo creu que des de la devolució de trucades de BTC a partir de 10.500 dòlars, les sortides actives de fons rendibles han continuat augmentant i les posicions llargues superiors als 9.500 dòlars s’han tancat gradualment. La majoria de les posicions llargues obertes per sota dels 9.000 dòlars ja existien entre 9.200 i 9.500 dòlars. Per tant, els fons rendibles que oscil·len entre els 9.500 i els 10.500 dòlars han deixat gradualment en la recent devolució de trucada. Si aquest cap de setmana no hi ha cap disminució amb un volum elevat, pot significar que la correcció s’acaba. No obstant això, els inversors han de prestar atenció que els bous encara necessiten un període de temps per absorbir els comptadors. Per tant, la probabilitat d’un rebot diari a curt termini és baixa. Les tendències del cap de setmana es poden moure en un rang estret de 9.500 $ ~ 9850 $ i noten el risc causat per les fluctuacions greus.

Caràcter de nivell1D: consolidació

Aquest és el gràfic de 1 dia de BTC, tal com us he dit en la passada estratègia diària, la tendència alcista no es destruirà tret que es trenqui la mitjana mòbil a curt termini i el gràfic mostra que durant el primer període de devolució de trucada, el fons es va estabilitzar a MA (30) i, tot i que el preu més baix va caure per sota, però el sòlid de l’espelma diària s’ha mantingut.

Aquest senyal significa que la tendència alcista pot continuar en el futur. Els inversors haurien de recordar que la tendència alcista pot continuar si la tendència pot superar els 9700 dòlars o fins i tot els 9850 dòlars el cap de setmana; en cas contrari, si el preu no es manté constant a MA (30) o fins i tot es bolca per sota, s’hauria de tenir en compte el nivell de suport de 9150 dòlars, ja que és l’última defensa d’aquesta etapa alcista. A més, el preu és possible baixar primer i després retrocedir ràpidament en un període curt, per la qual cosa és important jutjar la falsa ruptura actual, veure més i fer menys..

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini9700 $ Resistència a mitjà termini9850 $

Suport a curt termini9550 $ Assistència a mitjà termini9150 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 4H-consoldació

Aquest és el gràfic de 4 hores de ETH, ETH va rebre un fort suport prop de 245 dòlars i també va estar sotmès a un volum de negociació de baix nivell; el rebot va estar sota pressió a la dura resistència de 264 dòlars, si el preu no es pot estabilitzar i estabilitzar aquí dins del dia, la tendència es continuarà consolidant el cap de setmana. Els inversors han d’estar alerta davant dels patrons de ruptura falsa a curt termini. Es recomana utilitzar punts crucials com a referència per esperar una bona elecció.

El volum de vendes indica que durant els darrers dos períodes de descàrrega, la venda activa de fons encara es trobava en un nivell elevat i, si es redueix en la pròxima devolució de trucada, és un senyal que els fons rendibles gairebé surten del mercat i es pot produir un rebot.

Tot i que els 264 dòlars es poden trencar durant el cap de setmana, la tendència pot tornar a caure si es toca el nivell de 290 dòlars i la nova màxima es pot crear després que els bous acabin d’absorbir prou comptadors, per tant, el volum alcista s’hauria de notar a curt termini.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt terminiResistència a mitjà termini de 264 dòlars272 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 254 dòlars245 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivell1H-consolidació

Contracte perpetu OKEx XRP: a partir del gràfic podem veure clarament que la tendència està formant un patró de capçalera i espatlla actualment, i no és difícil jutjar que s’ha format o no en el futur. Si no es trenca el nivell d’assistència de 0,2670 dòlars, o significa que aquest patró no s’ha pogut formar, ja que és un senyal baixista.

Combinant el gràfic de preus i MACD, podem esbrinar que s’ha format una divergència de fons a curt termini, una altra prova de la feblesa dels óssos és que el volum de venda es redueix, de manera que 0,2670 dòlars poden ser un suport molt fort actualment. Trencar 0,2885 dòlars significa que el rebot pot continuar o que la tendència es pot continuar consolidant el cap de setmana.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2885 $ Resistència a mitjà termini: 0,3090 $

Assistència a curt termini: $0,2670 Suport a mitjà termini :$0,2450

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner