Connecticut Propietats immobiliàries cedides per REINNO

Connecticut s’ha convertit recentment en la llar d’una de les primeres propietats comercials a sotmetre’s a tokenització als Estats Units.

REINNO, especialistes en tokenització immobiliària, acaba d’anunciar la creació i emissió amb èxit de fitxes de seguretat, representatives d’aquesta propietat; Un procés que va demostrar clarament el que REINNO és capaç d’oferir als seus clients.

Instrument de deute

Tot i que el sector dels valors digitals encara és jove, hem vist que s’han simbolitzat diverses propietats, tant residencials com comercials. Això ha proporcionat als inversors acreditats de tot el món accés a oportunitats potencialment lucratives que d’una altra manera no tindrien.

Tanmateix, en aquest cas concret, els propietaris de la propietat de 2,5 milions de dòlars que han estat sotmesos a tokenització no tenen intenció de vendre la seva propietat. Més aviat buscaven un préstec.

De manera similar a empreses com BlockFi i Celsius, REINNO pot proporcionar préstecs de capital als prestataris prenent a canvi alguna forma de garantia. Pel que fa a aquesta propietat amb seu a Connecticut, es va utilitzar un procés de diversos passos per facilitar aquest préstec.

  1. REINNO va simbolitzar la totalitat de la propietat comercial.
  2. Ara els propietaris poden escollir tantes fitxes necessàries per utilitzar-les com a penyora / garantia del préstec de capital desitjat.
  3. REINNO facilita el préstec, estructurat en funció de la seva avaluació de riscos única

Naturalment, cadascuna d’aquestes empreses que ofereixen préstecs utilitzen models de risc únics a l’hora d’avaluar un préstec potencial, ja que els actius que es presenten com a garantia difereixen molt.

REINNO préstecs instantanisREINNO préstecs instantanis

Mireu aquest vídeo a YouTube

Avantatges únics

En estructurar la tokenització de tal manera, els prestataris / propietaris es beneficiaran en múltiples fronts.

Tot i que, òbviament, encara estan pendents de la devolució del préstec, més els interessos, els prestataris poden esperar de beneficiar-se de:

  • Augment de la taxa d’aprovació
  • Flexibilitat estructurant

En declaracions amb el conseller delegat de REINNO, Viktor Viktorov, afirma que gran part d’aquesta flexibilitat es deu al fet que els prestataris poden triar quina de les seves propietats, ara simbolitzades, voldrien presentar com a garantia.

Amb la tokenització per facilitar un préstec, això també significa que no calia cap STO, ja que el finançament es gestionava internament. Això agilita molt el procés d’obtenció de capital i estalvia diners per a ofertes com aquesta.


Quan tot està dit, amb la devolució del préstec, es retornen les garanties i el prestatari ha conservat el seu actiu.

Comentari

En anunciar la simbolització de l’esmentada propietat, els cofundadors de REINNO es van dedicar el temps a compartir els seus pensaments.

Viktor Viktorov, conseller delegat & Va afirmar el cofundador de REINNO,

“Aquí és on destaca REINNO. A diferència dels seus competidors, REINNO proporciona no només tokenització, sinó també serveis addicionals, des del compliment normatiu i l’estructura legal fins als préstecs contra fitxes immobiliàries per crear liquiditat ”

Va afirmar Barry Monies, cofundador de REINNO,

“Gràcies a la tokenització i a la nostra plataforma de préstecs propietària, aprofitar una inversió de renda variable i comprometre’s amb tokens a prendre un préstec és possible en pocs minuts … A més, la propietat fraccionada fa possible l’ús d’una part de tokens com a garantia en lloc de posar un embargament tota la propietat “.

Fons de 105 milions de dòlars

El desenvolupament que es parla avui d’avui arriba a la llum del primer fons de 105 milions de dòlars de REINNO, anunciat a finals de gener de 2020 juntament amb REI Capital Growth.

Es tractava d’un fons que s’estructurava de manera que proporcionés als inversors l’accés a la renda variable o al deute en un fons format per diverses peces de béns arrels dels Estats Units..

Els inversors estaran encantats de saber que REINNO ha aconseguit establir una associació amb l’intercanvi de signes de seguretat ‘ADAX’. En fer-ho, es beneficiaran de la tan buscada liquiditat que sovint s’associa / promet amb fitxes de seguretat.

Afirma Viktor Viktorov, conseller delegat de REINNO,

“… Estem encantats d’haver-nos associat amb un intercanvi de fitxes de seguretat totalment regulat per crear una major liquiditat per als inversors”.

STO de 105 milions de dòlars de REI Tokenized per REINNO

REINNO

Fundada el 2019, REINNO manté operacions a Connecticut. L’equip darrere de REINNO ha desenvolupat una plataforma i una sèrie de serveis que combinen béns immobles amb tokenització.

Actualment, el CEO, Viktor Viktorov, supervisa les operacions de la companyia.

A altres notícies

Connecticut no és l’única regió que comença a veure els beneficis de la tokenització immobiliària. Per exemple, hem vist que la pràctica augmentava a Europa i, més recentment, a l’Àfrica. Consulteu l’article següent per obtenir més informació sobre com es pot beneficiar Àfrica de la simbolització de béns immobles.

Flyt Property porta la primera STO immobiliària tokenitzada a Àfrica

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map