Invertir en accions de Desktop Metal (NYSE: DM)

Escriptori de metall(NYSE: DM) és un productor de solucions d’impressió 3D de punta a punta amb seu a Massachusetts. La companyia ha invertit substancialment en productes per satisfer les necessitats dels fabricants a gran escala. Amb una llista de clients que inclou empreses com Volkswagen, Toyota i General Motors, la companyia s’ha posicionat com el soci preferent de les grans empreses que volen substituir els mètodes de fabricació tradicionals per la impressió 3D de nova era. Amb la previsió que el mercat de la impressió 3D creixi deu vegades fins als 146.000 milions de dòlars durant la pròxima dècada, Desktop Metal ha creat impressores de baix cost, eficients i fàcils d’utilitzar que permetran a l’empresa capturar bona part d’aquest mercat..

Què és Desktop Metal (DM)?

L’empresa va ser fundada el 2015 per un grup de set empresaris, enginyers, empresaris i científics. Junts, el grup tenia la visió de crear un procés per a la impressió 3D metàl·lica que fos més ràpid i fàcil d’utilitzar que altres productes del mercat. Els prototips del grup van ser impressionants per als primers inversors, amb els primers finançadors com General Electric, BMW i la branca de capital risc de Google GV que van contribuir amb més de 100 milions de dòlars en finançament de risc. Les empreses tenien moltes ganes d’explorar opcions per reduir els costos i l’espai necessari per emmagatzemar peces i el talentós equip d’empleats de Desktop Metal, que incloïa diversos professors del MIT, va rebre finançament per desenvolupar solucions innovadores..

Amb els diners aportats per aquests patrocinadors, l’empresa va invertir molt en recerca i desenvolupament i el 2017 van poder introduir al mercat tant un model d’estudi a petita escala com un model de producció a gran escala. Les impressores de metall d’escriptori ofereixen un avantatge en què les impressores no contenien cap part perillosa i eren fàcils d’utilitzar. Sense làsers ni altres components perillosos, aquestes impressores es podrien instal·lar a qualsevol oficina i no necessitaven formació per utilitzar-les. Els productes també eren més eficients i més econòmics de comprar, amb peces produïdes més de 100 vegades més ràpid i 10 vegades per sota dels competidors del mercat. Per aquestes innovacions, l’empresa va ser nomenada una de les més importants del món 30 pioners tecnològics més prometedors del món pel World Economy Forum el 2017. Metall d’escriptori inclòs al NASDAQ el 2020. En lloc d’anar per la ruta tradicional d’una oferta pública inicial (IPO), l’empresa es va incloure a través d’un empresa d’adquisició de propòsits especials (SPAC). El SPAC estava liderat pel multimilionari Chamath Palihapitiya i el cofundador de Tesla, JB Straubel.

Per què importa Desktop Metal (DM)??

Desktop Metal s’ha posicionat per aprofitar el que ha anomenat el “Fabricació additiva 2.0” revolució. Mentre que la impressió 3D tradicional, també coneguda com a fabricació additiva, s’utilitzava principalment per crear un petit nombre de prototips per provar dissenys, CEO Ric Fulop veu la propera onada d’impressió 3D com aquella en què l’empresa és capaç de produir en massa peces altament replicables a preus competitius amb la indústria de fabricació tradicional de 12 bilions de dòlars. A part dels preus, la companyia també creu fermament que els clients passaran a la impressió 3D un cop vegin que la qualitat del producte i la rapidesa de fabricació estan a l’alçada dels mètodes tradicionals. Utilitzant el seu mètode patentat de deposició de metalls lligats, que utilitza pols de metall i polímers per construir la forma de l’objecte i després el col·loca en un forn per compactar les partícules, Desktop Metal ha afirmat que la qualitat del producte serà igual o millor que els productors produïts pels fabricants tradicionals. L’adopció generalitzada ja ha començat, ja que els productes Desktop Metal es distribueixen a més de 60 països de tot el món.

Actualment l’empresa ofereix quatre productes diferents. Depenent de les necessitats del client, els productes van des d’impressores d’oficina diàries i fàcils d’utilitzar fins a sistemes de producció d’alt volum que s’utilitzen en el procés de fabricació en sectors com l’automòbil i l’aeroespacial. A més de maquinari, la companyia també ha desenvolupat programari que permet una experiència de disseny interactiva i fàcil d’utilitzar. El Parts actives el programari utilitza una IA que permet dissenys generatius en temps real que reaccionen als canvis de materials, resolució i objectius de disseny. En total, la companyia té més de 120 patents i està expandint activament les ofertes de productes de maquinari i programari per satisfer les necessitats dels clients.

Perspectives de Desktop Metal (DM)

En una indústria altament competitiva, Desktop Metal té l’avantatge de ser liderat per un fort equip de lideratge amb un historial d’èxit. Amb un consell d’administració que té experiència com a part de més de 60 fusions i adquisicions, la companyia està ben posicionada per respondre a les oportunitats estratègiques que puguin sorgir. La companyia ha declarat que explora activament 10 M diferents&De ben segur, s’actuarà sobre les oportunitats i qualsevol moviment que generi beneficis positius. Amb l’anomenada fabricació additiva de nova generació, que arriba 2.0, és probable que es consolidi el sector, amb la integració vertical i les economies d’escala com a motors claus de l’èxit per avançar.

Desktop Metal ja ha començat a utilitzar els diners recaptats de la seva sortida a borsa per escalar de forma agressiva, adquirint el competidor EnvisionTEC per 300 milions de dòlars. L’adquisició aporta una base de clients que inclou Cartier, Celgene, Ford, Hasbro, Oral Arts, Stuller i Smile Direct Club, a més de dues noves plataformes d’impressió que es poden utilitzar en impressores desenvolupades per Desktop Metal. La companyia té previst continuar utilitzant el seu capital per créixer i el CEO Ric Fulop s’ha fixat un objectiu agressiu 1 mil milions de dòlars d’ingressos anuals el 2025.

On comprar Desktop Metal (DM)?

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excel·lent i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en accions de Desktop Metal (NYSE: DM) Invertir en accions de Desktop Metal (NYSE: DM) Invertir en accions de Desktop Metal (NYSE: DM)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

Desktop Metal ha realitzat esforços significatius a l’hora d’ampliar els seus productes per a l’ús de grans empreses en el seu procés de fabricació. Les seves ofertes de productes actuals i futures tenen un potencial molt real de pertorbar la indústria manufacturera tradicional multimilionària. L’empresa ha captat l’atenció dels dos inversors i la forta posició de capital en què es troba l’empresa és un avantatge que permetrà un creixement significatiu en els propers anys..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner