Altcoins en el punt de mira a mesura que la volatilitat de Bitcoin assoleix el mínim anual – Market Watch Weekly

La setmana passada, Bitcoin (BTC) va augmentar de prop de 9.000 dòlars dilluns, registrant un guany del 4% en tres dies, i després va assolir un màxim setmanal de 9.470 dòlars segons el preu spot d’OkEx. No obstant això, va superar els 9.400 dòlars americans durant menys de mig dia abans de baixar i, des de llavors, va cotitzar en un estret rang de 9.100 a 9.350 dòlars, acabant la setmana en 9.275 dòlars amb un guany del 2,31%.

D’acord amb BTC.com, La taxa de hash de Bitcoin va continuar augmentant aquesta setmana, fins a arribar a un màxim històric de 123,46 EH / s. Amb la creació de noves plataformes mineres, Bitcoin torna a experimentar un cicle d’augment de la potència minera. En poques hores, s’espera que la dificultat de Bitcoin augmenti un 9,52% com a conseqüència d’aquest augment de la taxa de hash.

Mentrestant, la volatilitat realitzada durant un mes de Bitcoin va arribar a un mínim anual del 30% el diumenge, però això no ens diu res sobre la direcció de Bitcoin. La darrera vegada que vam veure una volatilitat tan baixa va ser a finals de març de 2019, seguit d’un augment setmanal del 30%. Abans, però, al novembre del 2018, Bitcoin va caure gairebé un -50% en dues setmanes després d’un període de baixa volatilitat. 

Volatilitat realitzada de BTC / USD. Font: Esbiaixar

Amb que Bitcoin funciona en un rang estret, aquesta és una oportunitat perquè els altcoins tornin a enlairar-se. La setmana passada, totes les criptomonedes principals van superar Bitcoin. L’Ada de Cardano (ADA) va augmentar un altre 32,84%, guanyant per cinquena setmana consecutiva. XRP i Bitcoin SV (BSV) van augmentar un 13,59% i un 19,65%, respectivament, mentre que l’Eter (ETH) va augmentar un 6,5% relativament modest.. 

El preu del protocol oracle ChainLink (LINK) va superar els 8 dòlars, un altre rècord, un 67% més la darrera setmana. Ha augmentat més d’un 400% si calculem a partir de la caiguda de mitjans de març quan LINK va caure per sota dels 2 dòlars. El rànquing de capitalització borsària de ChainLink també ha superat successivament EOS i Litecoin actualment.

Al sector DeFi, Akropolis (AKRO) va saltar més del 70% la setmana passada mentre Aave (PRESTAR) i sintètic (SNX) va veure augmentar a dos dígits. El valor de mercat total de les fitxes DeFi s’acosta als 8.000 milions de dòlars, per sobre dels 7.355 milions de dilluns del passat dilluns, segons DeFi Market Cap. Fa dos mesos, la capitalització de mercat total de les fitxes DeFi només era d’uns 1.000 milions de dòlars.

Devolucions setmanals de les principals criptomonedes, del 7 al 6 al 7 de desembre. Font: TradingView

S’ha parlat cada vegada més d’una “temporada altcoin” Twitter, ja que el domini de Bitcoin ha caigut del màxim del 69% al maig al 63,5%, segons les dades de Bitcoin TradingView. Hi pot haver dos motius pels quals l’atenció dels participants del mercat hagi tornat a l’alts. El primer és que les principals criptomonedes estan en camí d’aconseguir les seves fites, com ara Ada de Cardano, que ha finalitzat la seva participació en l’actualització de Shelley. En segon lloc, l’efecte creador de riquesa del DeFi i de les criptomonedes relacionades amb la participació ha provocat una afluència de comerciants minoristes. Per exemple, Kyber Network (KNC) es va classificar en el quart lloc al juny, pel que fa al volum de negociació puntual a OKEx, només quedant per darrere de BTC, ETH i BCH. 

Anàlisi tècnica

BTC continua funcionant per sota de la mitjana mòbil de 60 dies, que se situa al voltant dels 9.380 dòlars. La moneda digital líder va augmentar breument per sobre d’aquesta mitjana mòbil el passat dimecres, però es va produir una divergència baixista de RSI en el gràfic de quatre hores, després de la qual el preu va caure fins als 9.150 dòlars.. 

Els moviments aleatoris en aquest rang estret poden continuar a curt termini. Bitcoin no presenta una oportunitat comercial clara per ara, que dóna més possibilitats als altcoins.

OKEx BTC Perpetual Swap gràfic de 4h. Font: OKEx, TradingView

LINK ha tingut un impuls molt alcista des de la setmana passada, passant de 4,8 dòlars a un màxim històric de 8,6 dòlars. Tot i que podem veure una divergència baixista en l’indicador RSI de 4 hores, a mesura que el volum de negociació augmenta, el pas de LINK a 10 dòlars sembla realista, després d’una mica de correcció a curt termini. 

OKEx LINK Gràfic de canvi permanent de 4 hores. Font: OKEx, TradingView


Ada està formant un patró doble superior amb una lectura RSI neutra al gràfic de 4 hores. Atès que el preu s’està situant en el rang superior amb un volum de negociació en descens, Ada pot patir una pressió de venda superior als 0,14 dòlars. A l’inconvenient, 0,126 dòlars és un nivell d’assistència crític que, si es perd, podria provocar el col·lapse del preu i provar 0,11 dòlars..

OKEx ADA Perpetual Swap gràfic de 4h. Font: OKEx, TradingView

Mirant cap endavant aquesta setmana 

Com que la correlació de Bitcoin amb el mercat de valors continua sent elevada, encara ens hem de centrar en els actius tradicionals, que semblen estar liderats per accions tecnològiques.

El Nasdaq va augmentar un 4% la setmana passada i va tancar a un màxim rècord. Però hem vist augmentar la demanda de cobertures institucionals abans del nou trimestre fiscal, ja que la ràtio de posades a cridar a CBOE va augmentar a 1,64 des de l’1,59 respecte a la setmana passada. Probablement Bitcoin s’enfrontarà a més pressió si el mercat borsari entra en una fase de correcció.

En criptografia, Bancor (BNT) 2.0 es publicarà al juliol. Protocol bZx relacionat amb DeFi (BZRX) s’espera el 13 de juliol i Cosmos (ATOM) espera un llançament de testnet el 27 de juliol. 

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia. Seguiu OKEx Insights a i .

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map