Com comprar lúmens estel·lars (XLM)

Stellar Lumens és un infraestructura de pagament distribuïda que inclou un codi de codi obert. La plataforma va entrar al mercat amb l’objectiu de facilitar un enfocament més racional de les transferències internacionals de diners com els pagaments de remeses. Avui en dia, l’ecosistema Stellar és conegut per les seves capacitats de transferència assequibles, ràpides i fiables. En concret, la plataforma facilita transaccions transfrontereres sense friccions. Per obtenir més informació, visiteu la nostra guia Investing in Stellar Lumens.

Enumerem els 5 millors corredors que ofereixen la possibilitat de comprar Stellar Lumens (XLM) amb targeta de crèdit o dèbit.

Binance

Binance és un dels intercanvis de criptomonedes més grans i més coneguts del món. Els avantatges de comprar Stellar Lumens (XLM) aquí són que es beneficien de les comissions de canvi més baixes que les borses de la competència, i l’augment de la liquiditat us permet comprar i vendre ràpidament per aprofitar les notícies en moviment del mercat..

Llegiu la nostra revisió o visita de Binance Binance.

Utilitzeu el codi de descompte: EE59L0QP per obtenir un 10% de devolució en contra de totes les comissions de negociació.

Paybis

Paybis opereu una plataforma de compra de Bitcoin i criptomonedes molt fiable en la qual podeu comprar Stellar Lumens (XLM) i una àmplia gamma d’altres criptogràfics que no utilitzen res més que la vostra targeta de crèdit o dèbit. Han existit des del 2014 i han ajudat centenars de milers de persones a comprar Bitcoin.

Si simplement voleu comprar XLM i mantenir-lo premut, aquesta és una de les maneres més senzilles de comprar XLM amb una targeta de crèdit o de dèbit.

Llegiu la nostra revisió o visita de Paybis Paybis.

Kriptomat

Kriptomat és un servei d’intercanvi i cartera de criptomonedes amb seu a la UE que funciona des del 2018. Tenen la seu central a Estònia, un centre de confiança europeu de confiança per a empreses similars. Havent estat fundats per Srdjan Mahmutovich, un expert en tecnologia, ara operen a més de 80 països de tot el món i donen servei a usuaris de tot el món. Kriptomat és una excel·lent opció per a Europa & Inversors asiàtics que simplement volen comprar i vendre Stellar Lumens (XLM) a llarg termini. No hi ha clients als Estats Units.

Llegiu la nostra ressenya o visita de Kriptomat Kriptomat.

Kraken


Kraken és un dels noms que fa temps que es tracta d’intercanvis de criptomonedes que operen a la indústria.

Des dels seus inicis humils, ara han esdevingut un dels noms més reconeguts de l’espai que ofereix una extensa selecció d’actius per al comerç, incloent Stellar Lumens (XLM).

Els costos de negociació són competitius amb altres borses i han continuat evolucionant ara oferint operacions de futurs i de marges.

Llegiu la nostra ressenya o visita de Kraken Kraken.

Coinberry

Coinberry facilita la compra de Stellar Lumens (XLM) a Canadà sense cap problema i compreu o veneu l’actiu ràpidament mitjançant la seva plataforma fàcil d’utilitzar. Han existit des del 2017 i tenen una sèrie d’associacions de gran confiança que els han creat amb una sòlida reputació de criptomoneda. També estan registrats a FINTRAC com a empresa de serveis monetaris, per la qual cosa són molt fiables des d’aquest punt de vista. No hi ha clients als Estats Units.

Visita Coinberry.

Com comprar lúmens estel·lars (XLM) Com comprar lúmens estel·lars (XLM) Com comprar lúmens estel·lars (XLM)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Kriptomat

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Usuaris avançats

Millor per

Compra instantània

Millor per

Comerciants europeus

Compte mínim

Cap

Compte mínim

50 dòlars

Compte mínim

35 €

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Què són els lúmens estel·lars (XLM)?

Stellar és una xarxa de codi obert basada en cadenes de blocs. La supervisió de la xarxa Stellar la realitza una organització sense ànim de lucre, coneguda com Stellar.org.

La xarxa Stellar funciona amb el seu testimoni natiu, “XLM”, que normalment es coneix com “Lumens”..

Què fa?

Mitjançant la seva estructuració, Stellar és capaç de facilitar transferències de valor barates i ràpides. Gran part del desenvolupament que envolta Stellar està dirigit a la indústria de les remeses i a les transaccions transfrontereres. Un dels avantatges que ofereix l’ús de la xarxa Stellar són les conversions integrades d’actius. Això significa que la xarxa admet una gran quantitat de monedes i es pot convertir sense problemes entre elles.

Com funciona?

Stellar fa ús d’un protocol de prova d’estaca. Això vol dir que les validacions de transaccions es produeixen a través dels titulars de XLM “aplegant” les seves fitxes. Això simplement implica que el titular emmagatzemi els seus actius en una cartera digital compatible. Aquest procés és significativament més eficient energèticament que els models de prova de treball i creix en popularitat.

En comparació amb la majoria de xarxes, Stellar fa ús del seu testimoni natiu d’una manera única. Tot i que els tokens XLM es poden utilitzar per completar transaccions, el seu propòsit original era proporcionar “fricció” a la xarxa. Aquesta fricció s’aconsegueix mitjançant la introducció de taxes de transacció modestes (pagables en XLM) i de fons de cartera mínims. El propòsit d’això és reduir / eliminar la introducció de correu brossa a la xarxa, obstruint els blocs de dades.

Desenvolupaments projectats?

S’espera que es vegin diversos desenvolupaments i actualitzacions a la xarxa Stellar en els propers anys. Els següents són alguns dels més grans de l’horitzó.

  • Augmenteu la robustesa i l’estabilitat
  • Establir Stellar en un escenari mundial
  • Desenvolupar i millorar casos d’ús
  • Transaccions transfrontereres
  • Titulitzar els actius

Ideologia subjacent?

Tot i que sempre hi haurà comparacions entre Ripple i Stellar, és clar que els factors que guien el desenvolupament difereixen entre cadascun. Stellar, en particular, es va construir pensant en la inclusió financera. En aportar una nova eficiència a les transaccions transfrontereres, un nou subconjunt d’éssers humans ara pot accedir a noves oportunitats financeres. Subratllant la idea d’inclusió financera, es troba el fet que l’SDF es gestiona com una organització sense ànim de lucre.

Acceptació i controvèrsies?

Per a projectes d’aquest tipus, Stellar ha aconseguit establir nivells d’acceptació més alts que la majoria. A continuació, es mostren algunes de les empreses que s’han associat i utilitzen Stellar d’alguna forma.

  • IBM
  • Moneda
  • Franklin Templeton
  • Wirex

Més enllà de les relacions laborals amb aquestes empreses, Stellar és un dels actius més comunament admesos en intercanvis de criptomonedes i és fàcilment accessible per a molts.

En la seva major part, Stellar ha evitat qualsevol controvèrsia real. N’hi ha, però, que no estan d’acord amb la influència que la Fundació per al Desenvolupament Estel·lar (SDF) té a la xarxa, a causa de que l’SDF controla els 30M dels 50M XLM existents.

A part d’això, molts veuen Stellar en la mateixa línia que Ripple. Gran part d’això prové del fet que el fundador de Stellar, Jed McCaleb, també va ser cofundador de Ripple. A causa de les variacions en l’estructuració de la xarxa i les accions de l’SDF, Stellar ha aconseguit evitar moltes de les mateixes crítiques a Ripple, ja que la majoria no ho considera probable que sigui una seguretat.

Regulació?

Fins ara, els reguladors no han fet declaracions oficials sobre l’estat del XLM.

Fora dels comentaris dels reguladors, un grup independent conegut com el “Crypto Ratings Council (CRC)” ha aportat la seva aportació. Basat en la seva avaluació de la xarxa estel·lar, utilitzant eines d’avaluació de naturalesa similar a les que serien utilitzades pels reguladors, el CRC li ha donat una puntuació de 3,75 sobre 5. Això indica que el projecte comparteix diversos trets amb el de una seguretat. Per motius de comparacions, el CRC va donar puntuacions similars a projectes rivals, com Tezos (3,75 / 5) i Ripple (4/5).

Com passa amb qualsevol inversió o actiu, tingueu sempre precaució amb els actius envoltats d’incògnites. Tot i que hi ha diversos arguments que apunten a que Stellar no sigui una seguretat, sempre hi ha la possibilitat que reguladors com la SEC tinguin una perspectiva diferent.

Qui ho va fer?

Stellar va ser llançat per primera vegada el 2015 per Jed McCaleb. Aquest esforç no va ser la primera incursió en blockchain de McCaleb, però, ja que també és cofundador de Ripple i l’infame Mt. Intercanvi de Gox.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map