Què són els futurs de divises?

Si esteu negociant al mercat de divises, probablement sabreu que és el mercat de negociació més gran del món segons el volum. Sabíeu, però, que no només hi ha aquest mercat en el qual podeu negociar divises?

És cert, també podeu negociar al mercat de futurs de divises. Tot i que no és tan gran en termes de volum, encara us proporciona accés al comerç de divises, només des d’un angle lleugerament diferent. Aquí explicarem tot sobre el mercat de futurs de divises, com us podeu implicar i quin tipus d’actius podeu negociar aquí.

Introducció als futurs monetaris

La primera pregunta que us podeu fer és: què són exactament els futurs de divises? Per saber-ho, primer heu d’entendre què és el comerç de futurs. Els futurs són bàsicament contractes que es negocien a canvi. Dins d’aquests contractes de futurs, accepteu comprar un actiu subjacent en un moment determinat del futur, per un preu fixat. La vostra esperança a l’hora de negociar futurs seria que l’actiu que accepteu comprar en el futur tingués un preu millorat al del contracte que vau comprar.

Els futurs de divisa són contractes de futurs negociats quan l’actiu subjacent és el tipus de canvi d’aquesta moneda. Per exemple, podeu comprar un contracte futur EUR / USD a la borsa. Això vol dir que en un moment determinat en el futur (si deixeu caducar el contracte), rebrà 125.000 dòlars en euros. Depenent del tipus de canvi en aquell moment futur en comparació amb el que havíeu adquirit el contracte, podeu obtenir beneficis en permetre la caducitat del contracte i lliurar el valor de 125.000 dòlars en euros. En la majoria dels casos, els contractes de futurs es negocien regularment al mercat.

On intercanviar futurs de divises

Molts dels principals corredors de divises oferiran operacions tant en divises puntuals (en el que normalment pensem quan parlem de comerç de divises) com en futurs de divises. També trobareu que s’ofereixen futurs amb gairebé tots els corredors de servei complet.

No obstant això, quan es tracta dels mercats en què cotitza, és quan intervé la diferència principal. El comerç de divises forex es fa a través del vostre corredor al mercat de divises descentralitzat. El comerç en futurs de divises es realitza mitjançant intercanvis. El major d’aquests intercanvis i el lloc on es van introduir per primera vegada els futurs de divises per a la negociació el 1972 és el CME (Chicago Mercantile Exchange). La negociació s’ofereix a altres borses de tot el món, igual que a la majoria d’altres mercats de futurs.

Avantatges d’utilitzar un Robo-Advisor

L’ús d’un assessor de robo té molts avantatges que han accelerat l’adopció d’aquests serveis pels comerciants. Aquí hi ha alguns dels més comuns.

Persones que operen en futurs de divises

Qualsevol persona pot començar a operar al mercat de divises o al mercat de futurs de divises sempre que hi tingueu accés. Dit això, els mercats de futurs en general solen ser mercats populars per a comerciants de molts dies. Això també s’aplica al mercat de futurs de divises.

A l’exemple esmentat anteriorment, analitzem què passa quan caduca el contracte de futurs en divises i, bàsicament, rep el lliurament de la moneda que heu comprat al contracte. La realitat, però, és que aquesta caducitat poques vegades passa als comerciants. En canvi, els contactes es tornen a negociar a les borses a mesura que canvien els tipus i s’especula diàriament. Un exemple d’un cas tan rar en què varen caducar molts contractes de futurs en els darrers mesos, quan el preu dels futurs del petroli va ser negatiu. Això haurà deixat a molts comerciants contractes caducats, haver de lliurar enormes enviaments de petroli o intentar descarregar els contractes abans de la seva caducitat, cosa que va provocar un preu negatiu.

A causa de la naturalesa comercial dels futurs de divises, és probable que també necessiteu accedir a una mica més de renda variable pel que fa als costos d’inici del que fareu si estiguéssiu negociant divises puntuals al mercat de divises..

Diferències entre divises i divises

Hi ha diverses diferències clau que heu de tenir en compte a l’hora de negociar al mercat de divises i de negociar en futurs de divises. Aquests són alguns dels principals:

La taxa: La taxa que normalment tindreu quan esteu negociant divises de la forma habitual si la taxa al comptat. Aquesta és la taxa a la qual es valora la moneda ara mateix. Quan es negocien futurs de divises, aquest tipus serà el tipus forward. El tipus a termini normalment és diferent ja que intenta tenir en compte el preu en una data futura en funció del contracte de futurs. Per tant, notareu que si la taxa spot es redueix, la taxa forward normalment també ho farà, i viceversa.

Apalancament: En negociar divises, normalment tindreu accés a un apalancament molt elevat. Pot ser fins a 500 vegades el vostre saldo en funció de la vostra ubicació. No és el cas de la negociació de futurs de divises, on l’apalanjament tendeix a ser molt inferior i el requisit de renda variable més alt.

Comissió: Les comissions que heu de pagar si esteu negociant futurs solen ser una mica més altes que les que us podríeu trobar a la negociació de divises. De fet, molts corredors de divises permeten el comerç sense comissions. Tanmateix, amb el comerç de futurs hi haurà una comissió.

Marge: Com que els futurs contractes de divises tenen un valor fixat, generalment al voltant dels 125.000 dòlars per contracte, és normal que es cotitzin amb marge. Això significa tenir un dipòsit de 2.500 dòlars o més en funció del contracte i demanar la resta a l’agent. Si el contracte caduqués, hauríeu d’honrar l’import del pagament del contracte, mentre que amb el comerç de divises, molts corredors tancaran posicions automàticament si el patrimoni del vostre compte es torna negatiu..

Pensaments finals

Si esteu interessats en el comerç de divises, el mercat de futurs de divises us ofereix una altra excel·lent alternativa per pensar més enllà de negociar al mercat de divises. En general, la negociació al mercat de futurs de qualsevol actiu tendeix a ser una mica més arriscada i, en el cas dels futurs de divises, necessitareu una mica més de capital per començar. Tanmateix, amb una mica d’experiència, sobretot si esteu interessats en la negociació diària, els futurs en divises podrien ser una bona opció.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner