Invertir en accions de Virgin Galactic Holdings (SPCE)

Virgin Galactic (NYSE: SPCE) és una empresa de cotització pública fundada per l’empresari i visionari de renom mundial Richard Branson. Mentre treballava en una indústria encara en els seus inicis, la companyia ha aconseguit consolidar-se per davant dels competidors a través dels avenços realitzats en recerca i desenvolupament. Virgin Galactic està ben posicionat per aprofitar al màxim el seu potencial disruptiu i té un pla sòlid per diversificar les seves operacions en diferents subsectors de viatges espacials en cas que es presentin oportunitats.

Què és Virgin Galactic Holdings (SPCE)?

Virgin Galactic és una empresa comercial de vols espacials fundada per Richard Branson el 2004. Coneguda per operar en diverses indústries diferents, Virgin Group de Branson opera amb èxit més de 60 empreses en sectors com la música, les companyies aèries, els proveïdors de telefonia mòbil i les cadenes hoteleres. Es calcula que els ingressos anuals combinats de Virgin Group s’han estimat en 21.000 milions de dòlars. Virgin Galactic és la visió de Branson d’obrir l’espai al públic convertint-se en la primera empresa de turisme espacial comercial del món. La companyia opera el primer port espacial totalment comercialitzat del món a Nou Mèxic, des d’on acabaran els vols a l’espai. Virgin Galactic es va fer pública a la Borsa de Nova York sota el marcador SPCE a l’octubre de 2019.

Per què Virgin Galactic Holdings (SPCE) Matèria?

Segons les estimacions, el viatge espacial podria ser un mercat de 20.000 milions de dòlars el 2030. En un sector que no té competència, Virgin Galactic està ben posicionada per establir-se com un actor important. Virgin Galactic té un preu de 250.000 dòlars de bitllets comercials per a viatges a l’espai comercial. Amb cadascuna de les naus amb capacitat per a sis passatgers, la demanda d’espais en el primer vol disponible ja supera les expectatives, amb més 8.000 individus reservant llocs a partir de març de 2020.

El focus principal de SPCE serà el turisme suborbital. Utilitzant una combinació tant de viatges d’avions tradicionals com de naus espacials, Virgin Galactic utilitzarà un enfocament de menor cost per aconseguir que les persones arribin a l’espai que la diferenciï dels competidors. Un cop l’avió arribi a una altitud suficient, es separarà de la nau espacial, que després dispararà els seus coets mentre ascendeix a la microgravetat durant uns minuts abans de tornar a la terra. Tant la nau espacial com l’avió aterraran al port espacial de Nou Mèxic, i tots els aspectes de l’operació tindran com a objectiu maximitzar el nombre de parts que es poden reutilitzar.

Els dos principals competidors d’aquest espai són Blue Origin i SpaceX. Ambdues empreses són de titularitat privada i les accions no estan disponibles a cap borsa de valors. Per tant, els inversors que estiguin interessats en aquest sector en creixement només queden una opció. Tot i que SpaceX és un competidor, operen en un espai lleugerament diferent i estan més enfocats al turisme orbital, que consisteix a portar persones a l’espai durant diversos dies o fins i tot per setmana. El Elon Musk fundat per SpaceX ja ha realitzat vols amb èxit, essent el més destacat el llançament de dos astronautes a l’espai en col·laboració amb la NASA a l’agost del 2020. D’altra banda, Blue Origin opera en un espai més similar a Virgin Galactic, però encara té alguns anys enrere en termes de recerca i desenvolupament.

Virgin Galactic Holdings (SPCE) Perspectives

Els viatges i exploracions espacials ja no són una indústria dependent del govern. La inversió del sector privat ha obert la possibilitat de viatjar a l’espai en un futur no gaire llunyà per a aquells que tenen interès i diners per fer-ho. A mesura que es completin més investigacions i proves, els costos d’operació baixaran contínuament. Al seu torn, es poden reduir els costos dels bitllets sense afectar els marges. Aquesta reducció significa que és probable que els viatges espacials estiguin oberts a encara més persones de les que és possible actualment.

Tot i que el turisme suborbital és el focus principal de les operacions actuals, l’enfocament en tres fases de Virgin Galactic permet un gran creixement fins al futur. Les fases 1 i 2 impliquen la comercialització i l’expansió del vol espacial, tal com es resumeix més amunt. La fase 3, però, té previst ampliar l’operació de les empreses a un nou subsector: els viatges punt a punt. Aquest enfocament punt a punt de la Fase 3 intentarà desenvolupar tecnologies per a civils voladors d’un punt a un altre a la terra molt més ràpid del que es pot fer actualment. Això es farà volant molt més a l’atmosfera que els avions actuals o fins i tot a l’espai. Aquesta tecnologia ha generat l’interès de moltes parts interessades, inclosa la NASA, que va signar un acord amb Virgin Galactic el maig del 2020. L’acord sobre la llei espacial va suposar un gran pas endavant per a Virgin Galactic i va reafirmar la confiança que els grups d’interessats tenen en la companyia. El president de Virgin Galactic Chamath Palihapitiya ha afirmat que creu que aquesta tecnologia és més propera del que la majoria de la gent realitza, i calcula que els desplaçaments punt a punt a velocitats molt superiors a la del Concorde podrien estar a només 5-10 anys..

Si es compleix aquest període de temps, Virgin Galactic té el potencial de pertorbar dràsticament la indústria dels viatges aeri en un futur no massa llunyà. Des de viatges de negocis fins a viatgers de vacances, Virgin Galactic seria capaç d’atendre una multitud de necessitats diferents a diferents preus. Juntament amb el pla ja establert per al turisme suborbital, la companyia té diverses vies de creixement diferents i un avantatge de primer impuls que li podria permetre dominar el mercat. A més, la vasta xarxa d’empreses del fundador Richard Branson podria potenciar una sinergia amb algunes de les activitats previstes de Virgin Galactic, consolidant encara més la posició molt avantatjosa en què es troba l’empresa..

Comprar Virgin Galactic Holdings (SPCE) Existències

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.


Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en accions de Virgin Galactic Holdings (SPCE) Invertir en accions de Virgin Galactic Holdings (SPCE) Invertir en accions de Virgin Galactic Holdings (SPCE)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

L’interès i la inversió en la indústria del turisme espacial només han començat a emergir en els darrers anys. A mesura que es llanci el primer viatge comercial de turisme espacial i es generi més interès, Virgin Galactic seguirà sent el líder de la indústria i serà l’elecció de molts viatgers per primera vegada a causa de la reputació que s’ha construït. Amb anys d’experiència en comparació amb els seus competidors i un ambiciós pla per expandir i captar quotes de mercat, la companyia continuarà sent un actor dominant en l’espai per al futur previsible..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map