Com comprar Litecoin (LTC)

Litecoin va ser una de les primeres criptomonedes que va entrar al mercat. En conseqüència, continua sent una de les monedes més grans del sector basada en la capitalització borsària. A més, és una de les criptomonedes més acceptades al món. Podeu utilitzar Litecoin per comprar béns, serveis o fins i tot invertir en altres projectes de criptografia a mesura que apareixen. Per obtenir més informació, visiteu la nostra guia Invertir en Litecoin.

Enumerem els 5 millors corredors que ofereixen la possibilitat de comprar Litecoin (LTC) amb targeta de crèdit o dèbit.

Binance

Binance és un dels intercanvis de criptomonedes més grans i més coneguts del món. Els avantatges de comprar Litecoin (LTC) aquí són que es beneficien de les comissions de canvi més baixes que les borses de la competència, i l’augment de la liquiditat us permet comprar i vendre ràpidament per aprofitar les notícies en moviment del mercat..

Llegiu la nostra revisió o visita de Binance Binance.

Utilitzeu el codi de descompte: EE59L0QP per obtenir un 10% de devolució en contra de totes les comissions de negociació.

Paybis

Paybis opereu una plataforma de compra de Bitcoin i criptomonedes molt fiable en la qual podeu comprar Litecoin (LTC) i una gran quantitat d’altres criptogràfics que no utilitzen res més que la vostra targeta de crèdit o dèbit. Han existit des del 2014 i han ajudat centenars de milers de persones a comprar Bitcoin.

Si simplement voleu comprar Litecoin (LTC) i mantenir-lo, aquesta és una de les maneres més senzilles de comprar Litecoin (LTC) amb una targeta de crèdit o de dèbit.

Llegiu la nostra revisió o visita de Paybis Paybis.

Kriptomat

Kriptomat és un servei d’intercanvi i cartera de criptomonedes amb seu a la UE que funciona des del 2018. Tenen la seu central a Estònia, un centre de confiança europeu de confiança per a empreses similars. Havent estat fundats per Srdjan Mahmutovich, expert en tecnologia, actualment operen a més de 80 països de tot el món i donen servei a usuaris de tot el món. Kriptomat és una opció excel·lent per a Europa & Inversors asiàtics que simplement volen comprar i vendre Litecoin (LTC) a llarg termini. No hi ha clients als Estats Units.

Llegiu la nostra ressenya o visita de Kriptomat Kriptomat.

Kraken


Kraken és un dels noms que fa temps que es tracta d’intercanvis de criptomonedes que operen a la indústria.

Des dels seus inicis humils, ara han esdevingut un dels noms més reconeguts de l’espai que ofereix una extensa selecció d’actius per al comerç, inclosa Litecoin (LTC).

Els costos de negociació són competitius amb altres borses i han continuat evolucionant ara oferint operacions de futurs i de marges.

Llegiu la nostra ressenya o visita de Kraken Kraken.

Coinberry

Coinberry facilita la compra de Litecoin (LTC) a Canadà sense cap problema i compreu o veneu l’actiu ràpidament mitjançant la seva plataforma fàcil d’utilitzar. Han existit des del 2017 i tenen una sèrie d’associacions de gran confiança que els han creat amb una sòlida reputació de criptomoneda. També estan registrats a FINTRAC com a empresa de serveis monetaris, de manera que són molt fiables des d’aquest punt de vista. No hi ha clients als Estats Units.

Visita Coinberry.

Com comprar Litecoin (LTC) Com comprar Litecoin (LTC) Com comprar Litecoin (LTC)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Kriptomat

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Usuaris avançats

Millor per

Compra instantània

Millor per

Comerciants europeus

Compte mínim

Cap

Compte mínim

50 dòlars

Compte mínim

35 €

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Què és Litecoin?

Litecoin és una criptomoneda de codi obert, que facilita les transaccions entre iguals. Es va llançar el 2011 i, des d’aleshores, s’ha vist com una “plata a Bitcoins gold”, és a dir, que no va ser necessàriament creada per competir amb Bitcoin, sinó que la complementava.

Què fa?

Mitjançant l’ús de la tecnologia blockchain, Litecoin ofereix als seus usuaris un mitjà per transferir valor de manera ràpida i econòmica. A mesura que la xarxa continua desenvolupant-se i creixent l’adopció, Litecoin té el potencial d’utilitzar-se tant com a magatzem de valor com com a moneda digital.

Com funciona Litecoin?

Treballant en un model de prova de treball, Litecoin utilitza un cicle de blocs de 2,5 minuts. Actualment, cada bloc finalitza en la generació de 12,5 LTC, amb aquesta recompensa reduïda a la meitat cada quatre anys. En total, només es produiran 84 milions de LTC.

Desenvolupaments projectats?

Des de fa anys, hi ha diversos desenvolupaments importants a la xarxa Litecoin. Dos exemples d’això inclouen suport per a:

Intercanvis atòmics: aquesta tecnologia permet intercanviar sense problemes els actius de diferents cadenes de blocs. Aconseguit mitjançant l’ús de ‘contractes bloquejats en temps de hash’, el procés elimina la necessitat d’intermediaris.

Lightning Network: aquesta és una solució de segona capa que pot millorar enormement la velocitat, els costos i la privadesa de les transaccions a la xarxa que l’implementen. Per obtenir més informació sobre com funciona la xarxa Lightning, feu clic a AQUÍ.

Ideologia subjacent?

El motor de la creació de Litecoin va ser crear una versió més barata i ràpida de Bitcoin. Amb Litecoin basat en el codi font de Bitcoin, seria lògic que cadascun estigui basat en les mateixes creences: crear una moneda descentralitzada, accessible a nivell mundial, que faci realitat la inclusió financera.

Acceptació i controvèrsies?

Litecoin ha aconseguit establir alguns dels nivells d’adopció més alts entre les criptomonedes. Això es deu a alguna cosa més que a les seves capacitats. A causa d’una base de codi, derivada en gran part de la de Bitcoin, les empreses que desenvolupen suport per a un poden donar suport a l’altra fàcilment.

La controvèrsia al voltant de Litecoin normalment gira al voltant d’ella mitjançant un model de prova de treball. Es tracta d’un procés intensiu en energia, que sovint es percep com a ineficient.

A part de la moneda en si, la controvèrsia més gran per assolar Litecoin es deuria al seu fundador Charlie Lee. En particular, durant el massiu mercat alcista del 2017, Charlie Lee va vendre les seves participacions de Litecoin al màxim. Tot i que es va assenyalar que aquest pas es va fer per garantir que el desenvolupament de la xarxa continués sent imparcial, alguns es van mostrar escèptics quant al moment. Alguns també van creure que la mesura era, essencialment, un signe que fins i tot el seu fundador no veia un futur brillant per al projecte; Charlie Lee ho ha negat amb vehemència, però.

Regulació?

Tot i que els reguladors no ho expliquen explícitament, Litecoin és àmpliament vista com una moneda digital. Sense venda de fitxes i sense que cap organisme central es beneficiï de l’èxit de la xarxa, normalment no es creu que sigui una seguretat; els reguladors, però, poden ser complicats, i això no sempre és així..

Qui va crear Litecoin?

La creació de Litecoin està àmpliament acreditada per Charlie Lee. Des del seu llançament el 2011, Litecoin va ser estructurat per Lee com una moneda digital competitiva i complementària a Bitcoin..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map