Com comprar Cardano (ADA)

Cardano (ADA) és una plataforma de desenvolupament de Dapp i blockchain públics de tercera generació. La plataforma va guanyar l’atenció dels mitjans internacionals com la primera cadena de blocs que va incorporar una estratègia de recerca revisada per parells als seus principals fonaments. Avui, ADA és una de les criptomonedes més importants del món. Per obtenir més informació, visiteu la nostra guia Investing in Cardano.

Disposem dels millors corredors i borses que ofereixen l’opció de comprar Cardano (TRX) amb targeta de crèdit o dèbit. Per a quantitats més grans també podeu enviar una transferència bancària.

Binance

Binance és un dels intercanvis de criptomonedes més grans i més coneguts del món. Els avantatges de comprar Cardano (ADA) aquí són que es beneficien de les comissions de canvi més baixes que les borses de la competència, i l’augment de la liquiditat us permet comprar i vendre ràpidament per aprofitar les notícies en moviment del mercat..

Llegiu la nostra revisió o visita de Binance Binance.

Utilitzeu el codi de descompte: EE59L0QP per obtenir un 10% de devolució en contra de totes les comissions de negociació.

Kraken

Kraken és un dels noms que fa temps que es tracta d’intercanvis de criptomonedes que operen a la indústria.

Des dels seus inicis humils, ara han esdevingut un dels noms més reconeguts de l’espai que ofereix una extensa selecció d’actius per al comerç, inclosa Cardano (ADA).

Els costos de negociació són competitius amb altres borses i han continuat evolucionant ara oferint operacions de futurs i de marges.

Llegiu la nostra ressenya o visita de Kraken Kraken.

Bittrex

Bittrex és un altre intercanvi que actualment us permet comprar i canviar Cardano (ADA). Bittrex és un intercanvi de criptomonedes líder que ofereix la més àmplia selecció de criptomonedes; són coneguts a la indústria per ser un dels pocs intercanvis que no cobra tarifes de cotització per a diferents projectes i tenen una reputació d’integritat.

Llegiu la nostra ressenya o visita de Bittrex Bittrex.

Què és Cardano (ADA)?

Cardano és una xarxa basada en cadenes de blocs que utilitza el seu propi testimoni natiu, “ADA”.

Cardano es fa públic com la primera xarxa d’aquest tipus a ser revisada per parells. Això vol dir que abans d’implementar qualsevol canvi a la xarxa, un grup mundial creixent de científics respectats, de diversos camps, avalua les actualitzacions proposades.

Què fa?

Mitjançant l’ús del seu testimoni natiu, ADA, els usuaris obtenen la possibilitat de fer transaccions directament amb altres persones. Això vol dir que no cal cap “intermediari” de tercers. Més aviat, els usuaris tenen la capacitat de transaccionar entre iguals.

Amb el temps, la xarxa Cardano està programada per donar suport a una àmplia varietat d’aplicacions descentralitzades.

Com funciona Cardano (ADA)?

Funcions Cardano mitjançant l’ús d’un model de prova de joc (PoS). Això significa que la xarxa no fa ús de miners, com es veu a xarxes com Bitcoin. En canvi, qualsevol participant de la xarxa que tingui ADA (conegut com a grups d’interès) en una cartera compatible, té la capacitat de validar les transaccions. Les recompenses per això varien en funció de la mida de les seves participacions.

Mitjançant l’ús d’un enfocament únic, anomenat Ouroboros, Cardano afegeix una nova capa a PoS. Això es fa a través de grups d’interès. Per a aquells que utilitzen aquesta opció, els drets de tinença es poden combinar amb altres, cosa que permet que un “gestor de fons de participació” gestioni la producció de blocs.

Desenvolupaments projectats?

El desenvolupament de la xarxa Cardano és un procés en diverses etapes, que tot just acaba de començar. Amb el nom de científics famosos i influents, filòsofs i molt més, hi ha cinc marcadors principals al llarg del full de ruta de Cardano. Aquests són,

  1. Byron – Aquesta primera etapa de desenvolupament envolta establir les bases de la xarxa, preparant-la per al creixement esperat en els propers anys.
  2. Shelley – Quan es construeix una base sòlida, s’espera que aquesta segona etapa aporti canvis, envoltant / augmentant la descentralització de la xarxa.
  3. Goguen – Quan s’hagi produït una descentralització suficient de la xarxa, l’etapa 3 proporcionarà la capacitat de la xarxa de suportar contractes intel·ligents i dApps.
  4. Basho – La quarta etapa del full de ruta de Cardano contemplarà l’evolució de l’escalabilitat i la interoperabilitat de la xarxa.
  5. Voltaire – Com a la cinquena i última etapa prevista actualment, es concentrarà en la implementació d’un nou model de governança. L’objectiu és fer que la xarxa sigui autosostenible. Això s’aconseguirà mitjançant diverses actualitzacions, com la implementació d’un sistema de votació i tresoreria.

A partir del 29 de juliol de 2020, la xarxa Cardano començarà oficialment la seva transició de la primera fase a la segona fase. Aquesta etapa, coneguda com a Shelley, produirà nous nivells de descentralització, passant dels nodes federats als nodes executats per la comunitat..

Ideologia subjacent?

Per a Cardano, sembla que la xarxa s’està construint per oferir moltes de les mateixes capacitats de rivals, com Ethereum. La diferència, però, és que es posa èmfasi en alguns trets.

  • Impacte ambiental – Moltes xarxes han reconegut l’impacte negatiu que poden tenir els protocols intensius en energia, com la prova de treball. En utilitzar PoS de la manera que Cardano ha escollit, la xarxa requereix una energia significativament inferior per funcionar.
  • Obertura i transparència – Cardano indica que, com a cadena de blocs revisada per parells, els participants de la xarxa es beneficien d’alguna cosa més que d’un producte ben construït. També es beneficien de nous nivells d’obertura i transparència en les seves operacions i la direcció / progressió de la xarxa.

Acceptació i controvèrsies?

Fins ara, Cardano ha tingut nivells mínims d’acceptació i controvèrsia.

Tot i que el testimoni natiu de la xarxa, ADA, es pot trobar en molts intercanvis, aquesta és sens dubte l’adopció més gran vista fins ara. Fins que les capacitats de contractes intel·ligents no es publiquin a la xarxa, és probable que continuï sent així.

Fins ara, la xarxa Cardano ha aconseguit evitar la majoria de controvèrsies. El problema més conegut de la xarxa és la manca de descentralització. Com s’ha esmentat anteriorment, s’espera que això canviï amb la implementació de l’etapa 2 al full de ruta de Cardano.

Hi ha alguns selectes que han plantejat qüestions relacionades amb el que anomenen “suposicions plausibles”, fetes al llibre blanc de Cardano. Bàsicament, la base de la xarxa Cardano es va construir amb diversos supòsits sobre com s’adaptarà als futurs nivells d’adopció. Alguns són creients, mentre que d’altres no estan plenament convençuts que la xarxa funcionarà tal com es volia.

Regulació?

Fins ara, no hi ha hagut declaracions oficials fetes per Cardano pels reguladors. Com a resultat, el projecte es manté en una certa forma de “limbe” reglamentari.

Tret que es faci una declaració oficial, en cas contrari, queda la possibilitat que ADA es vegi com una seguretat. Aquells que creuen que això pot ser així, solen proporcionar dos punts per al seu argument.

  1. La xarxa no està descentralitzada en aquest moment.
  2. Tot i que restringit als residents dels Estats Units, Cardano es va finançar inicialment a través d’un ICO.

Qui ho va fer?

El 2017, Cardano va ser llançat per Charles Hoskinson. Com a cofundador d’Ethereum, Hoskinson va aportar influència i intriga immediata al projecte i al seu testimoni natiu ‘ADA’.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner