Invertir en materialitzar-se (NASDAQ: MTLS)

Materialitzar-se (NYSE: MTLS) és una de les empreses més grans i consolidades del sector de la impressió 3D. Fundada el 1990, la companyia ha estat pionera en diverses tecnologies i mètodes diferents al llarg dels anys que s’han convertit en estàndards de la indústria. A mesura que la impressió 3D s’ha tornat cada vegada més sofisticada, les indústries de l’aeroespacial a l’arquitectura es basen gradualment en empreses com Materialize per produir productes de baix cost i d’alta qualitat. Materialize està ben posicionat per aprofitar la contínua revolució de la impressió 3D que s’està veient en diferents sectors de l’economia actualment.

Què és materialitzar (MTLS)?

La impressió 3D, també coneguda com a fabricació additiva, és el procés d’introduir dissenys generats per ordinador en programari, que al seu torn guia una màquina per afegir capa sobre capa de material per crear objectes tridimensionals. Els avantatges de la impressió 3D respecte a la fabricació tradicional inclouen una major capacitat de personalització de productes, més llibertat de disseny, terminis de producció més ràpids i menys problemes de cadena de subministrament a causa de la digitalització de tots els aspectes del procés. La indústria manufacturera mundial actual val un valor estimat de 12,8 bilions de dòlars. D’això, la impressió 3D només ha pogut captar menys del 0,1% de la quota de mercat.

Amb seu a Bèlgica, amb sucursals a tot el món, Materialize posseeix i opera 175 impressores 3D a 18 països diferents. Els seus 1.900 empleats garanteixen que l’empresa sigui capaç de proporcionar solucions personalitzades per satisfer diverses necessitats del client. Materialize proporciona solucions als clients a través de tres fluxos empresarials diferents. El seu primer flux és el programari, que proporciona a les empreses la tecnologia necessària per crear productes impresos en 3D a casa amb les seves pròpies impressores 3D. Aquest programari permet als clients gestionar i controlar el procés d’impressió per garantir que es compleixin els estàndards de qualitat més alts durant tot el procés, des del disseny fins a la impressió. En ser compatible amb la majoria d’impressores 3D, el programari de Materialise ha creat un ecosistema fàcil d’utilitzar i capaç de maximitzar l’eficiència. Els fabricants d’equips originals (OEM) d’impressores 3D com HP, Nikon i Essentium han treballat amb Materalise per garantir que el programari funcioni sense problemes a les seves màquines.

El segon flux és mèdic, que permet als clients de l’àmbit mèdic proporcionar tractaments adaptats a cada pacient únic mitjançant eines de visualització, implants o fins i tot eines quirúrgiques dissenyades i impreses a mida. La base de clients més important d’aquest flux inclou els hospitals, instituts de recerca i fabricants de dispositius mèdics. Alguns exemples d’aquest treball inclouen una associació amb Henry Ford Health Systems Impressió 3D de 1.000 cors. Mitjançant el programari Materialize, els metges van poder desenvolupar un model tridimensional d’òrgans per tal de planificar una estratègia detallada abans dels procediments mèdics que les exploracions tradicionals no poden proporcionar. Això és avantatjós ja que permet una comprensió més profunda de les circumstàncies específiques del pacient i, com a resultat, redueix la necessitat de procediments quirúrgics invasius.

El flux final és la fabricació, que permet als clients treballar amb Materialize per desenvolupar dissenys i utilitzar les instal·lacions de Materialise per crear productes. Amb una de les fàbriques d’impressió 3D més grans del món, els clients tenen accés a 20 materials diferents i 15 tipus d’acabats diferents. Un cop es decideixi un disseny, l’empresa treballarà amb els clients en prototips i assegurarà la satisfacció abans d’iniciar la producció en massa. Entre els socis del flux de fabricació s’inclouen Microsoft, Airbus i Panasonic.

Per què es materialitza (MTLS) Matèria?

Tot i que el nombre d’empreses que cotitzen en borsa del sector de la impressió 3D ha crescut en els darrers anys, el model de negoci únic de Materialise ajuda a diferenciar-lo de la competència. Les tres línies de negoci diferents de la companyia donen servei a diversos clients. A través d’aquests tres fluxos d’ingressos diferents, l’empresa està molt diversificada en comparació amb altres empreses d’impressió 3D que se centren en una o dues àrees de nínxol. Com a resultat de la diversificació de Materialise, es redueixen considerablement els riscos i els impactes de les possibles recessions en qualsevol indústria a la qual prestin serveis.

A més de la diversificació de serveis, la varietat de mètodes utilitzats per Materialize és també un altre avantatge que té sobre la competència. Tot i que altres empreses depenen d’alguns tipus selectes de tecnologia d’impressió 3D per a tots els seus productes i serveis, Materialize ha estat capaç d’innovar i experimentar amb diversos mètodes.. Estereolitografia, intercalació de làsers, modelat de deposició fusionada i tecnologia PolyJet són mètodes d’impressió 3D diferents que són compatibles amb el programari Materialize. Com a resultat d’aquesta compatibilitat, es poden triar diferents mètodes i materials en funció de les necessitats dels clients, permetent una major personalització i, finalment, productes de més qualitat..

Materialitzar (MTLS) Perspectives

A causa de les seves dècades d’experiència, Materialize s’ha convertit en un estàndard de la indústria per a molts fabricants d’impressores 3D. Per aquest motiu, l’empresa està ben posicionada per créixer ràpidament a mesura que el sector s’estableixi. Com s’ha esmentat anteriorment, només el 0,1% de la fabricació utilitza actualment el procés d’impressió 3D. Com a creador del programari estàndard de la indústria per a impressores 3D, el ritme de creixement de l’empresa hauria de mantenir-se sempre que el sector en general continuï expandint.

Materialize és capaç de mantenir un lloc a la part superior de la indústria de la impressió 3D gràcies en gran part a la seva innovació i capacitat per entrar en nous sectors.. Per exemple, una inversió a Ditto, un servei de prova d’ulleres en línia ha estat presentat per molts inversors com un exemple de la capacitat de Materialise d’adaptar les tecnologies existents per resoldre problemes moderns. Inversions estratègiques i associacions com aquesta demostren que hi haurà cada vegada més mercats per entrar a mesura que la tecnologia d’impressió 3D sigui més generalitzada i s’adopti àmpliament.

On comprar materialitzar (MTLS) Existències

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en materialitzar-se (NASDAQ: MTLS) Invertir en materialitzar-se (NASDAQ: MTLS) Invertir en materialitzar-se (NASDAQ: MTLS)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

Amb tres dècades d’experiència, les solucions de programari, mèdiques i materials de Materialise el converteixen en una gran indústria. Tot i que la companyia ja ha mostrat un creixement impressionant en els darrers anys, es podria argumentar que el sector de la impressió 3D encara està a la seva infància. A mesura que s’adopta aquest tipus de procés de fabricació, Materialize està molt ben posicionat per ampliar i entrar en sectors emergents on es podria aplicar aquesta tecnologia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner