Top 5 dels projectes més prometedors de Binance Smart Chain

Hi ha diferents projectes que comencen a expandir-se a la cadena intel·ligent Binance (BSC). Aquesta xarxa blockchain s’ha creat per tal d’oferir als usuaris i desenvolupadors serveis més eficients, ràpids i fiables que els blockchains tradicionals. 

És per això que hem decidit crear aquesta guia dels 5 projectes més prometedors de la cadena intel·ligent Binance. El mercat de les finances descentralitzades (DeFi) ha anat creixent al llarg del 2020 i això es pot comprovar en un gran nombre de nous projectes llançats. 

PancakeSwap

PancakeSwap és un intercanvi descentralitzat (DEX) que s’executa a la part superior del BSC. Tot i això, aquesta plataforma funciona no només com a DEX, sinó també com a proveïdor de serveis de finançament descentralitzat (DeFi). 

Algunes de les funcions que ofereix PancakeSwap actualment inclouen el comerç, guanyar interès en diferents granges de rendiment i participar a la loteria PancakeSwap. 

La plataforma de negociació funciona com un fabricant de mercats automatitzat (AMM) que permet als usuaris intercanviar les seves monedes mitjançant el BSC. Això és similar al funcionament de DEX a la part superior de la xarxa Ethereum (ETH). La principal diferència és que la cadena Binance és molt més eficient en termes de comissions i temps de transacció. 

La solució Earn ajudarà els usuaris a guanyar la criptomoneda CAKE. Això es pot aconseguir participant en granges de rendiments, estacades i també grups de xarop. Syrup Pools permet als projectes distribuir una porció a les seves fitxes als titulars de fitxes CAKE. 

Finalment, la loteria PancakeSwap permet als usuaris fer coincidir 4 números als bitllets que han comprat i guanyar el 50% de la totalitat de la loteria. Tanmateix, també es garanteix que els usuaris que coincideixin amb 2 o més números en la posició correcta obtinguin una recompensa. 

L’última setmana, PancakeSwap ho ha fet enregistrat 34,44.000 usuaris que van gestionar un volum de 106 milions de dòlars. A més, s’han processat 64.910 transaccions mitjançant PancakeSwap. Avui en dia, aquest és el projecte més gran que s’executa a la part superior de la xarxa Binance Smart Chain. 

Intercanvi de Pancacke

BSCex

BSCex és un nou intercanvi de criptomonedes descentralitzat que vol fer que els serveis fora de cadena de Binance estiguin disponibles a la cadena de blocs. A més, l’equip darrere de BSCex també treballa per promoure moltes funcions del mercat DeFi per proporcionar als usuaris avantatges econòmics. 

BSCex funciona aplicant una tecnologia anomenada Cross Liquidity Layer 2. D’aquesta manera, és possible utilitzar la liquiditat de diferents màquines automàtiques del BSC per tal d’oferir als usuaris serveis de liquiditat i rendiment agrícola encara millors per als comerciants.. 

Alguns dels serveis que ofereix BSCex inclouen SwapX, Launchpad, LaunchpoolX i DexX. SwapX és el producte clau que ofereix l’ecosistema BSCex. Funciona com a Liquid Swap de Binance, però ofereix solucions i opcions molt més avançades per als usuaris. A més, SwapX admet altres estables i actius digitals, cosa que el fa més accessible per a tothom. 

Com suggereixen els noms, LaunchpadX i LaunchpoolX representen les solucions d’intercanvi de Binance però a la cadena de blocs. Mitjançant l’ús de LaunchpadX, els usuaris poden recaptar fons fàcilment mitjançant Ofertes Inital Dex (IDO). LaunchpoolX permet als inversors utilitzar fitxes per cultivar noves fitxes de forma gratuïta. D’aquesta manera, es premiarien els usuaris amb monedes recents que es podran canviar posteriorment. 


El DexX és l’intercanvi criptogràfic descentralitzat que utilitza l’última tecnologia per obtenir la millor liquiditat per als comerciants. Això permetria als usuaris tenir les funcions d’un intercanvi centralitzat i una àmplia gamma d’ordres del mercat. 

Lloc web oficial de BSCex

Venus

El Protocol de Venus és el segon dels 5 millors projectes més prometedors de Binance Smart Chain. Venus funciona com un sistema algorítmic de mercat monetari que té com a objectiu portar un sistema descentralitzat de préstecs i crèdits a la cadena intel·ligent de Binance. 

L’equip darrere del protocol Venus ha estat treballant per oferir als usuaris la possibilitat de demanar prestat actius el valor dels quals sigui inferior o igual al 75% dels actius subministrats com a garantia. A més, les persones poden obtenir interessos proporcionant liquiditat al protocol. 

A més, els usuaris poden crear l’actiu digital VAI. VAI és una moneda estable fixada en una proporció 1 a 1 amb el dòlar nord-americà. A més, els usuaris tindran accés al testimoni XVS que funciona com a testimoni de governança BEP-20. Els usuaris podran utilitzar-lo per votar i formar part de les decisions de la xarxa. 

Venus també és un dels més gran protocols que s’executen a sobre de la cadena intel·ligent de Binance. En els darrers 7 dies, hi ha hagut 1,21 mil usuaris a la plataforma que han gestionat un volum total de 96,44 milions de dòlars i han processat 14.760 transaccions. 

Venus Binance

Intercanvi de fleca

Intercanvi de fleca també és un dels protocols més grans i populars que s’executen a la part superior de la cadena intel·ligent de Binance. Aquest projecte funciona com un protocol de creació de mercats descentralitzat i automatitzat que també ofereix solucions comercials NFT als usuaris. 

A més, BakerySwap també treballa per convertir-se en l’evolució d’Uniswap, un dels protocols DeFi més grans del mercat de criptomonedes. La principal diferència és que BakerySwap pot oferir millors serveis a un preu més econòmic i d’una manera molt més eficient. 

BakerySwap funciona amb el testimoni BAKE que es pot utilitzar per votar amb governança i també per rebre dividends de comissions de transaccions. A més, els usuaris poden utilitzar el testimoni per crear menjars combinats aleatoris, creant NFT únic que funcionarà com a element de col·lecció i com a eina agrícola per a BAKE. 

Val la pena tenir en compte que els beneficis que ofereix la plataforma BAKE als fons de liquiditat inclouen BUSD, ETH, BTC, DOT, LINK i BAKE versus BNB. 

La plataforma manipulat 715 usuaris en els darrers 7 dies i han aconseguit més de 5.670 transaccions. El volum total de negociació va ser igual a 2,32 milions de dòlars. 

Intercanvi de fleca

Protocol espartà

El Protocol espartà és un protocol per a la liquiditat incentivada i també actius sintètics que funcionen a la part superior de la xarxa Binance Smart Chain. En incentivar els inversors, és possible formar i crear una àmplia gamma de fons de liquiditat que es poden utilitzar per a la generació de fitxes sintètiques, préstecs, derivats i molt més.. 

Posant a l’abast grups de liquiditat incentivats, és possible impulsar la formació de capital al mercat i proporcionar liquiditat. Mitjançant l’ús d’un conjunt de comissions sensibles a la liquiditat, el sistema pot corregir el poder adquisitiu de token en tot moment i permetre un creixement escalable. 

Els usuaris poden crear una àmplia gamma d’actius sintètics que utilitzen ancoratges de preus proporcionats per agrupacions de liquiditat. Aquests actius també estaran garantits per accions de fons de liquiditat. 

Espartà

Top 5 dels projectes més prometedors de les paraules finals de Binance Smart Chain

Hi ha molts altres protocols i plataformes que s’executen a la part superior de la xarxa Binance Smart Chain. Binance també està ampliant les seves solucions i serveis a un gran nombre de nous usuaris i comerciants. En els cinc primers projectes més prometedors de la cadena intel·ligent Binance, hem vist com DeFi continua dominant el mercat descentralitzat. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map