BCH i BSV s’han enfrontat aquesta setmana, però els comerciants no haurien de ser massa optimistes quant a l’efecte de propagació: Crypto Market Daily

Dimecres 8 d’abril: la majoria dels principals mercats de criptomonedes experimenten una lleugera correcció avui, excepte Bitcoin Cash (BCH) i Bitcoin SV (BSV). Les dues forquilles dures de Bitcoin (BTC) experimenten un sòlid creixement de les 24 hores en previsió de les seves reduccions a la meitat, que es produiran aquesta setmana.

Bitcoin (BTC), que es preveu que es redueixi a la meitat a la meitat, cau poc més de l’1% i cotitza al voltant de 7.300 dòlars.

BTC entra en tendència de retrocés

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

Subjecte a una forta resistència per sobre dels 7.500 dòlars, BTC ha entrat en una tendència de retrocés. La criptomoneda líder va experimentar una lleugera consolidació a 7.450 dòlars abans d’estabilitzar-se ahir per sobre dels 7.000 dòlars. Actualment, la moneda es negocia per sota de 7.300 dòlars.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que després que la tendència superés els 7.000 dòlars, els borsos BTC s’han anat reduint gradualment. Per tant, l’estancament al voltant dels 7.500 dòlars està en línia amb les expectatives.

Tot i que aquesta setmana ambdós Bitcoin es bifurquen Bitcoin Cash i Bitcoin SV experimentaran reduccions a la meitat, aquest fet no ha beneficiat visiblement Bitcoin, almenys encara no. El rebot del matí no va aconseguir un nou màxim i no hi va haver cap senyal clar d’augment significatiu del volum.

Els inversors han de prestar atenció al suport continuat per sobre dels 7.000 dòlars a curt termini i a l’energia cinètica a l’hora de crear un nou màxim.

Encara és possible un estancament de prop de 7.000 dòlars

Gràfic 6H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

El gràfic 6H de Bitcoin anterior mostra que la tendència va guanyar suport i es va repuntar a 7.050 dòlars. Això significa que la majoria de les posicions de pèrdues per sota dels 7.000 dòlars ja s’han retirat del mercat fins a cert punt.

La caiguda a mitjans de març ha estat gairebé digerida, però no es pot descartar la possibilitat d’una continuada oscil·lació al voltant de 7.000 dòlars.

Els inversors han de tenir en compte que la dificultat minera ha augmentat. Això pot portar alguns miners a vendre el seu BTC per estalviar beneficis. Per tant, és important ser conscient del risc d’un abocament en els propers dies.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 7.400 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.500 dòlars
 • Suport a curt termini: 7.250 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 7.050 dòlars

BCH augmenta a mesura que s’acosta a la meitat avui

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H BCH / USD. Font: OKEx.com

BCH: la recompensa del qual és el bloc conjunt reduir-se a la meitat en menys d’una hora: va créixer més d’un 6% en les darreres 24 hores. Tenint en compte l’imminent esdeveniment a la meitat, no és d’estranyar que la majoria dels fons hagin augmentat el preu a curt termini.

Tot i això, mirant la tendència del gràfic anterior, BCH ha estat bloquejat per la vora superior de la zona de resistència anterior de 280 dòlars. Si aquesta posició no es pot trencar a curt termini, l’efecte de la reducció a la meitat pot acabar aquí.

En cas contrari, si pot superar els 280 dòlars i estabilitzar-se, tornar a ser de 300 dòlars serà molt possible. Els inversors haurien de centrar-se en el primer nivell de suport lleuger al voltant dels 270 dòlars. Si el retrocés o la consolidació encara es pot estabilitzar, és possible que el preu pugi a un màxim màxim superior als 280 dòlars amb un volum relativament bo.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 280 dòlars
 • Resistència a mig termini: 300 dòlars
 • Suport a curt termini: 272 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 262 dòlars

BSV veu un creixement notable, però s’acosta a una forta resistència

Dades de permutació perpetua 1H BSV / USD. Font: OKEx.com

BSV també experimentarà la seva reducció a la meitat aquesta setmana – estimat que es produeixi en menys de dos dies. Tot i que BSV ha registrat el creixement més elevat de 24 hores de les 50 primeres monedes (gairebé un 14 per cent en l’actualitat), el fort volum alcista a curt termini s’acaba, ja que ha arribat al seu màxim. L’espai superior entre 220 i 226 dòlars és una àrea de resistència forta.

Si el preu es pot continuar recolzant en 204 dòlars, encara hi ha la possibilitat de crear un nou màxim en el futur mercat. Per contra, pot continuar baixant per sota dels 200 dòlars i trobar un segon suport al voltant dels 186 dòlars.

Durant les darreres dues hores, cap a les 5 de la tarda. HKT, el preu es va tancar amb un patró de martell invertit. Això vol dir que actualment la pressió de venda augmenta fortament. Per tant, és millor no entrar en una posició llarga a curt termini, esperar fins que el preu s’hagi estabilitzat i, a continuació, prendre la decisió.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 225 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 235 dòlars
 • Suport a curt termini: 204 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 188 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner