Crypto Market Daily (1,10) | El patró de cap i espatlles del nivell 1 hora BTC va prendre forma, caient per sota de 7.700 dòlars, pot tornar a la tendència feble anterior.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivellConsolidació 4H

Aquest és el gràfic de 4 hores de BTC, després de caure per sota de la posició crucial per sobre dels 8.000 dòlars, gairebé no va haver-hi un rebot format durant les properes hores, això ens dóna un senyal que la força dels bous es fa més feble. A causa de l’emoció optimista, desapareixen gradualment quan el preu baixa per sota dels 8.000 dòlars, cada vegada més posicions llargues opten per vendre i marxar, aquesta acció dóna molta pressió al rebot dels bous.

El preu s’ha reduït per sota de MA (30) i va a l’àrea d’assistència entre 7600 i 7700 dòlars. Els inversors han de recordar que si aquesta posició no pot ser efectiva el cap de setmana, pot ser que la vora superior de la zona de negociació intensiva anterior no estigui disponible, el preu es posarà a prova de 7450 $ a 7550 $ el proper període.

Tot i que el preu es pot estabilitzar en 7700 dòlars temporals, els inversors no poden ser tan optimistes amb el rebot, 7750 dòlars ~ 7800 dòlars serà la primera resistència.

Caràcter de nivell1D: consolidació

L’analista d’OKEx Neo creu que l’explosiva venda d’ahir de 00:00 a 01:00 reflectia l’esgotament de la força dels toros i les expectatives pessimistes de l’espai de més amunt. Tenint en compte que aquest repunt ha augmentat fortament fins als 8.460 dòlars sense la tendència de consolidació després de superar els 7.700 dòlars, grans quantitats de posicions llargues superiors als 6.800 dòlars encara no s’han beneficiat i tanquen la posició durant aquest període. creeu un nou màxim després de consolidar-vos. Un cop es va produir el senyal que el preu del volum no havia augmentat al mateix temps, va començar a créixer el pànic, les expectatives pessimistes van provocar que un nombre reduït de bous optessin per tancar les seves posicions i una reacció en cadena causada per la disminució va fer que un gran nombre se n’anessin. el mercat, suprimint encara més el preu.

Els inversors han de notar que si el preu pot deixar de caure en una superfície de 7.650 $ ~ 7.700 $ aquest cap de setmana. Si és així, encara té espai per a un lleuger rebot en el futur, al contrari, provarà directament la força de suport de $ 7450 ~ 7550.

Resistència a curt termini7750 $ Resistència a mitjà termini7850 dòlars

Suport a curt termini7700 $ Assistència a mitjà termini7650 dòlars

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell Consolidació 4H


Aquest és el gràfic de 4 hores d’ETH, el preu s’ha trencat amb 138 dòlars, que s’esperava. Al gràfic, podem veure que els canelobres van deixar ombres superiors i inferiors molt grans a la nit passada, això vol dir que els toros i la força tenen una vegada per estar en un nivell d’equilibri, però els óssos van guanyar finalment. Ara, l’ETH és compatible amb MA (60), ja que s’ha provat tres vegades. La tendència pot impactar sobre aquesta mitjana mòbil durant un temps i després provar el MA (90) i el MA (180). Aquestes dues mitjanes mòbils van en una tendència coincident, la seva combinació donarà un fort suport al preu i probablement hi haurà un rebot per tornar a provar els 138 dòlars..

Els inversors només noten la resistència de 138 dòlars i la força de suport de les mitjanes mòbils.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini138 $ Resistència a mitjà termini139,5 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 138 dòlars135 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivellConsolidació 4H

Contracte perpetu OKEx XRP: al nivell de 4 hores, XRP va caure per sota de MA (30) i continua disminuint en aquest moment, a mesura que el preu avança cap a MA (180), la força del suport es fa més forta. Ahir vam parlar d’aquest nivell de suport que el suport inclourà MA (180), MA (90) i la vora superior de la zona inferior. XRP probablement recuperarà aquesta zona si el mercat es pot estabilitzar el cap de setmana. L’objectiu de rebot primer es situarà a uns 0,2050 dòlars, tot i que pot provar 0,21 dòlars.

Els inversors haurien de notar que, si es produeix un trencament de 0,197 dòlars ~ 0,200 dòlars, la tendència es pot moure cap a la vora inferior de la part inferior, que és a prop de 0,1840 dòlars..

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2075 $ Resistència a mitjà termini: $0,2107

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map