Invertir en Iovance Biotherapeutics (NASDAQ: IOVA)

Iovance Biotherapeutics (NASDAQ: IOVA) és una empresa biofarmacèutica que desenvolupa medicaments per a la teràpia del càncer. La investigació de l’empresa treballa cap al seu objectiu a llarg termini de convertir les immunoteràpies basades en cèl·lules T en una opció de tractament per a pacients amb tumors i altres tipus de càncer de sang. Si els assaigs clínics tenen èxit, aquests medicaments podrien ajudar a un nombre incomptable de pacients posant a la taula una opció de tractament molt eficaç i prometedora. La tècnica encara és una mica nova, però els primers resultats dels assaigs han demostrat taxes d’eficàcia prometedores.

Què és Iovance Biotherapeutics (IOVA)?

Iovance Bioptherapeutics és una empresa de biofarmacèutica en fase inicial que ha desenvolupat diversos fàrmacs de teràpia contra el càncer que actualment estan sent sotmesos a assaigs clínics. La companyia té la seva seu central a San Franciso i també té instal·lacions de recerca addicionals a Nova York i Florida. Iovance Biotherapeutics es va fundar el 2007 amb el nom de Genesis Biopharma. La companyia va experimentar fusions i diversos canvis estructurals durant els seus primers anys. Finalment, la companyia va canviar el seu nom per Iovance Biotherapeutics el 2017 i després va fer la sortida a borsa el mateix any. Actualment, l’empresa dóna feina a poc més de 200 persones, la majoria de les quals són investigadors amb formació mèdica. L’empresa està liderada pel director general i presidenta, la doctora Maria Fardis. La doctora Fardis té una experiència important en empreses bioterapèutiques líders en les primeres etapes, i la seva cartera de treball inclou Acerta Pharma, una empresa de biofarmacèutica en fase clínica que finalment va ser adquirida per AstraZeneca..

Per què Iovance Biotherapeutics (IOVA) Matèria?

Iovance Biotherapeutics té actualment diversos fàrmacs en desenvolupament que semblen ser opcions de tractament molt prometedores. La investigació se centra en les immunoteràpies basades en cèl·lules T, que prenen els propis limfòcits infiltrants de tumors (TIL) dels pacients i els injecten directament al tumor. Tot i que el cos produeix TIL primerenca en un intent de combatre el càncer, l’eficàcia de la resposta natural del cos sol ser mínima perquè les cèl·lules cancerígenes es poden adaptar ràpidament per eludir la detecció per part dels TIL i suprimir la resposta. Tot i que s’ha investigat àmpliament sobre els TIL, la companyia ha ampliat la investigació amb el seu propi procés propietari. El procés implica l’extracció de cèl·lules TIL del cos d’un pacient, seguit d’un creixement ex vivo (fora del cos) de les cèl·lules TIL per milers de milions. Amb l’ús de les pròpies cèl·lules T del pacient i amb l’augment dràstic del nombre de cèl·lules, la capacitat supressiva de les cèl·lules cancerígenes es veu molt minvada. Després de la infusió, les cèl·lules T arriben al teixit tumoral i ataquen el tumor directament. El procés de fabricació d’Iovance per a cèl·lules TIL, que inclou una varietat de composicions pròpies i mètodes de tractament, ha rebut un un total de 20 patents.

Iovance Biotherapeutics (IOVA) Perspectives

Actualment, hi ha un total de quatre assaigs clínics en curs, cadascun amb la metodologia basada en TIL desenvolupada per Iovance Biotherapeutics per determinar la seva eficàcia contra quatre tipus diferents de càncer. Si els assaigs clínics tenen un èxit final, les perspectives d’Iovance són molt prometedores. Es calcula que arribarà a la mida del mercat de medicaments contra el càncer 176.000 milions de dòlars el 2025.

Els tractaments actualment sotmesos a assaigs clínics estan destinats a dirigir-se al melanoma metastàtic, al carcinoma del cap i al coll i al càncer de coll uterí. L’empresa també espera que si la tecnologia TIL supera els assajos, l’aplicabilitat també pot conduir a usos per a altres tipus de tumors, inclosos l’ovari, el pit, la bufeta i el colorectal. A més d’aplicacions addicionals, la companyia també mira cap al futur i inverteix en tecnologia de nova generació que farà que els tractaments siguin més potents, de menor cost, més fàcils de produir i que requereixin menys TIL. Amb aquestes eficiències,

Si els assaigs clínics tenen èxit, Iovance Biotherapeutics seria la primera empresa a obtenir l’aprovació per a la teràpia de cèl·lules T dirigida a tumors sòlids. En previsió de resultats positius, la companyia ha ampliat les seves capacitats de producció, construint la seva primera fàbrica de fabricació a Filadèlfia el 2019. Es preveu que la instal·lació finalitzi el 2021 i s’estima que la fabricació comercial començarà el 2022.

Com es va esmentar, la presidenta i presidenta, Maria Fardis, té dècades d’experiència i una gran quantitat de coneixements i connexions a l’espai bioterapèutic. Amb aquest lideratge, és possible que l’empresa pugui obtenir un soci o ser adquirida per una empresa més gran si els productes Iovance Biotherapeutics s’acosten més al mercat. S’estima que cada nou medicament necessita 2.600 milions de dòlars en finançament abans d’arribar finalment als consumidors, i és probable que Iovance Biotherapeutics necessiti ajuda per avançar. Durant l’última dècada, entre el 2010 i el 2020, es van gastar un total d’1,6 bilions de dòlars en fusions i adquisicions a l’espai biofarmacèutic. Cada vegada són més freqüents les anomenades adquisicions “forts”, que impliquen una petita empresa que ha dut a terme investigacions sobre medicaments prometedors amb aplicacions clíniques adquirides per una gran empresa que aporta la capacitat de realitzar oportunitats comercials..

On comprar Iovance Biotherapeutics (IOVA)

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.


Invertir en Iovance Biotherapeutics (NASDAQ: IOVA) Invertir en Iovance Biotherapeutics (NASDAQ: IOVA) Invertir en Iovance Biotherapeutics (NASDAQ: IOVA)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

Tot i ser una empresa jove, Iovance Biotherapeutics ja es troba en un moment en què disposa de diversos fàrmacs prometedors en desenvolupament. Si els seus assaigs clínics tenen èxit en els propers anys, la companyia està ben posicionada per traçar un camí cap al futur per portar al mercat els seus medicaments que canvien la vida. Amb un fort lideratge al capdavant, l’empresa tindrà la capacitat de mantenir obertes totes les seves opcions a mesura que continuï creixent. Tant si el camí cap endavant implica una adquisició, una associació o continuar per si sols, és probable que la metodologia propietària TIL desenvolupada per Iovance Biotherapeutics esdevingui una part important del futur de la investigació oncològica i del càncer..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map