Crypto Market Daily (1,17) | El nivell d’1 hora de BTC va trencar lleugerament la vora superior del canal de consolidació i prestar atenció a si l’avenç és efectiu durant el dia.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-alcista

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC, mostra que, tot i que fa 2 hores, el preu s’ha reduït dels 9.000 dòlars, sembla un senyal que la força de compra s’està reduint, però, en les pròximes 2 hores, la vora superior del canal finalment s’ha trencat. Recordeu als inversors que la ruptura no va acompanyar l’augment del volum. 9.000 dòlars encara ofereixen una dura resistència en aquest moment. El volum de venda que es mostrava al cercle del volum significa que la força de venda aquí és relativament forta, per tant, tot i que el preu es pot estabilitzar a la vora superior del canal, no significa que es creï una nova voluntat màxima al final, és possible tornar al canal o continuar consolidant-se a prop de la vora superior.

Els inversors podrien prestar més atenció a la força de suport de la vora superior del canal de consolidació.

Caràcter de nivell1D: consolidació

BTC ha trencat la vora superior del canal de consolidació només després d’un període a curt termini avui. El preu actual és inferior a 9.000 dòlars. L’analista d’OKEx Neo creu que aquest avenç és anterior al que s’esperava i el mercat començarà de nou després que el mercat no hagi digerit completament els guanys del període anterior, cosa que reflecteix el sentiment alcista sobreescalfat fins a cert punt. No obstant això, la turbulència recent a tot el mercat de criptografia és irracional. Per una banda, el sobtat inici de BSV va conduir aquesta ronda de "irracional" pujar. D’altra banda, la interpretació excessiva de l’efecte a la meitat va fer que molts nous fons especulatius flueixin al mercat de criptografia. Aquest tipus de tendència encara es produirà en el futur, però és un fet indiscutible que ha d’haver-hi un salt després de la disparada. Per tant, es recorda als inversors que no seran massa optimistes sobre la previsió del mercat a curt termini. Per a BTC, els $ 8900 ~ $ 9000 són difícils de trencar fàcilment, ja que el gràfic mostra que la zona solia ser la part inferior del retrocés i la resistència del primer alcista al començament del mercat alcista el 2019 i després d’un període de consolidació , pot tenir oportunitats per intentar obrir-se pas.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini8900 dòlars de resistència a mitjà termini9000 $

Suport a curt termini8850 $ Assistència a mitjà termini8560 dòlars

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 4H-alcista

Aquest és el gràfic de 4 hores de l’ETH, després que el preu hagi travessat la vora superior de la forma alcista de falca, que oscil·la entre els 160 i els 167 dòlars, ETH ha tingut una dura resistència d’uns 172 a 177 dòlars, ja que aquesta zona és la zona de comptadors intensius a l’octubre fins a novembre del 2019. Trencar aquesta àrea pot significar que arribarà una gran alcista a ETH, abans que els inversors hagin de prestar atenció a la tendència de retrocés del cap de setmana i fins i tot durar més. El primer suport és a prop de 167 dòlars, si el preu es pot estabilitzar a prop d’aquí, la força dels toros segueix sent forta i, si el suport tàctil 2, fins i tot el suport 3, significa que la força dels toros s’està debilitant, el període de retrocés serà més llarg. Els indicadors de volum també mostren que, en comparació amb la bomba anterior, la força de la bomba més recent és més feble.


Els inversors del cap de setmana haurien de notar l’eficàcia de la resistència de 172 $ a 177 $.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini172 dòlars de resistència a mitjà termini177 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 167 dòlars159 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivell1D-alcista

Contracte perpetu OKEx XRP: al nivell d’un dia, XRP ha estat recolzat per l’escot de la part inferior anterior, que és de 0,2240 dòlars, cosa que significa que la força de retrocés no és prou forta i l’emoció alcista continua sent elevada, ja que el preu ha assolit un punt crucial posició prop de 0,2360 dòlars, podem veure que aquesta posició solia ser un suport eficaç durant el setembre i una resistència dura durant el desembre de 2019. Es necessita més període de consolidació si aquesta resistència es pot trencar, ja que la propera resistència s’acostarà als 0,2507 dòlars, trencant aquests dos importants la resistència pot tenir el pròxim gran període alcista.

Al contrari, si es suprimeix el preu moltes vegades aquí, els inversors haurien de notar que en el futur es pot produir una tendència de retrocés. Aquesta vegada es comprovarà l’eficàcia del suport 1 i del suport 2. Com que el preu es pot estabilitzar a partir del suport 2, el mercat de recanvi tindrà l’oportunitat de bombar-ne més, almenys primer a la part superior anterior.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2360 $ Resistència a mitjà termini: $0,2507

Assistència a curt termini: $0,2240 Suport a mitjà termini :$0,2100

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map