Crypto Market Daily (1,7) | Els nous fons de BTC van impulsar una gran quantitat de compres, mantenint-se constantment en 8.000 dòlars i es pot esperar un rebot diari.

Contracte perpetu BTC :

Caràcter de nivell1H-alcista

Aquest és el gràfic de 1 hora de BTC, és clar que, tot i que ahir el volum de compra va augmentar fins a arribar a una quantitat molt gran, 8.000 dòlars encara són una resistència absolutament forta en aquest moment, ja que aquesta posició és la vora inferior del fons de xoc a l’octubre, en general. , la zona intensiva en comptadors com aquesta donarà prou resistència al preu, i és per això que el preu encara es mou en una tendència de devolució de trucada dins del dia. Un altre senyal que hauríem de notar és que la devolució de trucada ha estat suportada per 7830 dòlars, cosa que significa que les posicions de venda actives són baixes, més borses en aquest moment.

Combineu el gràfic de les espelmes amb el MACD, en aquest moment podem trobar una forma de divergència superior, tot i que el nivell de divergència és lleuger, també significa que el rebot pot descansar durant el dia.

Caràcter de nivell1D: consolidació

Ahir, la gran quantitat de fons de compra va ajudar a BTC a trencar la resistència de la mitjana mòbil de 60 dies i augmentar el preu fins als 8.000 dòlars, ara es veu suprimida per la mitjana mòbil trimestral (90 dies).

L’analista d’OKEx Neo creu que trencar el punt de rebot més alt de 7.850 dòlars amb un gran volum de BTC fins a cert punt significa que el nivell diari de consolidació de la tendència ha acabat, pot començar una nova ronda de rebot diari. Tenint en compte la velocitat i el volum relativament forts de l’avanç de 7.850 dòlars, s’ha reduït la possibilitat d’un avenç fals. Tot i això, cal tenir en compte que es tracta de la superfície intensiva en comptadors, prop dels 8.000 dòlars a l’octubre. Al mateix temps, la mitjana mòbil de 90 dies també crea una resistència considerable al preu. La força de les dues resistències combinades permet suprimir temporalment els fons alcistes. Els inversors han de tenir en compte que si la devolució de trucades per hora pot superar els 7.800 dòlars, reflecteix que hi ha menys volum de vendes actives i un fort sentiment alcista. Per contra, si el preu baixa per sota d’aquesta posició, hauríem de prestar atenció a si la mitjana mòbil de 30 hores al nivell d’una hora pot constituir un suport eficaç. Si és vàlid, encara hi ha marge de rebot en el futur, en cas contrari vol dir que aquest avenç és fals.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini7940 $ Resistència a mitjà termini8010 dòlars

Suport a curt termini7830 $ Assistència a mitjà termini7700 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 4H-alcista

L’ETH avança cap a la línia de tendència superior, ja que va arribar als 116 dòlars inferiors, a partir del gràfic de 4 hores, podem veure que l’ETH augmenta en una tendència alcista estàndard, la part inferior augmenta i la part superior també augmenta. A causa del repunt del mercat, l’ETH s’ha trencat finalment amb la resistència de 140 dòlars, i ara el preu se suprimeix en 145 dòlars.

El gràfic ens mostra que l’àrea de consolidació anterior va de 145 a 150 dòlars. Aquesta zona s’ha omplert de molts comptadors, de manera que és previsible que la resistència sigui forta..

Els inversors haurien de prestar atenció a la devolució de trucada dins del dia, si 140 $ poden ser un suport eficaç a curt termini, es pot esperar que 145 $ ~ 150 $ tinguin la possibilitat de trencar-se en el futur..

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini145 $ Resistència a mitjà termini150 dòlars

Suport a curt termini140 $ Suport a mitjà termini135 dòlars

Contracte perpetu EOS

Caràcter de nivell4H-alcista

Contracte perpetu de OKEx EOS: al nivell de 4 hores, EOS passa a una posició crucial, ja que el gràfic mostra uns 2,85 dòlars. Aquesta posició solia ser la vora inferior del doble fons anterior, al mateix temps, el preu també toca el carril superior del canal ascendent, normalment, és difícil avançar sense un volum de compra elevat, combinat amb el volum recent, és és possible que aquesta tendència es converteixi en consolidació a curt termini i les mitjanes mòbils de tots els períodes de temps també augmentin en aquest moment, es tracta d’una tendència alcista de 4 hores.

Els inversors haurien de notar l’àrea de suport de 2,78 i 2,72 dòlars, si s’estabilitzen en 2,78 dòlars, la probabilitat de rebot augmenta.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 2,86 $ Resistència a mitjà termini: $2,90

Assistència a curt termini: $2,78 Suport a mitjà termini :$2,72

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner