Invertir en accions d’Illumina (NASDAQ: ILMN)

Illumina (NYSE: ILMN) és una empresa de genòmica amb seu a San Diego. Fundada el 1998, l’empresa s’ha convertit en líder de la indústria gràcies al desenvolupament de tecnologia i equips de seqüenciació genètica. A través d’aquest treball, els productes Illumina s’han convertit en l’estàndard de la indústria en diversos camps. Illumina s’ha destacat com una de les principals empreses innovadores del sector emergent de la genòmica, que ha generat un interès important per part dels inversors que veuen el potencial d’un creixement a llarg termini. Les innovacions desenvolupades per Illumina han permès als científics fer importants avenços en l’estudi de les malalties i han obert la porta a infinitat d’altres aplicacions clíniques i d’investigació que no haurien estat possibles fa tan sols uns anys..

Què és Illumina (ILMN)?

La genòmica, que fa referència a l’estudi dels gens i les seves funcions relacionades, s’ha investigat durant prop de quatre dècades. No obstant això, l’última onada d’innovacions només acaba d’obrir la porta a una nova frontera d’aplicacions dins dels camps de la salut i la medicina. Les innovacions de producte més destacades d’Illumina han estat en el camp de la seqüenciació genòmica. La seqüenciació genòmica (o genètica) es pot descriure millor com una instantània de tot el material genètic d’un individu. Mitjançant aquest procés, es poden detectar variacions a nivell molecular que poden orientar les opcions de tractament per als pacients, explorar relacions genètiques i orígens i determinar la susceptibilitat a malalties específiques. Els avenços desenvolupats per la companyia han reduït el cost del muntatge d’un genoma de gairebé 3.000 milions de dòlars el 2003 a 1.000 dòlars el 2014. Es preveu que aquests costos es redueixin fins a 100 dòlars mitjançant la nova tecnologia NovaSeq de la companyia. La reducció d’aquests costos serà extremadament important per ampliar les aplicacions clíniques de la seqüenciació genètica. A través del seu treball, Illumina pretén transformar la manera com s’estudia i tracta la salut humana.

Mitjançant la tecnologia de seqüenciació de nova generació (NGS) d’Illumina, es poden seqüenciar ADN, ARN i metilació per a diversos usos clínics i de recerca. NGS permet als científics estudiar el material genètic a una profunditat que mai s’havia aconseguit fins ara. Investigadors del camp de la medicina han estat utilitzant aquests nous mètodes per estudiar la salut reproductiva, el càncer, la microbiologia, els trastorns autoimmunes, les malalties del cor i els trastorns neurològics i psiquiàtrics..

Per què Illumina (ILMN) Matèria?

Mitjançant innovacions en investigació i desenvolupament en les darreres dècades, Illumina ha estat capaç de mantenir un lloc fort en aquest mercat. La tecnologia NGS líder en la indústria s’utilitza a Illumina en tots els seus equips. Illumina ofereix 6 tipus de “Seqüenciadors” (màquines que seqüencien material genètic) per satisfer les necessitats d’una àmplia i diversa base de clients, des de laboratoris mèdics bàsics fins als centres de recerca internacionals més grans del món. Com a resultat d’aquesta diversificació, més del 90% de les dades de seqüenciació generades mai al món han utilitzat la tecnologia d’Illumina.

A causa d’aquest domini del mercat, Illumina ha estat capaç d’aconseguir diverses associacions al llarg dels anys per continuar amb projectes de recerca d’avantguarda. Per exemple, la companyia va establir un col·laboració publicoprivada amb el govern dels Estats Units durant el brot d’Ebola a l’Àfrica occidental. Utilitzant els Seqüenciadors d’Illumina, es van disposar de dades gairebé en temps real sobre com la malaltia s’estenia i mutava, cosa que va donar als científics l’oportunitat d’estar al dia en el desenvolupament de vacunes i altres tractaments. Més recentment, Illumina va ser la primera empresa a tenir un dispositiu de prova NGS aprovat per la FDA per a COVID-19. La tecnologia desenvolupada per Illumina ha permès tractar l’origen genètic de la infecció, donant als científics més informació sobre el ràpid moviment del COVID a les comunitats. L’equip d’Illumina també va ser el primer a seqüenciar tot el genoma del COVID-19 a principis del 2020, cosa que va permetre als científics obtenir una visió crucial de la malaltia als seus inicis..

Illumina (ILMN) Perspectives

A part de la seva oferta de productes actual, un factor clau per a un major creixement és l’adquisició de Graal el 2020 per 8.000 milions de dòlars. La prova de cribratge multicancer de Graal s’ha considerat una de les noves eines més prometedores en la lluita contra el càncer. Només a través d’anàlisis de sang, la tecnologia Graal té el potencial detectar més de 50 tipus de càncer en les seves primeres etapes. Amb inversions de capital risc de noms com Jeff Bezos i Bill Gates, Grial està ben posicionat per aprofitar les sinergies amb Illumina. Graal ja està impulsat per la tecnologia Illumina NGS i reunir aquestes dues empreses consolidarà encara més aquesta relació. Coneguda com a biòpsia líquida, la tecnologia de proves de sang ja ha estat sotmesa a assajos clínics i té com a objectiu l’aprovació de la FDA en un futur molt proper. Un cop aprovat, serà possible que el cribratge del càncer formi part dels exàmens físics anuals de rutina, essent necessari fer una simple anàlisi de sang. Es calcula que el mercat de les proves de càncer de detecció precoç valdrà 75.000 milions de dòlars el 2035. Amb aquesta adquisició, Illumina podrà satisfer bona part d’aquesta demanda del mercat en els propers anys.

El Grial és només un exemple del potencial que té la genòmica per canviar la nostra manera de veure la salut i la medicina. A mesura que es continuen realitzant investigacions, cada cop es descobriran més aplicacions per a la tecnologia d’Illumina. Altres vies interessants de creixement potencial es troben dins del camp de la medicina reproductiva, amb el cribratge prenatal i altres àmplies aplicacions clíniques en desenvolupament..

On comprar Illumina (ILMN) Existències

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.


Invertir en accions d'Illumina (NASDAQ: ILMN) Invertir en accions d'Illumina (NASDAQ: ILMN) Invertir en accions d'Illumina (NASDAQ: ILMN)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

La tecnologia Illumina ha canviat completament la manera com la comunitat científica estudia la genètica humana. A través de dècades d’innovació, la companyia ha avançat que ha establert les bases per a increïbles desenvolupaments en la investigació. És probable que encara s’hagin de descobrir infinitat d’aplicacions per a la investigació genòmica i la confiança del mercat en equips Illumina significa que l’empresa està ben posicionada per continuar creixent fins al futur..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map