XinFin: el mercat de finançament basat en Ethereum

Des que Bitcoin va atreure l’atenció generalitzada, molts empresaris es van centrar a obrir un negoci a la indústria de les criptomonedes, coneguda com fintech. Ethereum va ser probablement l’altcoin amb més èxit en introduir el terme de contractes intel·ligents . Mitjançant els contractes intel·ligents d’Ethereum, van néixer molts nous monedes alternatius, cadascun basat en el mateix principi, orientat a un nínxol especial..

Un dels més prometedors és Xinfin. Xinfin vol crear un mercat institucional sobre la cadena de blocs d’etereu amb la finalitat de resoldre problemes del món real de la indústria financera. A més, volen fer-ho integrant l’ús del contracte intel·ligent entre compradors, venedors i financers, oferint pagaments instantanis i liquidacions mitjançant el seu token natiu: XDC.

L’equip de XinFin ha enumerat quatre avantatges específics que els diferencien:

  • El seu mercat està dissenyat per resoldre tots els assentaments transfronterers a l’instant mitjançant el seu mecanisme, mitjançant el testimoni XDC natiu.
  • Qualsevol contracte del món real serà mapejat per contractes intel·ligents.
  • El seu testimoni XDC s’utilitzarà per incentivar els financers a finançar projectes
  • Volen construir un intercanvi de renda variable sobre XDC, especialment per a projectes que vulguin captar capital.

El que més em va cridar l’atenció va ser el terme financer. Fins al 25% de les monedes de la seva cadena de blocs es premiaran als financers com a recompensa / devolució en efectiu per finançar determinats projectes d’infraestructura. D’aquesta manera, un inversor estarà motivat per invertir en un projecte determinat i també obtindrà un benefici decent amb el pas del temps. Podeu llegir més sobre aquest concert al seu Resum executiu

Vaig parlar amb Alex Mathbeck de xinfin.org sobre algunes de les meves preguntes sobre aquest projecte:

1) Quina és la missió de XinFin? 

            La missió de Xinfin és oferir blockchain de qualitat empresarial que solucioni problemes del món real amb solucions reals i transaccions reals. Una gran part de les fitxes Xinfin XDC es destinen al finançament de projectes d’infraestructura pública dissenyats per tenir connectivitat al núvol per a pagaments i liquidacions..

2) Es pot minar XinFin?

XinFin no es pot extreure públicament. XinFin utilitza proves de mineria d’estacs i per ser un node mestre a Xinfin hi ha un procés d’avaluació. Els nodes mestres treballen en el nombre de XDC que es conserva com a dipòsit a la cadena de blocs Xinfin.org. El 90% de les fitxes XDC minades es mantenen en dipòsit i es queden bloquejades fins que es lliuren els resultats.

3) L’organització XinFin manté alguna quantitat de monedes o totes les monedes es distribueixen a la comunitat?

            El 20% de les fitxes es distribueixen a la fundació Xinfin.org que representa la comunitat Xinfin. Exchange Infinite, que és una organització centrada en el negoci, té el 17% dels tokens que es vendran periòdicament per satisfer els requisits de despesa de l’organització. El 5% s’ofereix en pre-ICO, el 5% s’ofereix en ICO i un altre 7% per fer front a totes les despeses futures del dia a dia de l’organització. El 90% de les fitxes XDC pre-minades es mantenen en dipòsit i estan bloquejades fins que es lliurin els resultats.

4) Hi ha alguna cosa relacionada entre XDC de XinFin i Xedoscoin (XDC) del 2014?

            Xinfin XDC és un nou token de criptografia. XedosCoin és una moneda morta i desapareguda i Xinfin.org no té cap relació amb aquesta moneda. Actualment, ens comuniquem amb els intercanvis per assignar XDC com a codi d’actiu per a Xinfin.org XDC. XDC significa eXchange Infinite Development Contract, Xinfin XDC o simplement XDC.

Probablement us preguntareu per què XDC funcionaria a la seva pròpia xarxa privada destruïda. Bàsicament, volen reduir el temps de latència de blocs públics com Bitcoin, Ethereum i els altres executant el seu XDC en una xarxa privada distribuïda que l’arquitectura permetrà completar una transacció en un màxim de 5 segons [].

En cas que us interessi el XDC i hi creieu, crec que ara és un bon moment per invertir-hi, ja que tenen el 5% de l’oferta total com a oferta prèvia a l’ICO a inversors privats. Fins i tot si no teniu una gran quantitat de diners, un XDC té un valor de 0,0003 $, cosa que el fa perfecte per a una inversió molt llarga. Si Bitcoin passés d’uns quants centaus de dòlar a 2800 dòlars i Ethereum d’1 a 200 dòlars en menys d’un any, estic segur que XDC podria arribar un any després del seu llançament a almenys 0,03 dòlars, proporcionant-vos un ROI decent. Tanmateix, si inverteu, tingueu en compte que aquestes són només les meves pròpies opinions i no un consell financer, així que invertiu amb precaució. Però si no esteu pacient, podeu trobar-ne la cartera aquí, que us permet comprar XDC mitjançant Bitcoin / Ethereum.

El concepte de Xinfin és fantàstic, però hi ha un llarg camí des del concepte fins a la implementació. Espero que aconsegueixin crear un Llibre blanc i posar en pràctica la seva idea.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner