Bitcoin podria provar-se anteriorment, la força de la resistència de 6 mil dòlars és crucial: el mercat criptogràfic diàriament

Després d’una caiguda brutal dels mercats criptogràfics i tradicionals a finals de la setmana passada, Bitcoin (BTC) i altres criptomonedes principals es van poder consolidar durant el cap de setmana.

No obstant això, a primera hora d’aquest matí, el 16 de març, els mercats criptogràfics van tenir un altre èxit, amb pèrdues de dos dígits durant les darreres 24 hores.

Actualment, Bitcoin cotitza al voltant de 4.600 dòlars i cau més d’un 14% el dia i més d’un 40% la setmana.

L’èter (ETH) també ha baixat aproximadament un 15 per cent en les darreres 24 hores, mantenint una mica més de 100 dòlars per moneda. La segona moneda criptogràfica més gran ha perdut gairebé el 50% del seu valor la setmana passada.

BTC / USD Intercanvi perpetu

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: okex.com

BTC va entrar en una consolidació durant el cap de setmana al voltant de 5.500 dòlars després d’haver experimentat un fort descens la setmana passada i el comportament comercial va mostrar una inactivitat extrema. Tanmateix, en les dues hores d’aquesta nit, del 15 al 16 de març, el preu de sobte va pujar a 6.000 dòlars i es va reduir a uns 5.300 dòlars.

Durant la nit passada i aquest matí, Bitcoin va comerciar lateralment al voltant dels 5.300 dòlars, abans de baixar a prop de 4.600 dòlars per temps de premsa.

Si es mira el gràfic d’1 hora, s’ha demostrat que els 6.000 dòlars són un nivell de resistència eficaç a curt termini i la probabilitat d’escapament a curt termini és baixa. Si el preu posa a prova el mínim anterior (prop de 3.800 dòlars) i s’admet, pot formar un doble fons. En cas contrari, el preu pot semblar un nou suport a 3.500 dòlars.

Tenint en compte les freqüents activitats de rentat d’oscil·lacions recents, que són propenses a condicions extremes de mercat a petita escala, el risc actual d’entrada per als inversors minoristes és relativament elevat. Queda per confirmar si la regió actual es pot convertir en un fons escalonat o no.

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Souce: okex.com

Els analistes d’OKEx creuen que, tot i que la tendència actual es troba en un període de descans després d’haver estat en una zona de sobrevenda, tot el criptomercat encara està ple de pessimisme. Com a moneda representativa, BTC ha demostrat fatiga i ha estat difícil de gestionar un trencament provisional donat fons de baix volum de negociació.

Durant el gran abocador del divendres passat, 13 de març, el canelobre d’un dia es va tancar amb una llarga ombra inferior, mostrant la força d’emprendre dels toros. Aquesta ombra inferior pot indicar una petita possibilitat que es pugui crear un nou mínim. No obstant això, una altra llarga ombra superior d’avui indica una resistència dura per sota dels 6.000 dòlars.

Les columnes d’energia del MACD es mouen suaument, però no es formarà una creu daurada a curt termini abans que les dues línies tinguin un senyal de reunió. Per tant, la tendència a consolidar-se és possible en el futur, hauríeu de notar 3.800 dòlars i 6.000 dòlars durant aquest període.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.000 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 6.680 dòlars
 • Assistència a curt termini: 4.590 dòlars
 • Assistència a mitjà termini: 3.800 dòlars

Intercanvi perpetu ETH / USD

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: okex.com

ETH és més vulnerable que BTC. El preu no ha pogut superar el màxim anterior de 145 dòlars d’aquest matí. Ben aviat va provar 134 dòlars i després va continuar caient, baixant per sota del mínim de 114 dòlars per primera vegada després d’entrar en la seva recent tendència de consolidació durant els darrers dies..


El gràfic d’1 hora ens mostra que la força baixista de la devolució de trucada durant les últimes hores és absolutament més forta que la primera. Els volums de venda també tenen un senyal creixent i mostren debilitat.

Els inversors haurien de centrar-se en l’eficàcia del suport de 106 dòlars en primer lloc. Si el preu de l’Eter es baixa per sota d’ell, és possible trobar assistència a prop de 94 dòlars.

Per als bous, és difícil predir un rebot més llarg tret que es pugui trencar el nivell de resistència al voltant dels 145 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 134 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 145 dòlars
 • Assistència a curt termini: 94 dòlars
 • Assistència a mitjà termini: 86 dòlars

Intercanvi perpetu XRP / USD

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: okex.com

El gràfic d’1 hora anterior mostra que l’XRP de Ripple passa a un altre període de consolidació després de l’abocament de la setmana passada. Com que ja va crear un nou mínim el divendres, 13 de març, no és fàcil esperar un nivell de suport i força. La posició més significativa se situa al voltant dels 0,1355 dòlars i la mínima anterior, de 0,1028 dòlars.

Els analistes d’OKEx prediuen que el preu de XRP pot experimentar un altre abocament. Si l’abast de la bolcada següent és menor que els bolcats anteriors i el volum de venda més alt es manté inferior als nivells màxims anteriors, apareixerà un senyal d’inversió alcista.

Els inversors també han de tenir en compte que 0,1700 dòlars és el primer nivell de resistència si el rebot pot durar més. Però el patró serà un fals trencament si el preu es trenca sense augmentar els volums de compra, la tendència tornarà a la zona de consolidació.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1700 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,195 $
 • Suport a curt termini: 0,1335 $
 • Suport a mitjà termini: 0,1028 $

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map