Най-добрите хардуерни портфейли, за да запазите крипто сигурността си през 2021 година

Да научите как да запазите крипто сигурността си с помощта на хардуерни портфейли е първа стъпка да станете опитен инвеститор в криптовалута. Инвестирането в блокчейн проекти е забавно и изгодно, но само когато е направено правилно. Критично е, че има някои присъщи разлики между криптовалутите и други инвестиции, които би ви било от полза да разберете. На първо място, вие сте единствено отговорни за опазването на вашата крипто.

Поддържане на вашата крипто безопасност

Има много различни стратегии, които инвеститорът може да следва, за да осигури своите криптовалути срещу кражба през 2021 г. Една от най-добрите налични опции е да се използва хардуерен портфейл. Хардуерните портфейли намаляват риска от онлайн атаки поради техния дизайн. Тези устройства поддържат вашите криптовалути съхранени офлайн в така нареченото „хладилно хранилище“. За да изпълнят тази задача, повечето устройства използват въздушна междина, за да поддържат вашите монети офлайн.

Не всички опции за хардуерен портфейл са безопасни

Макар че е вярно, че хардуерните портфейли са много по-сигурни от техните мобилни или настолни аналози, те все още са податливи на човешки грешки и умни измамници. Наскоро на пазара започнаха да се появяват фалшиви и променени хардуерни портфейли. Тези фалшиви устройства ви подвеждат да вярвате, че притежанията ви са в безопасност. За да избегнете тези рискове и други, препоръчително е да се придържате само към най-реномираните производители на портфейли.

Днес има много различни опции за хардуерен портфейл. Важното е, че не всички портфейли са еднакви по отношение на качество, сигурност и цени. Изборът на грешен портфейл може да ви струва много време. За щастие няма да е нужно да гадаете. Ето най-добрите хардуерни портфейли, които да разгледате през 2021 година.

Ledger Nano X – Най-добър хардуерен портфейл

Книга портфейлите са признати за една от най-добрите опции на пазара. Компанията е основана през 2014 г. и има офиси в Сан Франциско, Париж. В момента Ledger има над 130 служители в различните си офиси.

Ledger Nano X е в горната част на списъка заради удобния си дизайн и многофункционалността. Това устройство е идеално за инвеститори в движение. Освен това устройството поддържа огромно разнообразие от монети и жетони. Той също така работи в тандем с множество Dapps, за да подобри вашия UX.

Ledger Nano S

Ledger Nano S

The Ledger Nano X включва ярък интерактивен OLED HD дисплей, който улеснява да видите точно какво правите. Можете да управлявате този портфейл с мобилното приложение Live чрез Bluetooth и потребителите могат да възстановят загубените средства, като използват листа за възстановяване. Ledger Nano X е на върха в списъка поради своите усъвършенствани функции за сигурност и елегантния си дизайн. Единственият недостатък на портфейла е по-високата цена.

Прочетете нашия Ledger Nano X Review или Купете си Ledger Nano X.

Ledger Nano S


The Ledger Nano S е по-достъпна версия на водещия хардуерен портфейл на компанията. Nano S все още е впечатляващо устройство. Подобно на големия си брат, Nano S поддържа огромно разнообразие от монети и жетони. Потребителите могат да съхраняват всеки ERC-20 съвместим маркер, когато управляват портфейла чрез MyEtherWallet.

Тези устройства са съвместими със стотици децентрализирани приложения, което ги прави идеалният избор за всеки, който се интересува от оперативна съвместимост. Всички Ledger устройства са йерархични детерминирани портфейли, което означава, че собственикът на устройството има пълен достъп до акаунта, представляващ монетата.

The Nano S е много преносим. Устройството тежи общо само 34 грама. Въпреки лекия си дизайн, устройството е относително издръжливо. Устойчивостта му идва от корпуса му от неръждаема стомана. Този корпус придава на портфейла качествено усещане и външен вид в сравнение с пластмасовите опции.

Прочетете нашия Ledger Nano S Review или Купете си Ledger Nano S

Trezor Модел T

Trezor Model T е друг първокласен портфейл в сектора. Моделът Trezor T предоставя на потребителите универсален трезор за всички техни цифрови активи. За разлика от устройствата на Ledger, Trezor разполага с пълен код с отворен код. Кодовете с отворен код са по-издръжливи от частното кодиране, тъй като и двете са рецензирани и одитирани от изследователите по сигурността.

Забележително е, че портфейлът Trezor е създаването на SatoshiLabs. За отбелязване е, че базираната в Чехия фирма е първата компания, която пусна хардуерен портфейл за биткойни. Като такъв Trezor има ценен опит в сектора. Това преживяване е очевидно в набора от функции на Trezor Model T.

Моделът T поддържа повече от 1000 монети. Освен това системата съхранява всички частни ключове на Биткойн офлайн в различен чипсет. Устройството е изключително леко, с тегло от 22 грама, а корпусът е изработен от траен метал. Потребителите на Model T се радват на пълни възможности за възстановяване и брилянтен интерфейс. По-специално, потребителите трябва да въведат четирицифрен ПИН код с всички потвърждения на транзакциите.

Прочетете нашия Trezor Model T Review или купете Trezor Model T

Trezor Model One

The Trezor Model One е по-достъпна версия на Trezor Model T. Това е опростена версия без много камбани и свирки на по-скъпия си колега. Това е чудесен начин да се впуснете в света на криптовалутата, без да се налага да се хваляте за по-високите цени Trezor Модел T.  Безопасността и простотата зад това устройство го правят популярен фаворит за членовете на криптовалутната общност.

Прочетете нашия Trezor Model One Review или Купете Trezor Model T

KeepKey

KeepKey е друга лъскава алтернатива на пазара. Този елегантно проектиран портфейл стартира през 2015 г. По-специално портфейлът е придобит от една от най-популярните платформи за търговия на пазара, ShapeShift. Тази интеграция позволи на потребителите на портфейла KeepKey да търгуват безопасно своите криптовалути директно от своите устройства.

Портфейлът KeepKey е съвместим с операционни системи Windows, Linux и Mac. Устройството разполага с голям цифров дисплей, който осигурява яснота на всеки изпратен и получен цифров актив. Екранът прави проследяването на транзакциите бриз. Най-хубавото е, че всички изпращания трябва да бъдат одобрени чрез натискане на физически бутон на устройството.

KeepKey потребителите също се радват на допълнителна PIN защита срещу неразрешена употреба. По-конкретно, устройството интегрира допълнителни защити с паролни фрази. На разположение на потребителите са и адаптивни скорости на транзакциите. Впечатляващо е, че KeepKey ви позволява да създавате и наблюдавате неограничени адреси на портфейла на едно устройство. На $ 100 KeepKey също е малко по-достъпен от конкуренцията. По този начин KeepKey бавно набира позиции сред утвърдените си конкуренти на пазара.

Щракнете тук, за да купите KeepKey.

Най-добрите опции за хардуерен портфейл за 2021 г.

Крипто секторът нарасна значително през последните единадесет години. Въпреки целия този растеж, поддържането на вашата криптовалута в безопасност остава основният приоритет. Освен това не се е променило много процесите и стратегиите, използвани за изпълнение на тази задача. Хардуерните портфейли все още са и са настроени да останат най-добрият начин да запазите криптовалутата си от ръцете на хакери и други измамници на пазара. Придържайте се към реномираните хардуерни портфейли, изброени в този преглед и със сигурност ще наблюдавате стека си сатоши до виртуалния таван.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map