Com comprar Vechain (VET)

VeChain (VET) va ser una de les primeres cadenes de blocs construïdes exclusivament per atendre les necessitats de la clientela a nivell empresarial. Els desenvolupadors darrere del projecte intentar millorar la gestió de la cadena de subministrament i del cicle de vida dels productes mitjançant l’ús de la tecnologia de llibres distribuïts (DLT). És important destacar que la plataforma ofereix als usuaris diverses funcions noves que la fan ideal per a empreses que volen millorar els protocols i els processos empresarials de la cadena de subministrament. Visiteu la nostra guia Investing in VeChain per obtenir més informació.

Enumerem els 3 brokers principals que ofereixen la possibilitat de comprar VeChain (VET) amb targeta de crèdit o dèbit.

Binance

Binance és un dels intercanvis de criptomonedes més grans i més coneguts del món. Els avantatges de comprar VeChain aquí són que es beneficien de les comissions de canvi més baixes que les borses de la competència, i l’augment de la liquiditat us permet comprar i vendre ràpidament per aprofitar les notícies en moviment del mercat..

Llegiu la nostra revisió o visita de Binance Binance.

Utilitzeu el codi de descompte: EE59L0QP per obtenir un 10% de devolució en contra de totes les comissions de negociació.

Kraken

Kraken és un dels noms que fa temps que es tracta d’intercanvis de criptomonedes que operen a la indústria.

Des d’inicis humils, ara han esdevingut un dels noms més reconeguts de l’espai que ofereix una extensa selecció d’actius per al comerç, inclòs VeChain..

Els costos de negociació són competitius amb altres borses i han continuat evolucionant ara oferint operacions de futurs i de marges.

Llegiu la nostra ressenya o visita de Kraken Kraken.

Bittrex

Bittrex és un altre intercanvi que actualment us permet comprar i intercanviar VeChain (VET). Bittrex és un intercanvi de criptomonedes líder que ofereix la més àmplia selecció de criptomonedes, són conegudes a la indústria per ser un dels pocs intercanvis que no cobra tarifes de cotització per a diferents projectes i tenen una reputació d’integritat..

Llegiu la nostra ressenya o visita de Bittrex Bittrex.


Què és VeChain (VET)?

VeChain és un projecte de cadena de blocs de codi obert, enfocat a alterar les cadenes de subministrament i les operacions empresarials. Els desenvolupadors d’aquest projecte van llançar una cadena de blocs personalitzada el 2018, titulada ‘VeChainThor Blockchain’, que és capaç d’executar contractes intel·ligents.

Què fa?

VeChain permet la transferència ràpida i transparent de valor mitjançant l’ús de la tecnologia blockchain. A més, el seu conjunt únic d’atributs permet executar contractes intel·ligents complexos. Aquestes funcions permeten que la cadena de blocs funcioni com a sistema de pagament, a més d’un llibre de dades descentralitzat, que pot substituir els sistemes tradicionalment compartimentats..

Com funciona VeChain (FP)?

La xarxa VeChain funciona mitjançant l’ús del sistema de doble token.

VET: com a centre del sistema VeChain, les fitxes VET s’utilitzen com a mitjà per transferir valor entre parts.

VTHO: aquestes fitxes s’utilitzen conjuntament amb l’FP durant les transferències de valor. Les fitxes VTHO funcionen de la mateixa manera que el “gas” a la cadena de blocs Ethereum: transaccions de combustible.

Aquestes fitxes funcionen a la cadena de blocs VeChainThor, i s’arriba al consens mitjançant l’ús d’un protocol ‘Proof-of-Authority (PoA)’. PoA és una variació de la prova d’aposta, que incorpora un sistema d’aprovació de blocs, controlat a través d’un partit central. Això elimina aquesta possibilitat de crear blocs de forma anònima, una característica clau perquè la cadena de blocs estigui dirigida a les empreses.

Desenvolupaments projectats?

La participació dels desenvolupadors a VeChain és força elevada, en relació amb la majoria de projectes. Tot i que encara estan en marxa, les següents són algunes de les actualitzacions que s’espera que s’implementin a VeChain en els propers anys.

  • Interoperabilitat
  • Anonimat

Ideologia subjacent?

La fundació VeChain, en el passat, va donar a conèixer que el projecte s’està desenvolupant amb un ideologia clara.

“La Fundació VeChain creu fermament en el compliment i l’autoregulació … Volem establir un estàndard dins de la indústria per impulsar la ideologia que els projectes de criptomoneda de blockchain poden encarnar”Transparència, equitat, obertura‘, Aquest és el nostre compromís amb la comunitat i l’ecosistema en general “.

Acceptació i controvèrsies?

Després de llançar-se el 2015, VeChain ha existit més temps que la majoria de projectes. Aquest poder de permanència ha permès nivells d’adopció modestos al llarg dels anys. En particular, VeChain va signar recentment una associació amb el gegant d’agents de viatges, Travala.com, que permetrà utilitzar els tokens d’FP com a forma de pagament a la plataforma.

Per obtenir una llista completa de les associacions establertes, feu clic a AQUÍ.  Algunes de les empreses més destacades d’aquesta llista són les següents.

  • Walmart Xina
  • Grup BMW
  • ENN Energy Holdings Limited
  • H&M

Aquests nivells d’adopció han permès a VeChain consolidar-se fermament dins dels 30 primers projectes, classificats per marketcap.

Al llarg de la seva vida, VeChain ha aconseguit romandre relativament lliure de controvèrsia. L’esdeveniment solitari que destaca va ser un Pirateig de 6,5 milions de dòlars, que es va produir a finals del 2019. Cal tenir en compte que aquest succés es va produir a causa d’un error humà, no per una deficiència en la pròpia codificació del projecte.

Regulació?

Fins ara, els reguladors no han proporcionat cap classificació oficial de VeChain. Tot i que projectes similars, com ara Ethereum, s’han considerat no valors, el risc és que sigui així per manca de descentralització.

Com amb qualsevol projecte, procediu amb precaució a l’hora de negociar / mantenir, ja que la classificació d’un actiu digital pot canviar en qualsevol moment.

Qui ho va fer?

VeChain va ser creat el 2015 per Assolellat Lu.  En particular, Sunny Lu va ser el CIO de Louis Vuitton Xina abans de liderar VeChain.

Tot i que Sunny Lu continua al capdavant de VeChain, tot l’ecosistema és supervisat per un comitè de professionals elegits, conegut com el “Comitè de direcció de VeChain”..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map