Най-добрите ETF брокери

ETF или борсово търгувани фондове бързо се превръщат в едни от най-популярните активи за търговия на пазара днес. Това са фондове, които се търгуват на основните борси по същия начин като акциите. Има обаче няколко ключови разлики, които правят ETF привлекателен избор, ако търсите балансирано, добре диверсифицирано портфолио.

ETF са по същество ръчно подбрани фондове, които се състоят от няколко различни активи от определена област. Това могат да бъдат акции, облигации, стоки или други и обикновено са свързани с определен икономически сектор, макар и не винаги.

Тук ние не само представихме някои от най-добрите ETF брокери, от които можете да избирате, но също така ще разгледаме задълбочено някои от причините, поради които търговията с ETF може да бъде подходящ вариант за вас.

Защо ETF са популярен избор?

Има няколко важни причини, поради които търговците избират фондове, търгувани на борсата, когато изграждат своето портфолио. Тези причини може също да са нещо, което се отнася за вашия собствен стил на търговия и пътуване:

Диверсификация: ETF в резултат на самото си естество трябва да бъде добре диверсифициран. Тъй като те са по същество кошници с акции или други активи, образувани от редица области, обикновено в рамките на определен сектор, ETF предлага по-широко излагане на индустрия. Американският ETF Global Jets например предлага достъп до над 30 авиокомпании, балансирани в цялата индустрия.

Ефективност на разходите: Търговията с ETF прилича много на търговията с взаимни фондове, макар и често без такси. С много от най-добрите ETF брокери, които изброихме, позволяващи безплатна и без комисионна търговия на ETF, това е идеалният момент да се включите в актива.

Експертно избран: ETF се създават с редица разглеждани параметри. Те също често могат да бъдат изградени, за да емулират друг конкретен индекс. Разглеждат се елементи като ниво на риска, възвръщаемост на инвестициите, баланс на портфейла и други. Това може да направи подобна инвестиция идеален избор пред единични акции, особено ако сте нов в търговията или искате да се стремите към определено ниво на последователност.

Топ 5 ETF брокери

Firstrade

Firstrade съществува от 1985 г. Те са се възползвали от този опит, спазвайки всички разпоредби на SEC и FINRA, като същевременно култивират наистина огромен набор от ETF, за да търгуват в напълно без комисионна среда.

Налични са не по-малко от 2000 ETF за търговия с този брокер. Те търгуват на всички най-големи пазари в САЩ, включително NYSE и NASDAQ и идват от повече от 100 водещи доставчици. Освен че няма комисионна, търговията с ETF чрез Firstrade също няма да привлече никакви такси за търговия.

Като цяло Firstrade има едно от най-изчерпателните предложения, ако искате да започнете и да добавите няколко ETF към портфолиото си. Те също правят този процес изключително достъпен, благодарение на факта, че нямат минимален акаунт, необходим за започване.

Професионалисти:

 • Без комисионна търговия на всички налични ETF
 • Голям избор от хиляди налични
 • Огромно опитен брокер в бранша

Минуси:


 • Можете да търгувате ETFs само от 5 основни борси

Вижте пълния ни Firstrade Прегледайте или отидете директно на Firstrade за да отворите сметката си днес.

M1 Финанси

M1 Финанси е уникален с това, че работят като тип робо-хибриден хибрид. Въпреки че можете да персонализирате собствените си инвестиции и да избирате от почти всеки ETF, който е включен в списъка на NYSE, NASDAQ или BATS, по-голямата част от търговците с този брокер избират от почти 100 експертно подбрани инвестиционни „пая“.

В много от тези специални портфейли, които ефективно се търгуват за вас, след като сте инвестирани, ще намерите някои, които са посветени само на ETF, а други, които включват ETF като част от състава си. Освен първоначалната подготовка, която отива в създаването на ETF, експертите на M1 Finance прилагат по-нататък собствена методология, за да изберат кои инвестиции на ETF да включат в своите портфейли.

Този процес на двоен скрининг гарантира, че трябва да имате достъп до всички най-добри ETF, които отговарят на вашите нужди за търговия, и с търговия без комисионна и много малко други такси, които трябва да имате предвид, както и изключително лесна за използване платформа за търговия и непрекъснато развиваща се допълнителна инфраструктура и уникални черти.

Професионалисти:

 •         Дробни ETF могат да се търгуват с лекота
 •         Можете да изберете свои собствени ETF или да изберете от предварително избрани портфейли
 •         Много малко такси, включително без комисионни за ETF

Минуси:

 •         Точното време за изпълнение на сделка е извън вашия контрол

Разгледайте пълния ни преглед на M1 Finance за повече информация или отидете директно на M1 Финанси уебсайт.

Public.com

Public.com е друг изключително иновационен и много популярен брокер, където можете да получите достъп до почти всички ETF, изброени в САЩ, на пазара заедно с хилядите отделни акции, които те могат да предложат. Ако търсите лекота за използване при търговия с ETF, тогава Public.com е мястото, което трябва да отидете.

Всичко тук е базирано на приложения и достъпно чрез тяхната мобилна платформа на Android или iOS. Можете лесно да разглеждате стотиците ETF и хиляди други акции, тъй като те са групирани по теми.

Отново Public.com е напълно безплатен за използване и търговия. Това означава, че можете да търгувате с всеки от ETF или акции, които те предлагат, напълно без такси и комисионни. Освен това не е нужно да купувате цели акции в нито един от техните ETF. Вместо това можете да се възползвате от частична търговия с акции, която се прилага и за ETF. Това ви позволява да получите „парче“ от ETF на пропорционална цена на цяла акция и може да ви помогне да диверсифицирате допълнително.

Професионалисти:

 •         Изключително достъпна ETF търговия чрез мобилното им приложение
 •         Достъпът до функции за социална търговия може да даде представа
 •         Напълно без комисионна, без минимални сметки

Минуси:

 •         Предлага се само мобилна търговия

За да научите повече, можете да посетите нашия преглед на Public.com или да се насочите директно към Public.com уебсайт, за да изтеглите приложението и да научите повече.

Интерактивни брокери

Интерактивни брокери е още едно командващо брокерско присъствие в индустрията, което съществува от много години и развива една от най-уважаваните репутации благодарение на тяхната прозрачност, регулиране и отлична стойност.

Това се разпростира и върху предлагането им в сферата на ETF. Ще намерите широка гама от възможности за избор, включително не само тези от САЩ, но общо 28 борси в 14 държави. Такъв брой може да изисква допълнителни проучвания за избор между ETF и можете да започнете с това с уникалния репликатор на взаимен фонд / ETF, ако искате да намерите идеалния ETF за вашето портфолио.

Interactive Brokers вече предлага много ETF без такса за транзакции и осигурява страхотна обща цена от $ 0,005 за акция в САЩ за много от най-популярните си сделки с ETF.

Професионалисти:

 •         Достъп до световна селекция от ETF
 •         Уникални функции като репликатора ETF, които ви помагат да идентифицирате активи

Минуси:

 •         Не винаги е напълно безплатно при търговия с ETF

Погледни Интерактивни брокери уебсайт за повече информация и да започнете да търгувате ETFs сега.

TD Ameritrade

TD Ameritrade е, разбира се, едно от най-надеждните имена на брокери в бранша за американските търговци. Те предлагат обширна и печеливша инфраструктура за търговия с всички активи, както бихте очаквали от такъв дългогодишен брокер.

С фокус върху ETF те осигуряват много добре в тази област. Ще имате достъп до над 2000 борсово търгувани фонда, много от които идват от най-добрите доставчици в бранша като iShares и други. С TD Ameritrade много от тези ETF също се предлагат без комисионна в съответствие с текущата тенденция.

Уникална и ценна функция, която ще имате тук, е голяма степен на изследване, включено от услугата Morning Star. Това, в допълнение към отличната функция за скрининг на ETF, може да ви помогне при избора на най-добрите ETF, които отговарят както на вашите търговски цели, така и на профила на риска.

Професионалисти:

 •         Изключително доверено и уважавано име в бранша
 •         Предлагат се широка гама от ETF заедно с допълнителни инструменти за изследване

Минуси:

 •         Високи такси за маржин търговия

Ако смятате, че това е избор на ETF брокер за вас, се насочете към TD Ameritrade уебсайт, за да започнете.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map