Crypto Market Daily (1,20) | Si el rebot horari de BTC es pot mantenir ferm a 8.800 dòlars, potser és crucial per a les tendències a curt termini.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-alcista

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC, que ens mostra que una gran caiguda de 19 a 20 h la nit passada va trencar la tendència alcista d’aquests dies. Una vegada l’ombra inferior del canelobre va tocar els 8400 dòlars i va tornar a superar els 8600 dòlars. Aviat una altra ombra inferior va tornar a tocar els 8450 dòlars i també va tornar, les dues llargues ombres inferiors signifiquen que els óssos estan disposats a suprimir el preu, però van ser recolzats pels bous que van ingressar al voltant dels 8600 dòlars. Tanmateix, els bous a prop d’aquesta posició són molt més baixos que els bous rendibles que tenen un preu més baix i estan disposats a vendre, cosa que significa que el suport a prop de 8600 dòlars pot no ser prou eficaç en diverses hores. Com mostra el gràfic, si el suport 1 es trenca, els inversors poden prestar més atenció al suport 2, que és prop de 8400 $ a 8450 $. Personalment, l’àrea de suport de 8200 dòlars podria ser el suport més fort dins del dia, ja que el temps de consolidació a prop d’aquí és més llarg.

No podem excloure la possibilitat de trencar 8750 $ a 8800 $, però el volum indica que els inversors es preocupen pel risc de trencament fals.

Caràcter de nivell1D: alcista

Aquest és el gràfic diari de nivells de BTC, l’analista d’OKEx Neo creu que, des que el preu va començar a pujar de 6.800 dòlars, acaba d’experimentar un retrocés formal que es produeix entre el 8 i el 10 de gener. Tot i que la tendència posterior va augmentar amb la consolidació, es pot observar que el fons de cada consolidació al nivell d’una hora és molt superior al començament de l’onada anterior. Això significa que encara hi ha més percentatge de fons alcistes i de venda de fons menys activa. No obstant això, a mesura que l’excés d’expansió de l’optimisme, la magnitud dels fons alcistes al mercat disminueix gradualment. En aquest cas, una vegada que la tendència toqui un cert rang de forta resistència, el sentiment es revertirà ràpidament i els primers fons alcistes consideren que l’espai de beneficis és suficient i després comencen a vendre i abandonar el mercat, cosa que al seu torn provoca un gran nombre de comportament de venda en cadena i que provoca una gran caiguda.

Si aquesta tendència de retrocés pot estabilitzar-se i rebotar des de la posició superior a la part superior de l’ona 1, la propera tendència de la bomba encara pot tenir possibilitats de produir-se en el futur, en cas contrari significa que el rebot diari s’acaba.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini8750 $ Resistència a mitjà termini9200 $

Suport a curt termini8600 $ Assistència a mitjà termini8450 dòlars

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 4H-consoldació


Aquest és el gràfic de 4 hores de l’ETH, és clar que cal entendre que la resistència al voltant dels 177 dòlars és crucial per a un altre alcista, el rang de descàrrega de l’ETH és superior a BTC, ja que podem veure que el preu s’ha trencat MA (30) i se suprimeix ara, en comparació amb BTC, ETH necessita més temps per digerir la bomba anterior i 158 dòlars són un suport relativament fort a curt termini, ja que és la part inferior de l’últim canal de consolidació. Els inversors haurien de notar que, tot i que el preu es pot estabilitzar entre els 158 i els 167 dòlars, això no vol dir que pugui continuar la tendència alcista, només si retrocedir entre 167 i 170 dòlars pot tenir la possibilitat de tornar a provar 177 dòlars. Retornar al suport de l’escot que mostra el gràfic significa que aquesta tendència potser tornarà a ser alcista.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini167 dòlars de resistència a mitjà termini173,5 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 164 dòlars158 dòlars

XRP perpetu contracte

Caràcter de nivellConsolidació 4H

Contracte perpetu d’OxEx XRP: el nivell de gràfics de 4 hores mostra que el canal alcista en aquests dies s’ha trencat i la tendència sembla entrar en un retrocés, la posició de suport que vaig marcar ahir s’ha trencat i ara s’ha convertit en una resistència que s’acosta als 0,2360 dòlars, i la posició de suport recent és de prop de 0,2300 dòlars, però pot ser que no pugui ser efectiva durant molt de temps, ja que el volum de compra es fa més feble, els inversors podrien prestar més atenció a la zona de suport de 0,2230 dòlars, ja que aquesta posició és a prop de la zona de comerç intensiu anterior, la zona sempre pot donar prou força de suport. La tendència pot tenir oportunitats de repunt si es pot estabilitzar aquí, en cas contrari, el preu pot provar l’escot de la part inferior, que és de 0,2165 dòlars.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2360 $ Resistència a mitjà termini: $0,2430

Assistència a curt termini: $0,2300 Assistència a mitjà termini :$0,2230

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map