“Crowdcube” es fusionarà amb la plataforma “Seedrs” de la plataforma de finançament participatiu

Crowdcube i Llavors, cada plataforma de finançament participatiu de capital amb seu al Regne Unit va anunciar una propera fusió / adquisició.

Aquestes empreses representen algunes de les plataformes de finançament participatiu més grans del Regne Unit. Des del llançament, la parella ha ajudat a més de 1500 empreses a recaptar més de 2,6 milions de dòlars de dòlars.

Finançament participatiu

Tot i que el crowdfunding existeix des de fa força temps, el crowdfunding de capital és un concepte una mica més recent.

Com el seu nom implicaria, el finançament col·lectiu es refereix al procés de recaptació de fons a través d’un grup generalitzat d’inversors o ‘multitud’, a diferència d’uns pocs capitalistes de risc. Tradicionalment, però, el crowdfunding no premia els participants amb res que no fos l’accés anticipat a un producte o servei, un cop desenvolupats.

El crowdfunding de renda variable es considera normalment el futur del crowdfunding, ja que proporciona als participants accions reals de les empreses que recapten diners, cosa que resulta en una oferta molt més atractiva i gratificant per als inversors..

Per obtenir més informació sobre com funciona el finançament participatiu, assegureu-vos de revisar la nostra visió més profunda de la pràctica, AQUÍ.

Detalls del tracte

En aquest acord concret, s’assenyala que la «fusió s’estructurarà com una adquisició per part de Crowdcube». Basant-se en les valoracions actuals de cada empresa, una fusió donarà lloc a un valor esperat de 140 milions de dòlars.

En el seu anunci, Crowdcube desglossa l’estructuració dels accionistes, afirmant que “els accionistes i els titulars d’opcions existents de Crowdcube seran propietaris del 60% de la companyia combinada, i els accionistes i titulars d’opcions existents de Seedrs seran propietaris del 40% de la companyia combinada”.

Crowdcube assenyala que, tot i que s’ha anunciat la fusió, encara s’han de fer diversos passos abans que sigui oficial. Es preveu que s’acabin en els propers mesos, amb la finalització a finals del 2020 / principis del 2021. Com a tal, tot i que aquests són els detalls proporcionats per Crowdcube, de moment, pot haver-hi lleus canvis en l’estructuració en el moment en què s’asseca la tinta.

Al timó

Per avançar, algú s’ha de fer càrrec d’aquestes noves empreses fusionades. Com a actual conseller delegat de Seedrs, Jeff Kelisky mantindrà aquesta designació i es convertirà en el primer conseller delegat de la companyia recentment fusionada. Abans d’aquesta fusió, Jeff Kelisky ha estat el conseller delegat de Seedrs durant més de 3 anys.

S’espera que Darren Westlake, actual CEO de Crowdcube, passi a un nou paper com a president executiu.

Expansió global

En anunciar aquesta fusió / adquisició, els consellers delegats de cada empresa es van dedicar el temps a compartir els seus pensaments. Cal destacar que cadascun va parlar específicament sobre la seva intenció d’expansió futura, ja que la fusió / adquisició proporcionarà les bases per a una presència global.

Jeff Kelisky, CEO de Seedrs, afirma,

“Tots dos som pioners en tecnologia fintech que han desafiat el panorama de la captació de capital a Europa, construint mercats per a inversions de capital privat. Creiem que cal ser un jugador de més envergadura per atendre les empreses i els inversors que les donen suport. Ara és el moment adequat per reunir els nostres punts forts, per tal de complir la nostra missió comuna de fer un canvi en l’accessibilitat i l’eficiència de la inversió de l’empresa privada. Això no només crearà valor per a les empreses ambicioses i els seus inversors, sinó també per a les economies i les comunitats que serveixen. Quan mirem cap al futur, estarem ben posicionats per aprofitar els nostres punts forts combinats i crear un mercat de capital privat privat poderós que transformi l’ecosistema de finançament de capital global “.

Darren Westlake, Director general de Crowdcube, afirma,

“El crowdfunding de renda variable ha redefinit quantes empreses ambicioses recapten inversions i es comprometen amb els seus clients. L’acord d’avui és una fita increïblement emocionant que beneficiarà les empreses amb un fort creixement, els seus inversors que creguin en la seva visió i l’ecosistema empresarial més ampli que els dóna suport. Juntament amb Seedrs, podem accelerar els plans per expandir-nos encara més al Regne Unit i a l’estranger, llançar nous productes innovadors i millorar l’experiència dels nostres clients “.

Ressorgiment de la pandèmia

Curiosament, el finançament participatiu participatiu ha experimentat un notable augment en l’adopció al llarg de la pandèmia COVID-19 en curs..

Recentment, vam examinar més de prop una altra plataforma de finançament participatiu, SeedInvest, que va destacar aquest augment dels darrers mesos i els motius pels quals. Tot i que no és de cap manera l’única plataforma que experimenta un fort creixement, SeedInvest va ser capaç de registrar els seus millors registres trimestrals, volums d’inversió i registres fins ara..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner