TrustSwap: evolució i actualització de la manera de processar transaccions DeFi

TrustSwap està a l’avantguarda de la Mercat de finances descentralitzades (DeFi) en termes d’innovació, seguretat i serveis. Actualment, l’empresa és una de les formes més fàcils per als usuaris i inversors de fer transaccions criptogràfiques segures i ràpides sense haver de dependre d’un intermediari de confiança..

transaccions de confiança de confiança

Fons d’intercanvi de confiança

L’empresa va ser creada per l’actual CEO Jeff Kirdeikis, qui explica que el període d’oferta inicial de monedes (ICO) per a criptomonedes es va veure afectat per les altes tarifes dels advocats i els problemes de bombardeig i descàrrega amb tokens.

Quan una empresa de capital risc invertia en un projecte de criptografia amb un descompte, l’empresa que venia les fitxes s’ha d’assegurar que les monedes no es vendrien immediatament després, xocant el preu de la fitxa al mercat. Tot i que els advocats podrien resoldre aquest problema amb una quota del 5% al ​​10%, Kirdeikis va considerar que podria haver-hi una solució més barata per a aquest problema..

Per això, se li va acudir la idea d’un servei de contractes intel·ligents que permetés els pagaments basats en el temps. Aquesta solució ajudaria a reduir l’efecte negatiu de les empreses de capital de risc que venen les monedes que van adquirir amb descompte a preus de mercat, produint una caiguda al mercat.

Descripció de les funcions clau de TrustSwap

La plataforma TrustSwap permet als usuaris bàsicament intercanviar diners d’una manera fiable i segura. Els usuaris poden estar 100% segurs que els pagaments es processaran correctament i en un moment exacte de manera totalment automatitzada. Això soluciona molts problemes del mercat que afectaven els usuaris i les empreses.

Els usuaris també poden dividir els seus pagaments i utilitzar dates diferents per enviar aquests fons. Val la pena tenir en compte que TrustSwap treballa actualment amb totes les monedes basades en Ethereum disponibles al mercat, incloses les estables com True USD (TUSD) i DAI, entre d’altres..

Hi ha diverses empreses de divises virtuals que actualment treballen amb stablecoins i paguen clients i treballadors en aquestes stablecoins. Per això, és certament important la feina que TrustSwap està realitzant actualment amb els seus serveis i funcions.

Confieu en les funcions clau d'intercanvi

Manera de treballar TrustSwap

Aquesta plataforma funcionarà d’una manera molt senzilla i senzilla perquè les empreses puguin enviar i rebre pagaments sense haver de dependre d’un tercer de confiança. En utilitzar aquesta plataforma, l’usuari haurà de seleccionar l’import a pagar, el nombre de pagaments a realitzar i els destinataris dels pagaments..

Hi ha moltes empreses i casos d’ús relacionats amb Trust Swap. Sens dubte, això revolucionarà el mercat de DeFi i permetria a les empreses reduir el seu temps de processament de pagaments. L’automatització dels processos també és una manera important d’estandarditzar la manera de treballar de les empreses i les empreses emergents, millorant l’eficiència i la productivitat.

Casos d’ús de TrustSwap


Actualment, l’empresa ofereix un gran nombre de casos d’ús que facilitarien la gestió dels seus fons per a empreses i inversors.

Un d’ells està relacionat amb fitxes bloquejades pel temps. És possible bloquejar els tokens fundadors i empleats en un calendari de llançaments basat en el temps per ajudar a augmentar la confiança entre inversors i usuaris.

Moltes ICO i ofertes d’intercanvi inicial (IEO) podrien desbloquejar les fitxes que van crear i simplement transferir-les a usuaris, fundadors i molt més. Això podria ser una cosa negativa per als inversors que busquen transparència en la forma de processar els pagaments i les transferències.

TrustSwap resol aquest problema en permetre als inventors tenir un calendari clar sobre com es processarien els pagaments des dels creadors de fitxes als fundadors i altres participants.

El Voluntat instantània l’execució us permetria crear un contracte intel·ligent que enviaria els fons que teniu als vostres éssers estimats una vegada que moriu. Tot i que això és definitivament trist per parlar, és molt important saber que els fons que tenim no acabaran desapareixent.

Un dels exemples que podem esmentar en els darrers anys va ser el tema que va afectar el Quadriga CX Intercanvi de criptomonedes. L’intercanvi va informar el gener del 2020 que el propietari de la plataforma Gerald Cotten va morir a causa d’una malaltia que l’afectava.

El principal problema que va afectar els usuaris va ser el fet que el senyor Cotten era l’única persona amb informació sobre les claus privades de l’intercanvi de criptomonedes i els fons que tenia l’empresa. Fins al dia d’avui no hi havia informació sobre quina podria ser la clau privada dels fons que tenia l’empresa ni quines carteres feien servir la plataforma.

TrustSwap està treballant perquè aquests problemes no es tornin a produir. Si les empreses i els usuaris prenen les mesures necessàries per gestionar adequadament els seus fons, TrustSwap està preparat per proporcionar la infraestructura necessària per alimentar aquests pagaments..

A més, TrustSwap també està treballant mensual i setmanal subscripcions. En utilitzar la plataforma, els usuaris poden configurar i pagar fàcilment les subscripcions mitjançant la seva criptomoneda preferida al mercat. Tot i que avui dia certament no és possible automatitzar els pagaments de criptografia en plataformes tradicionals, TrustSwap està preparat per fer-ho possible.

D’aquesta manera es reduirien les hores necessàries per realitzar els pagaments de les vostres subscripcions o de les transaccions mensuals i periòdiques que les empreses o usuaris individuals han de fer a tercers.

A més, TrustSwap ho permet pagaments automatitzats dels empleats. Aquesta és una de les coses més importants relacionades amb TrustSwap i com està ajudant les startups de criptografia a millorar els seus estàndards i fer més eficaços els seus processos..

La nòmina de vegades és una cosa que fa temps i costosa per a les empreses. A les criptomonedes, les coses poden esdevenir més tedioses a causa del gran nombre de comptes que s’han d’afegir, de les quantitats que cal revisar i molt més.

Amb TrustSwap, és possible reduir la dependència de sistemes de nòmines antics i antics. Mitjançant l’ús de contractes intel·ligents i tecnologia blockchain, sens dubte és possible fer els pagaments més estandarditzats, ràpids i senzills.

Finalment, aquesta plataforma ho permet regals i pagaments instantanis. Els fons es poden enviar d’un pare a un fill que actualment rep una bonificació setmanal. Alhora, és possible que els nens rebin un regal perquè és el seu aniversari o simplement perquè s’ho mereixen després d’ajudar a casa.

funcions de canvi de confiança: pagaments automatitzats dels empleats

Intercanvis segurs de dues parts amb contractes intel·ligents

Els contractes intel·ligents que utilitza TrustSwap també són molt útils per fer operacions instantànies i de confiança amb qualsevol persona del món. Si heu trobat una persona que ven una moneda virtual per un preu específic i voleu estar segurs que rebrà els fons, TrustSwap ho farà segur i ràpid.

La plataforma us permetrà establir els fons que voleu enviar per a les criptomonedes adquirides i haureu d’esperar que l’altre usuari dipositi els fons. Un cop ambdues parts arribin a un acord, els fons es processaran immediatament i sense problemes.

Això pot fer que els usuaris rebin els fons que esperaven molt ràpidament i fàcilment sense confiar en un tercer ni en un intermediari. TrustSwap fa que sigui millor i més fàcil gestionar els vostres fons, intercanviar criptomonedes i gestionar diners amb un desconegut o persones que no coneixeu.

exemple de pagaments de permuta fiduciària

Comprensió dels serveis TrustSwap

TrustSwap pot ser molt útil per realitzar transferències segures, lliures de temps i de baixes taxes. Com hem esmentat a les seccions anteriors, això facilitarà les empreses i usuaris que gestionin els pagaments amb criptografia periòdicament..

Un dels exemples que dóna la companyia és una empresa que vol vendre fitxes a un gran inversor en criptografia. La companyia rep una oferta per vendre 5.000 fitxes per 100.000 dòlars. Per descomptat, la firma vol estar segura que rebrà els fons proposats pels inversors. Tot i això, no és possible saber si això passarà.

És per això que TrustSwap ho fa més fàcil i elimina l’intermediari. Amb aquesta plataforma, l’empresa pot enviar els tokens, que s’alliberarien un cop s’enviïn també els 100.000 dòlars. Això farà que sigui més fàcil i ràpid per a tothom que participa en la transacció.

A més, la companyia vol evitar una venda massiva de les 5.000 fitxes adquirides amb descompte. Amb la plataforma TrustSwap, és possible establir un contracte que alliberaria els fons lentament a l’inversor. D’aquesta manera, és possible que l’empresa estigui segura que no hi haurà un curt curt al mercat lliure.

Finalment, TrustSwap funciona amb taxes molt baixes. Tot i que els advocats i els intermediaris tradicionals poden ocupar fins al 5% o el 10% dels fons tramitats, TrustSwap funciona amb un 1% de comissió i un 0,5% de comissió si el comerç es fa amb el testimoni SWAP creat per l’empresa..

Comprensió del testimoni SWAP

L’ecosistema TrustSwap funciona amb el testimoni TrustSwap que farà que sigui molt més eficient per a les parts implicades en un comerç per processar-lo.

El testimoni SWAP creat per l’empresa té un gran nombre de funcions que es poden reflectir en la seva governança, recompenses de participació, reducció de comissions i estabilitat, entre altres coses. Els usuaris que posseeixen els tokens SWAP poden convertir-se en votants de les decisions de governança de la plataforma que configuraran el futur de l’ecosistema.

Els titulars de SWAP segurament voldran formar part d’un ecosistema que creix contínuament. Sens dubte, se’ls incentivarà a expandir l’ecosistema i fer-lo més eficient al llarg del temps. Si es comportessin de manera inadequada, els resultats serien definitivament negatius per a ells, eliminant els guanys a curt termini que poguessin obtenir per comportar-se de manera incorrecta.

Aquestes fitxes tenen un esquema deflacionari en què cada vegada que hi ha un permutament a la plataforma mitjançant aquests fons, es cremaran, reduint l’oferta total de fitxes SWAP. Això significa que amb el pas del temps hi haurà menys fitxes SWAP disponibles al mercat.

Diverses criptomonedes han implementat aquest esquema deflacionari, que permet als usuaris guanyar valor mentre mantenen la criptomoneda i veuen com la seva oferta total es redueix amb el pas del temps. Hi haurà 100.000.000 de tokens SWAP que seran emesos per TrustSwap.

A més, aquells que utilitzen els tokens SWAP per realitzar pagaments i realitzar transaccions rebran un descompte del 50% sobre les comissions que paguen. Si utilitzen qualsevol altra criptomoneda per realitzar la transferència, hauran de pagar una tarifa de l’1% en lloc de l’opció reduïda del 0,5% que posa a disposició el testimoni SWAP.

Quant a les recompenses que els usuaris poden rebre mentre mantenen la moneda, TrustSwap ha inclòs Staking. La participació és la paraula que descriu l’activitat de mantenir una criptomoneda, protegir la xarxa i rebre recompenses per fer-ho. Participareu no només en el procés de governança de la xarxa TrustSwap, sinó que també rebrà recompenses de participació.

Els beneficis que rebran les apostes provenen de les transaccions que es produeixen entre les parts que utilitzen el testimoni SWAP. Les entitats i proveïdors de liquiditat rebran el 80% de les comissions de transacció, mentre que es cremarà el 10% de les comissions per processar una transacció. Aquesta és la millor manera d’incentivar els grups d’interès, la participació en la governança i els usuaris que vulguin ser inversors a llarg termini en la criptomoneda TrustSwap..

La distribució de les fitxes serà del 60% per a l’oferta inicial de liquiditat, del 20% per a l’equip i del 20% per a màrqueting, desenvolupament, recompenses i llançaments aeris.

liquiditat inicial swap de confiança

L’equip ha llançat l’oferta inicial de liquiditat el juny del 2020 i el testnet es completarà a principis d’agost. També estan planejant un llançament complet durant l’agost, que ja demostra que la companyia està fent tot el possible per fer-la ràpida i fluida per als inversors..

També tenen previst llançar la integració entre cadenes, afegir NFT, fitxes de seguretat i actius tokenitzats, comprar i rebre i moltes altres coses, com ara DEX amb intercanvi de palanquejament i molt més. El projecte està clarament en expansió i està fent tot el possible per oferir millors solucions als usuaris i inversors del mercat de criptomonedes.

Conclusió

TrustSwap és una empresa revolucionària del mercat de les finances descentralitzades que facilitarà els pagaments mitjançant monedes digitals. Les empreses, usuaris i empreses poden començar a utilitzar la plataforma TrustSwap per processar els pagaments d’una manera ràpida i segura.

El testimoni SWAP recompensarà els usuaris que apostin per les seves monedes. A més, el sistema de governança i els aspectes deflacionistes dels tokens SWAP faran que sigui molt atractiu per als inversors la participació en l’economia TrustSwap.

En llançar una oferta inicial de liquiditat, TrustSwap serà una de les empreses més útils per als comerciants i usuaris que vulguin processar pagaments regulars i que no vulguin dependre d’un tercer de confiança.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map