Un gir de la moneda: LyCI vs. LyCI curt

Amb el recent llançament de LyCI curt, combinat amb LyCI—I els seus derivats Smart i Pay LyCILykke ara ofereix totes les opcions per beneficiar-se de qualsevol tipus de moviment de mercat, tant alcista com baixista.

Short LyCI es comporta com un “antiíndex” i aposta contra els 25 millors projectes de blockchain per capitalització de mercat. Quan el rendiment del mercat és negatiu, Short LyCI obté beneficis. Permet als titulars cobrar l’expectativa d’un mercat de criptografia en declivi mentre es diversifica a través dels principals indicadors del mercat.

Fins al 28 d’octubre teniu l’oportunitat única de provar Short LyCI sense comprar-lo: si obteniu l’aprovació KYC a Lykke Exchange, podreu obtenir automàticament un certificat sorteig amb premis pagats en Short LyCI!

Tornant al tema, examinem alguns escenaris oposats on aquests instruments únics poden ser útils.

LyCI, Bulls i HODLers s’alegren!

L’atractiu de les criptomonedes i la tecnologia blockchain és evident per a la majoria de persones interessades en el tema. El consens entre comerciants i inversors és que assistim al naixement d’una força disruptiva, que podria tenir un paper important en la remodelació de tot tipus d’indústries en els propers anys. Per als “maximalistes” de Bitcoin, per exemple, la creació d’actius “diners sòlids” inspirats en recursos salvatges i no censurables, censurables, segurs i econòmics austríacs és un somni fet realitat. Bitcoin reforça moltes més funcions de les comentades anteriorment, però sembla que es convertirà en un substitut del molest i obsolet estàndard d’or. Al cap i a la fi, Bitcoin, a més dels avantatges esmentats anteriorment, és objectivament més fàcil de dividir, transferir i mantenir la custòdia que l’or i altres metalls preciosos similars, sens dubte no és una cosa fàcil.

Però LyCI també fa un seguiment de molts altres actius, des de plataformes de contractes intel·ligents, inclosos Ethereum i les seves fitxes de seguretat / utilitat, estables, tot tipus d’actius digitalitzats i l’emocionant moviment DeFI (Finances Descentralitzades) fins a criptomonedes centrades en la privadesa i projectes amb diferents tipus de mecanismes de consens des de PoW, com PoS i DPoS.

Per últim, la situació financera i global actual no inspira molta confiança i els inversors comencen ràpidament a reconèixer un possible canvi de paradigma. Des de bons públics de rendibilitat negativa fins a una inflació implacable disfressada de relaxació quantitativa dels bancs centrals de tot el món, tant les institucions com els inversors minoristes semblen desitjar alguna cosa diferent i emocionant..

Curt LyCI i The Land of Bears

Per efervescent que sigui la indústria i el mercat de les criptogràfiques, també està força exposat a molts tipus d’esdeveniments negatius. En un tancar i obrir d’ulls, un contracte intel·ligent sobre DeFI podria fracassar, col·lapsant tot el sector com una casa de cartes, de la mateixa manera que l’anterior hack DAO el 2016. Les preocupacions reguladores també comencen a avançar cap a escenaris aterridors. les monedes de privadesa, per exemple, s’enfronten a una pressió creixent, amb la retirada com a mètode per evitar les sancions dels intercanvis a tot el món. Les regulacions KYC / AML també s’estrenyen, alguns rumors revelen que la propera onada tindrà com a objectiu desenvolupadors de codi obert i fins i tot carteres de maquinari.

Malauradament i, de vegades, no es demana que la mala premsa sigui també un altre factor que les criptomonedes encara no han estat capaces d’eliminar, després dels dies de la Ruta de la Seda, juntament amb els habituals hacks d’intercanvi, esquemes piramidals i informes d’escàndols. També hi ha la qüestió (fins ara) dels esforços d’escala fallida i, per tant, d’adopció a tot el món pobra o insignificant.

A més, una altra creença recent i popular sosté que l’inici del comerç de futurs, primer CME —i recentment BAKKT—, va afectar l’escena d’una manera negativa, donant a actors poderosos instruments més sofisticats i segurs per reduir el mercat..

Cap o cues?

Tot i que podria ser temptador concloure que els mercats estan condemnats a la irracionalitat i al caos aleatori, això no és del tot correcte. Les criptomonedes, tot i que teòricament tenen un potencial il·limitat, encara formen part d’una indústria immadura. La volatilitat és un reflex directe de la seva fragilitat. Qualsevol esdeveniment important té un fort efecte marcat, potser en reaccions excessives, que polaritzen ràpidament les opinions.

I, tot i que aquestes condicions poden semblar aterradores per a molts, són bastant lògics en els nostres dies. Tant LyCI com Short LyCI representen eines úniques, que protegeixen i ofereixen comoditat a les persones prou valentes per aprofitar l’oportunitat que ens ocupa..


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map