Crypto Market Daily (1,9) | L’espai superior és limitat recentment, estabilitzeu-vos en 7750 $ ~ 7850 $ podríeu tenir l’últim rebot

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-consolidació

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC, després de crear un nou màxim a 8460 dòlars, el preu s’ha reduït per sota dels 8.000 dòlars en aquest moment.

A la gràfica, podem veure que la tendència de moviment d’1 hora pren forma de cap i espatlla. Aquesta forma sempre significa que un rebot de fase o una bomba arribarà al final. Com he marcat al gràfic, la recuperació de la devolució de trucada (espatlla 2) és inferior a la primera (espatlla 1). Això significa que el següent rebot serà més feble que el segon. Un cop el preu es va reduir per sota de MA (60), aquesta mitjana mòbil esdevindrà una resistència quan es produeixi un rebot.

Els inversors no haurien de ser massa optimistes sobre el proper rebot, ja que el volum de compra no és tan fort com abans. Moltes posicions rendibles van començar a vendre-hi taulells de manera gradual. Els inversors haurien de prestar més atenció a la caiguda del risc.

Caràcter de nivell1D: consolidació

A partir del gràfic diari, podem veure que BTC té una devolució de trucada durant gairebé el 70% del rebot, i això és fins a cert punt que aquesta força diària del rebot s’està debilitant, i les bones notícies per als borsistes són que MA (90) pot ser un efectiu suport a curt termini, si s’estabilitza el preu durant el cap de setmana. La tendència encara té possibilitats d’iniciar el proper rebot, però l’espai superior estarà limitat entre els 8500 i els 8600 dòlars.

Recordeu als inversors que després d’aquest rebot, el mercat necessita temps per consolidar el rebot i la devolució de trucada. Per tant, no és una bona opció entrar si la tendència es consolida. Esperar que hi hagi una part inferior o superior pot ser una bona idea per entrar.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini8020 $ Resistència a mitjà termini8130 dòlars

Suport a curt termini7850 $ Assistència a mitjà termini7750 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell Consolidació 4H


Aquest és el gràfic de 4 hores d’ETH, el preu no es va poder estabilitzar a MA (30) i es va reduir per sota del dia. Ara, 138 dòlars són temporals, és un suport eficaç. La tendència s’acosta al final del rebot, tal com es pot comprovar pel volum de compra, abans d’aquesta fase de rebot, l’ETH tenia una tendència feble i, després que els diners de compra fossin limitats i els fons de beneficis sortissin del mercat, els 138 dòlars no serien un fort suport en aquell moment. Hi ha una gran possibilitat que ETH trobi les mitjanes mòbils per buscar suport, que inclouen MA (60), MA (90) i fins i tot MA (180).

Els inversors haurien de recordar que si no es pot trencar la línia de tendència superior, l’ETH tindrà l’oportunitat de tornar a trencar entre 138 i 140 dòlars i provar 150 dòlars. A curt termini, si el preu s’estabilitza en 138 dòlars, el preu pot provar primer 145 dòlars.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini141,6 dòlars de resistència a mitjà termini145,3 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 138 dòlars135 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivellConsolidació 4H

Contracte perpetu OKEx XRP: al nivell de 4 hores, XRP ha caigut per sota de la zona de suport de 0,2105 $, que és la vora inferior de la zona contraintensiva anterior. Això vol dir que el volum de vendes es fa més fort i que l’indicador de volum mostra que, i ara MA (30) també s’ha trencat sense suport, els inversors haurien de prestar atenció als cicles a mitjà i llarg termini de mitjanes mòbils. Entre ells, MA (180) serà el primer suport eficaç, ja que la vora superior recent de la zona de xoc també és a prop d’aquí, l’àrea entre 0,1975 $ i 0,2000 $ serà la zona de suport més forta recentment..

Els inversors haurien de notar que, si el preu es pot estabilitzar a prop de 0,2000 dòlars, pot tenir una bona oportunitat d’obtenir beneficis de rebot, però l’espai superior rondarà els 0,2100 dòlars. acabat.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2075 $ Resistència a mitjà termini: $0,2107

Assistència a curt termini: $0.1990 Assistència a mitjà termini :$0,1974

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map