Crypto Market Daily (2,20) | Preste atenció a l’eficàcia de l’assistència entre 9100 $ i 9500 $ de BTC, és possible recuperar-se en aquesta àrea.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-consolidació

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC. BTC ha generat una gran caiguda de 10.200 a 9500 dòlars després d’haver trencat l’àrea de resistència de 10.200 dòlars a primera hora del matí. Per l’anàlisi d’ahir, vaig dir que, si es trenquen 10050 dòlars, la tendència a curt termini encara es pot consolidar i que la caiguda d’ahir a la nit significa que els fons rendibles es tanquen i abandonen el mercat, és bo que els bous absorbeixin aquests comptadors de venda per organitzar la propera alcista.

No obstant això, el volum de vendes creix fins a un nivell alt, és possible que el preu baixi més fins a la zona d’entre 9100 i 9500 dòlars, i aquesta àrea serà una àrea crucial per jutjar que la tendència futura canviarà ràpidament o no, ja que és la que requereix comptadors més llargs. àrea. Estabilitzar-se en aquesta zona pot significar un rebot i es pot observar una àrea de resistència entre 9700 i 9850 dòlars.

Caràcter de nivell4H – consolidació

Aquest és el gràfic de 4 hores de BTC, que no ha aconseguit trencar 10.200 dòlars i que el declivi significa que les cinquentes onades alcistes acaben absolutament, tal com mostra el gràfic, i que la tendència arriba a les ones baixistes i les fletxes negres que he marcat només són predicció meva.

Ara, la tendència baixista s’ha mogut durant dues ones, i actualment es troba en l’ona baixista, crec que el preu pot obtenir suport a la zona de comptadors intensius entre 9100 i 9500 $, i l’eficàcia del suport de la part inferior és la primera posició clau com si el rebot no pogués trencar els 9500 dòlars, la tendència baixista continuarà passant a la cinquena ona baixista, això significa que BTC pot caure per sota dels 9.000 dòlars en aquesta condició.

Els inversors haurien de recordar que si 8700 dòlars tampoc no poden ser un nivell de suport vàlid, significa que s’acosta un gran nivell baixista, al contrari, el següent alcista pot començar a partir d’aquí. 9500 dòlars és la primera posició de suport que s’ha de notar dins del dia, estabilitzada i després pot esperar que el rebot pugui trencar 9700 dòlars o no.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini9700 $ Resistència a mitjà termini9850 $

Suport a curt termini9550 $ Assistència a mitjà termini9150 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 4H-consoldació

Aquest és el gràfic de 4 hores de l’ETH, els bous no van poder provar la part superior anterior al voltant de 290 dòlars ahir a la nit i van liderar el gran nivell de volum de vendes i ara el preu es mou per sota dels 260 dòlars. A diferència de BTC, les 5 onades alcistes no es van moure fins al final i això pot ser la quarta onada consolidant, si es farà realitat, significa que els extrems descendents haurien de situar-se a la zona de 245 $ o 230 $. La tendència es pot veure com una consolidació entre 287 i 245 dòlars, sens dubte si el preu baixa per sota de 245 dòlars i té un senyal per provar l’àrea entre 210 i 230 dòlars, pot significar que no es forma la tendència de consolidació i que s’ha format un patró superior M, en aquesta condició, la tendència no recuperarà a curt termini.

Els inversors haurien de notar l’efectivitat del suport de 245 dòlars i l’eficàcia de resistència de 260 dòlars, si es trenca qualsevol d’ells té un significat significatiu per jutjar el futur. Al meu parer, el descens continuarà i els óssos poden intentar trencar 245 dòlars, ja que el fort volum de vendes actualment.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt terminiResistència a mitjà termini de 262 dòlars272 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 254 dòlars245 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivell1H-consolidació

Contracte perpetu OKEx XRP: no passa el mateix amb ETH o BTC, tot i que XRP baixa per sota de l’important suport al voltant de 0,2885 dòlars ahir a la nit, el volum de vendes es troba en un nivell baix, això significa que les voluntats i els fons de venda no són tant com esperàvem, i el preu està recolzat per la part inferior de la zona de comptadors intensius entre 02664 $ ~ 0,2885 $, que solia ser un fort suport aquest mes, la tendència es pot estabilitzar aquí i tornar a la recuperació.

Els inversors haurien de tenir en compte que si tot el mercat continua disminuint a curt termini, el XRP no pot mantenir-se viu, ja que al mercat baixista gairebé totes les monedes es mouen juntes amb la mateixa direcció. La següent posició de suport és a prop de 0,2450 dòlars, la resistència al rebot continua sent de 0,2885 dòlars.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2885 $ Resistència a mitjà termini: 0,3090 $

Assistència a curt termini: $0,2670 Suport a mitjà termini :$0,2450

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner