Bitcoin veu una setmana lenta i una acció feble del preu enmig de la precaució al detall, ja que els comerciants minoristes segueixen sent prudents i falten les balenes – Futures Friday

Futures Friday és una revisió setmanal de futurs trimestrals de Bitcoin a OKEx.

El preu de Bitcoin (BTC) s’ha mantingut en un patró de consolidació feble des del divendres passat. Tot i que hi va haver fluctuacions, com ara la caiguda a 8.800 dòlars el dissabte, seguida d’un repunt ràpid, el llindar a mig termini de 9.400 dòlars es va mantenir intacte. Aquesta feble acció de preus va provocar una altra retirada de la prova del suport de 9.000 dòlars, després del qual el preu es troba en el seu nivell actual de 9.150 dòlars, segons el mercat OKEx Quarterly Future (BTCUSD0925).

Si mirem les dades comercials d’OKEx, podem veure que la ràtio BTC llarg / curt no va augmentar al llarg de la setmana. No obstant això, la ràtio de préstecs de marge va insinuar que els comerciants minoristes perseguissin el repunt dels preus el dimecres, just abans del col·lapse del preu dijous.

Actualment, l’Operació Oberta es manté en un nivell normal amb una base BTC de 60 dòlars, cosa que indica que el mercat encara està en fase de consolidació. Sembla que falten balenes a l’acció per ara.

OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626) gràfic de 4 hores. Font: OKEx

Lectures de dades de negociació OKEx

Visiteu la pàgina de dades de negociació OKEx per explorar més indicadors.

Relació BTC llarga / curta

La ràtio llarg / curt no es va moure gaire durant els darrers set dies, situant-se al voltant de l’1,0. En un mercat predominantment alcista, aquesta tendència suggereix un sentiment baixista a curt termini per part dels comerciants minoristes.

No obstant això, a la retirada de dijous, aquesta ràtio va baixar fins a 0,85. Com hem esmentat anteriorment, una ràtio llarga / curta prop del 0,8 pot indicar que els inversors minoristes són massa baixistes i que és probable que el mercat es recuperi.

Actualment, la ràtio s’està mantenint al 0,9, cosa que representa les perspectives baixistes actualment.

Hora de recollida de dades: 26/06 de 6:00 a 7/3 de 6:00 (UTC)

La relació llarga / curta compara el nombre total d’usuaris que obren posicions llargues amb els que obren posicions curtes. La proporció es compila a partir de tots els futurs i permutes perpetus, i el costat llarg / curt d’un usuari està determinat per la seva posició neta a BTC.

Al mercat de derivats, cada vegada que s’obre una posició llarga, aquesta s’equilibra amb una posició curta. El nombre total de posicions llargues ha de ser igual al nombre total de posicions curtes. Quan la proporció és baixa, indica que hi ha més gent que sosté pantalons curts.


Base BTC

A causa de la baixa volatilitat durant tota la setmana, el canvi en la base de BTC no ha estat significatiu, però s’ha mantingut positiu. En el retrocés de dissabte, la prima d’OkEx BTC Quarterly Future va caure per sota dels 20 dòlars, però ràpidament va recuperar els 60 dòlars i s’ha mantingut en aquest rang.

El sentiment general del mercat no ha estat molt optimista, però la prima de 60 dòlars demostra que els participants encara esperen que s’aprecie el preu al final del tercer trimestre.

Hora de recollida de dades: 26/06 de 6:00 a 7/3 de 6:00 (UTC)

Aquest indicador mostra el preu trimestral de futurs, el preu de l’índex spot i també la diferència bàsica. La base d’un temps concret és igual al preu trimestral de futurs menys el preu de l’índex spot.

El preu dels futurs reflecteix les expectatives dels comerciants sobre el preu de Bitcoin. Quan la base és positiva, indica que el mercat és alcista. Quan la base és negativa, indica que el mercat és baixista.

La base dels futurs trimestrals pot indicar millor la tendència del mercat a llarg termini. Quan la base és alta (positiva o negativa), significa que hi ha més marge per a l’arbitratge.

Interès obert i volum de negociació

Anteriorment, vam observar la forta caiguda de l’Open Interest divendres passat. Des de llavors, OI ha funcionat cap als costats, amb una pujada el dijous que el portava a un màxim setmanal de 567 milions de contractes (1 contracte = 100 dòlars), però la xifra general es manté neutral sense cap signe d’activitat balenera ni grans acumulacions.

Hora de recollida de dades: 26/06 de 6:00 a 7/3 de 6:00 (UTC)

L’interès obert és el nombre total de futurs / swaps pendents que no s’han tancat en un dia determinat.

El volum de negociació és el volum total de negociació de futurs i swaps perpetus durant un període de temps específic.

Si s’obren 2.000 contractes llargs i 2.000 contractes curts, l’Open Interest serà de 2.000. Si el volum de negociació augmenta i l’interès obert disminueix en un curt període de temps, pot indicar que moltes posicions estan tancades o es veuen obligades a liquidar. Si tant el volum de negociació com l’interès obert augmenten, indica que s’han obert moltes posicions.

Ràtio de préstec del marge BTC

La ràtio de préstecs de marge continua sent un indicador endarrerit i va registrar el 2,78, el valor més alt de la setmana, el dijous, just abans que baixés el preu. Des de llavors, la proporció ha retrocedit fins a 2,17, un rang normal.

Hora de recollida de dades: 26/06 de 6:00 a 7/3 de 6:00 (UTC)

La ràtio de crèdit del marge és una informació de negociació del mercat al comptat que mostra la proporció entre els usuaris que presten USDT versus els BTC en valor USDT durant un període de temps determinat..

Aquesta ràtio també ajuda els comerciants a examinar el sentiment del mercat. En general, els comerciants que presten USDT tenen com a objectiu comprar BTC, i els que prenen BTC tenen com a objectiu reduir-lo.

Quan la ràtio de préstec de marge és alta, indica que el mercat és alcista. Quan és baix, indica que el mercat és baixista. Els valors extrems d’aquesta ràtio han indicat històricament inversions de tendència.

Trader Insight

Robbie, analista d’inversions d’OKEx

Va ser una altra setmana lenta que Bitcoin va consolidar-se entre 8.800 i 9.400 dòlars. Mentre no es trenqui el llindar de 9.400 dòlars, és probable que l’acció de preus continuï suprimida.

Com que l’OI s’està recuperant molt lentament, és possible que continuem veient que els preus es mouen en un rang limitat. No obstant això, la ràtio baixa / curta baixa actual indica que els comerciants minoristes no són optimistes a curt termini, i això podria ser un signe que el preu pot continuar comprovant el suport de 8.800 dòlars..

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map