Bitcoin torna a caure per sota dels 8.000 dòlars, ja que el volum es converteix en un factor clau: mercat criptogràfic diàriament

Bitcoin (BTC) ha retrocedit per sota del preu de 8.000 dòlars el dimecres 11 de març. La criptomoneda líder havia recuperat valor dimarts després de veure fortes pèrdues, juntament amb els mercats borsaris tradicionals, al començament de la setmana.

En el moment de la premsa, Bitcoin cotitza al voltant de 7.850 dòlars, gairebé un 4 per cent en les darreres 24 hores.

El preu d’Ethereum (ETH) va seguir un patró similar en les darreres 24 hores, superant els 200 dòlars, abans de tornar a caure aquest matí. En el moment de la premsa, ETH cotitza a uns 196 dòlars, una mica més d’un 5% el dia.

BTC / USD Intercanvi perpetu

Gràfic 4H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: okex.com

Observant el gràfic de 4 hores de BTC, ahir a la nit veiem que els volums de venda augmenten fins a un nivell alt, tot i que encara indicava un patró de contracció. La força dels óssos es debilita temporalment.

Si el nivell de 4 hores pot mantenir el nivell de 8.250 $ i formar un patró alcista de doble fons, demostra que hi ha més fons de fons a la zona i les perspectives del mercat són alcistes..

Si es forma un patró de triple fons, veurem un mercat de consolidació més llarg, cosa que significa que els fons principals han d’absorbir prou comptadors abans d’avançar.

Els inversors han de prestar atenció a la força de la resistència entre els 8.200 i els 8.250 dòlars i el suport a prop de 7.700 dòlars.

Els óssos suprimeixen els intents de superar els 8.000 dòlars

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Souce: okex.com

Passant al gràfic d’un dia de Bitcoin, ahir, 10 de març, BTC va augmentar breument per sobre dels 8.100 dòlars abans que els óssos ràpidament exercissin la seva força per suprimir el preu de nou.

Diversos rebots provisionals a primera hora d’aquest matí no van aconseguir recuperar 8.000 dòlars.

Els analistes d’OKEx creuen que l’augment del volum de vendes visible a les 12 h. Ahir UTC és molt superior al rebot de l’hora anterior.

Això indica que encara hi ha una certa quantitat de fons de venda curta al voltant dels 8.000 dòlars, fins a cert punt pot reflectir que serà difícil que la tendència baixista es converteixi en alcista.

El canelobre d’un dia es va tancar amb gairebé dos patrons de martells invertits. Això vol dir que si el preu deixa de baixar ara, no vol dir que el rebot es produeixi a curt termini, ja que la força dels bous encara és feble.


Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini : 8.000 dòlars
 • Resistència a mitjà termini 8 8.250 dòlars
 • Assistència a curt termini: 7.700 dòlars
 • Assistència a mitjà termini : 7.400 dòlars

Intercanvi perpetu ETH / USD

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: okex.com

El gràfic d’1 hora per ETH mostra que els fons horaris de cap i espatlla no s’han format durant l’abocador de la nit passada.

El preu de l’ETH va aconseguir resistències en un moment determinat al voltant dels 206 dòlars i després va caure. És possible formar un doble fons si la tendència es pot estabilitzar al voltant dels 190-197 dòlars dins del dia.

Els inversors haurien de notar que el segon fons pot necessitar més temps per formar-se, ja que el mercat s’ha de consolidar per digerir l’abocador anterior. Un rebot de 206 dòlars no pot garantir res, ja que és possible que el preu baixi de nou en aquest nivell. Si la moneda es pot estabilitzar al voltant de 212 dòlars, serà un senyal de toro més fort.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 206 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 212 dòlars
 • Assistència a curt termini: 195 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 185 dòlars

Elecció del comerciant: TRX / USD Perpetual Swap

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H TRX / USD. Font: okex.com

Com mostra el gràfic de 4 hores de Tron (TRX), la tendència durant aquest període s’ajusta al principi d’Elliott Wave i, a partir del temps de premsa, pronostiquem que l’última ona de bolcat acabarà.

Podem veure clarament que les ones a, b i c són les sub ones de l’ona tres, ja que probablement són les ones que s’estenen. Aquest tipus de condició tendeix a aparèixer en un mercat extrem.

Tanmateix, com que el mercat canvia constantment i no hi ha cap teoria que pugui predir el futur amb precisió al 100%, si el preu deixa de caure a 0,01400 dòlars, podria ser un senyal d’estabilització i rebot. La cinquena ona també pot ser extensiva si el preu es baixa per sota d’aquesta posició.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,01600 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,01705 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,01414 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,01305 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Follow OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map