STO: realitzades sota l’exempció de la SEC

La informació següent és un article d’opinió i no s’ha d’interpretar com a assessorament legal. Poseu-vos en contacte amb un advocat de fitxes de seguretat per obtenir una opinió legal completa. La informació es basa exclusivament en la normativa dels EUA.

STO realitzades sota excepcions:

Amb una revisió acurada, les STO es poden estructurar sota una de les següents exempcions de registre que ofereix la Securities Act dels EUA.

 • Reglament A+
 • Reglament D
 • Reglament S
 • Reglament CF

Cal tenir en compte que, fins i tot si l’exempció del testimoni està exempta de la necessitat de registrar-se a la SEC, per poder optar a aquesta exempció, l’STO s’ha de realitzar complint plenament les lleis de valors dels Estats Units..

Quines són exactament aquestes exempcions?

Reglament A +:

A través de Reg A +, una empresa canadenca o nord-americana té l’oportunitat de:

 • Augmenteu fins a 50 milions de dòlars en un període de 12 mesos mitjançant una “sol·licitud pública” de les seves accions i eximeu l’oferta del registre de la SEC i de la legislació estatal sobre valors.
 • Envieu confidencialment el seu memoràndum d’oferta a la SEC i gaudiu de l’oportunitat de “posar a prova les aigües” abans de perseguir una mini IPO / STO.
 • Gaudeix d’un procés de revisió agilitzat i agilitzat en què l’empresa està obligada a fer pública la seva memòria d’oferta només 21 dies abans de la qualificació SEC i l’inici del seu roadshow.
 • Combineu finançament públic (a través del Reg A +) amb fons privats de capitalistes de risc per crear una ronda més gran de recaptació de fons.

Reglament D:

Regla 504 del Reglament D eximeix del registre l’oferta i venda de fins a 5 milions de dòlars de valors en un període de 12 mesos. Una empresa està obligada a presentar una notificació a la Comissió sobre el formulari D dins dels 15 dies posteriors a la primera venda de valors de l’oferta. A més, una empresa ha de complir les lleis i regulacions estatals sobre valors dels estats en què s’ofereixen o es venen.

Les empreses següents no són elegibles per utilitzar la regla 504: empreses informants de la llei d’intercanvi; empreses d’inversió; les empreses que no tinguin cap pla de negoci específic o que hagin indicat que el seu pla de negoci és participar en una fusió o adquisició amb una empresa o empreses no identificades; i les empreses que són inhabilitades segons la norma 504 Disposicions d’inhabilitació de “mal actor”.

Reglament S:

Aquesta regulació implica que les STO han de “bloquejar” les fitxes durant un any abans de començar la negociació.

La SEC ha escrit “Els títols de renda variable col·locats offshore pels emissors nacionals segons la regulació S es classificaran com a” valors restringits “en el sentit de la regla 144, de manera que les revendes sense registre o l’exempció de registre es restringiran durant un període d’un any “.

Els advocats interpreten aquesta declaració de manera diferent i hauríeu de consultar un professional del dret.


Reglament CF:

Aquesta és l’exempció en què es troben moltes STO si decideixen recaptar fons a través d’una plataforma de finançament col·lectiu com Arrenca el motor.

Això és adequat per a pujades més petites, però pot ser que no sigui adequat per a pujades més grans.

Per tal de confiar en l’exempció de finançament col·lectiu del Reglament, s’han de complir alguns requisits. Això inclou un import màxim de l’oferta de 1.070.000 dòlars.

Es permet que una empresa que emeti valors depenent de la regulació del crowdfunding (un “emissor”) pugi un import total màxim de 1.070.000 dòlars en un període de 12 mesos. Per determinar l’import que es pot vendre en una oferta concreta, l’emissor hauria de comptar:

 • l’import que ja ha venut (inclosos els venuts per entitats controlades per l’emissor o sota control comú amb l’emissor, així com les quantitats venudes per qualsevol predecessor de l’emissor) en funció del finançament col·lectiu regulat durant el període de dotze mesos anterior al data prevista de venda, més
 • l’import que l’emissor té la intenció d’augmentar depenent de la regulació del finançament participatiu en aquesta oferta.

Un emissor no suma les quantitats venudes en altres ofertes exemptes (sense finançament col·lectiu) durant el període de dotze mesos anterior a efectes de determinar l’import que es pot vendre en una oferta concreta de finançament participatiu del Reglament.

Els inversors ho són subjecte als següents límits:

Els inversors individuals tenen una quantitat limitada d’inversions en totes les ofertes de finançament participatiu regulat al llarg d’un període de dotze mesos:

 • Si qualsevol dels ingressos o del valor net d’un inversor és menys de 107.000 dòlars, llavors el límit d’inversió de l’inversor és el més gran de:
 • 2.200 dòlars o
 • 5 per cent del menor dels ingressos o del patrimoni net anuals de l’inversor.
 • Si tant els ingressos anuals com el patrimoni net són iguals o superiors a 107.000 dòlars, el límit de l’inversor és el 10 per cent del menor dels seus ingressos anuals o del seu patrimoni net.
 • Durant el període de dotze mesos, l’import total dels títols venuts a un inversor a través de totes les ofertes de finançament participatiu de la regulació no pot superar els 107.000 dòlars, independentment dels ingressos o del valor net de l’inversor.

Es permet als cònjuges calcular conjuntament el seu patrimoni net i els seus ingressos anuals. Aquest gràfic il·lustra alguns exemples dels límits de la inversió:

Inversor

Renda anual

Inversor

Patrimoni net

Càlcul Límit d’inversió[4]
30.000 dòlars 105.000 dòlars Més de 2.200 dòlars o un 5% de 30.000 dòlars (1.500 dòlars) 2.200 dòlars
150.000 dòlars 80.000 dòlars Més de 2.200 dòlars o un 5% de 80.000 dòlars (4.000 dòlars) 4.000 dòlars
150.000 dòlars 107.000 dòlars 10% de 107.000 dòlars (10.700 dòlars) 10.700 dòlars
200.000 dòlars 900.000 dòlars 10% de 200.000 dòlars (20.000 dòlars) 20.000 dòlars
1.200.000 dòlars 2.000.000 de dòlars 10% de 1.200.000 dòlars (120.000 dòlars), subjecte a un límit de 107.000 dòlars 107.000 dòlars

Resum:

Tot i que aquest desglossament pot oferir certa claredat sobre el tema, com es pot veure, les regulacions de la SEC són complicades i és important contractar un professional del dret. La informació d’aquesta pàgina només té finalitats d’entreteniment i no s’ha d’interpretar com a assessorament legal.

Si opteu per llançar una STO, podeu optar per una de les excepcions anteriors o estructurar-la d’una manera diferent que compleixi la llei..

A continuació es mostra una llista de les empreses que actualment col·laboren amb aquest procés:

Empresa: Lloc web: Ubicació:
BX3 Capital www.bx3.io 261 Madison Avenue, Nova York, NY 10016
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map