Tot el que heu de saber sobre ICON (ICX) Airdrop

Què és ICON (ICX)?

ICON (ICX), una plataforma massiva que permet a diverses cadenes de blocs interactuar entre si mitjançant contractes intel·ligents. El projecte té com a objectiu connectar el món, construint una de les xarxes descentralitzades més grans del món.

L’equip té un parell de coses a la màniga durant les properes setmanes i recentment han fet un anunci públic sobre els seus plans pel que fa al nou testimoni ICX carteres d’emmagatzematge. L’equip també planeja llançar fitxes a adreces verificades.

Com rebre el token Airdrop ICON (ICX)

ICONA està configurat per donar fitxes ICX gratuïtes en un Airdrop als usuaris de carteres ICONex ICX. S’han enviat correus electrònics a aquells que compleixen els requisits per al llançament aeri.

Es va utilitzar una empresa d’enquestes per recopilar la informació necessària per al llançament aeri i s’ha enviat un correu electrònic [correu electrònic protegit] a través de research.net ”.

Fitxes ICX que es distribuiran a l’aeroport seran les principals monedes ICX netes i no les fitxes ERC20, i només es podran rebre a través de la cartera ICONex ICX. Després d’un simple procés de verificació, l’enviament de llançament s’enviarà aquest mes.

L’equip ICON mai no demanarà claus privades a les persones abans de poder obtenir les seves fitxes gratuïtes. Si algú qualificat per al llançament aeri no veu correu, l’usuari hauria de comprovar la carpeta brossa o les pestanyes de promoció. Si encara no es veu, utilitzeu aquest enllaç per deixar la informació amb l’equip.

Cartera ICONex: cartera compatible per a Airdrop

La cartera oficial de la criptomoneda ICX, la Cartera ICONex s’allibera oficialment. La cartera està disponible com a extensió del navegador Google Chrome per a usuaris de PC. Es diu que les versions d’Android i iOS es publicaran aviat.

La cartera inclou funcions com la transferència, l’emmagatzematge i la còpia de seguretat de llavors. Tot i això, la cartera només emmagatzema les fitxes de xarxa principals ICX i no les fitxes ERC20.

El Fitxes ICON (ICX) en circulació són Fitxes ERC20 i es pot transferir al fitxer Cartera ICONex enviant fitxes a una adreça de cartera ETH.

Per accedir a la cartera, clica aquí. Fer clic a “Cartera“A la part superior i aneu a la pàgina de l’extensió de Chrome. Feu clic a “Afegeix a Chrome“Botó a l’extrem superior dret.

Clica aquí per veure la guia completa sobre com configurar la cartera ICONex.

ICON ICX Token Swap

Actualment, l’equip prepara la permuta ERC20 per a l’intercanvi de monedes ICX. No s’ha anunciat l’hora exacta, però està previst que passi en algun moment del març del 2018.

Després d’iniciar el procés d’intercanvi de tokens, es poden utilitzar els tokens ICX ERC20 per fer transaccions. Després de diversos mesos d’anuncis sobre l’intercanvi de fitxes, les fitxes ERC20 es cremarien i ja no es podrien utilitzar.

L’equip promet deixar temps suficient perquè tothom pugui canviar les vostres fitxes ERC20 per monedes ICX abans de cremar-les.

Intercanvis a la fitxa ICON (ICX)

El Testimoni ICON (ICX) ha estat inclòs a la llista Bithumb Exchange i aviat serà al Canvi Upbit real aviat.

A part del llançament per l ‘aire Equip ICON, n’hi haurà un altre Esdeveniment ICON Airdrop per donar les gràcies als membres de l’intercanvi de Bithumb.

L’intercanvi mundial de criptomonedes, Bithumb, va incloure l’ICX per celebrar el llançament de la plataforma Bithumb Pro.

“Mitjançant la deliberació del Comitè deliberatiu de criptomonedes Bithumb, llistem ICON (ICX) anomenada” Versió coreana de l’ETH “i destaca en el projecte intercatenari”.

L’intercanvi llançaria les fitxes ICON en dos esdeveniments diferents.

Esdeveniment 1: canvieu i obteniu ICON Airdrop

Els membres de Bithumb que operin 1.000.000 de guanys o més dins del període de l’esdeveniment compleixen els requisits per a aquesta etapa de llançament a l’aeroport.

L’esdeveniment és aguantar Dimecres 21 de març de 2018 a diumenge 25 de març de 2018.

La distribució del testimoni es basaria en el període d’inscripció dels membres.

  • Si us registreu a partir de 3 anys, obtindreu una recompensa de 20 tokens ICX.
  • Entre 1 i 3 anys obté una recompensa de 10 token ICX.
  • De 6 mesos a 1 any obté una recompensa de 5 token ICX.
  • Els comptes de menys de 6 mesos obtenen 2 tokens ICX.

Airdrop està programat per al Divendres 6 d’abril de 2018.

2n esdeveniment: ingressar i canviar i obtenir l’1% del dipòsit

Això està obert a tots els membres.

L’esdeveniment també tindrà lloc entre Dimecres 21 de març de 2018 i diumenge 25 de març de 2018.

Hi haurà una devolució de l’1% de tots els dipòsits de tokens ICON a la borsa durant el període esmentat.

Tot el que cal és crear una adreça a l’intercanvi, fer un ingrés i esperar la vostra recompensa.

Airdrop està programat per a Divendres 6 d’abril de 2018 també.

Podeu trobar més detalls sobre aquest esdeveniment al lloc web oficial de Bithumb.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner